Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Terlik giymeden yapamıyorum hepte kışlık yumuşak terkiklerle rahat ettigimden yakıyor mutfagim çok büyük temizlik yapamıyorum bu ara böyle halıyı kaldirinca çok rahat oldu
Ben aslen göçmenim canım. Trakyaliyim, anneannem ve dedem Babaeski'de yaşıyor. Sen Lüleburgaz deyince onlar geldi aklıma. Her yer çiçek açmış, ağaçlar ywsermis mis gibi olmuş Trakya. Çok özledim...
Evet heryer yemyeşil balkona cikiyorum missss gibi kokuyor birde ıhlamurlar actimi o koku nasıl huzur veriyor Trakya bu konuda çok güzel merkez de olmama rağmen bu kadar ağacın ve meyve ağaçlarının olması mutluluk veriyor büyük şehirde görmek çok çok zor
Kizlar cok qarip bi durum dun 3kere pihti gelince dus aldim hazirlikli gideyim doktora diye ondan sonra da gece boyunca da hicbisey gelmedi kahve akinti bile gelmedi doktora gidiyorum bu ne Boyle bisey anlamadım hic bi sekilde az da olsa ağrım da yok
Kizlar cok qarip bi durum dun 3kere pihti gelince dus aldim hazirlikli gideyim doktora diye ondan sonra da gece boyunca da hicbisey gelmedi kahve akinti bile gelmedi doktora gidiyorum bu ne Boyle bisey anlamadım hic bi sekilde az da olsa ağrım da yok
Günaydin Hanimlar, ay dün isten sonra öyle pert olmusum ki uyuyakalmisim koltukta biraz. 1,5 Saat sonra uyandim ama bir türlü ayilamadim kalkamadim. Sonra mecbur eve birseyler almam lazimdi yemeklik gittim hemen yandaki marketten birsey alip geldim. Ama sürekli esneme göz yanmasi ani uykulama ile savastim ya...zzzZZzzz....
Kızlar benim karnimda iki gundur sanki sertlesmevar gibi. Göbeğimi içime ekmek istedigimde tam çekemiyorum. Dün gece yüz üstü yatamadım rahatsız oldu karnım. Bir de ben geceleri normalde hiç wc için uyanmazdim ama artik 2-3 kez uyaniyorum.
Kızlar benim karnimda iki gundur sanki sertlesmevar gibi. Göbeğimi içime ekmek istedigimde tam çekemiyorum. Dün gece yüz üstü yatamadım rahatsız oldu karnım. Bir de ben geceleri normalde hiç wc için uyanmazdim ama artik 2-3 kez uyaniyorum.