Kullanayım o zaman canım. Doktora gidince yüzüme scrub kullanıp kullanamayacağımı sorcam inşallah.Ben de arko nem kullanıyorum sadesini canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanayım o zaman canım. Doktora gidince yüzüme scrub kullanıp kullanamayacağımı sorcam inşallah.Ben de arko nem kullanıyorum sadesini canım.
Canım ben de sorumluluk almak istemem.Benim bazen beyaz bazen koyu sarı akıntım hep oluyor ama doktor vermedi progestan falan ben alıştım artık. İçine sinmiyorsa git ama mutlaka.Hanımlar merhaba size de sormak istedim.
Bugün 7. Haftaya girdik sabah akıntımın rengi değişikti tam kahverengi değil ama kirli renk bir akıntıydı umarım anlatabildim.
Zaten progestan hap kullaniyorum ve yarın sabah kontrolüm vardı bekleyeyim mi yoksa gideyim mi doktora bugün ?
Ağrım vs yok.
Ilk haftalarda regl ağrısı var diye hormon mu verdiben hep regl olacak gibiydim ilk haftalarda hicbir şey vermedi. Benim doktor porgestana inanmıyor nedense. Bu doktorlar arasındaki uyumsuzluk kafamı karıştırıyor yani
![]()
Canım sen peçeteye sil öyle daha iyi anlaşılır akıntın. Benim de kirli akıntım var sarının biraz koyusu. Ama ben fitil kullanıyorum progesteron için. Akıntı ondan sanırım.
Bence tehlikeli bir durum yok canım korkutma kendini. Yarın kaçta randevun?
Sadece bir sefer geldiyse ve ağrın yoksa çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama bende sorumluluk almak istemem bende hep geldiği için bana normal geliyor içine sinmezse git doktoruna içini rahatlat canım kahve lekeye genelde içerdeki eski kan geliyor diyor doktorlar. Fitilde zaten renk değiştiyormuş içerde birikince dediğim gibi için rahat etsin görün doktora istersen
Canım beklenmeyecek bir leke değil anladığım kadarıyla. Yanı tek olmuş ve kahverengi bile değil. Zaten protestan da vermiş. Yarın da kontrolün var
..Devam ederse git
Progestan regl ağrısı için verilmez ki.Ilk haftalarda regl ağrısı var diye hormon mu verdiben hep regl olacak gibiydim ilk haftalarda hicbir şey vermedi. Benim doktor porgestana inanmıyor nedense. Bu doktorlar arasındaki uyumsuzluk kafamı karıştırıyor yani
![]()
Canım ben de sorumluluk almak istemem.Benim bazen beyaz bazen koyu sarı akıntım hep oluyor ama doktor vermedi progestan falan ben alıştım artık. İçine sinmiyorsa git ama mutlaka.
Canım geç değilmiş randevun. Bekleyebilirsin bence de. Bazılarınkş öğleden sonra oluyor ya ondan sordumEvet hatta ben de sormuştum ters bir durum var mı diye yok ağrın var diye veriyorum önlem amaçlı dedi.
Bugünkü duruma bakılırsa isabet olmuş ama vermesi.
Evet ben de peçete koydum zaten, inşallah yoktur kötü bir durum.
Yarın 10.30 randevum sanırım bekleyecegim.
Ağrım yok çok şükür gidişata göre karar vereceğim artık teşekkür ederim cevap için.
Bekliyorum inşallah devam etmez de yarınki randevumu beklerim.
Canım geç değilmiş randevun. Bekleyebilirsin bence de. Bazılarınkş öğleden sonra oluyor ya ondan sordum
Canım sen bilirsin ama bence ağrın ve kan şeklinde akıntı yoksa yarını bekleyebilirsin. Bugün iş yapma, ayaklarını uzatıp dinlen.Bana fikir verecek kimse yok mu ?
Doktora da ulaşamadım yarını bekleyeyim mi yoksa bugünden gideyim mi ?
Evet yat canım dinlen bugün çok iş yapma gerekmedikçe kalkma. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsinYok canım erken, yattım dinleniyorum şimdilik bekliyorum bakalım.
Evet yat canım dinlen bugün çok iş yapma gerekmedikçe kalkma. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin
Canım sen bilirsin ama bence ağrın ve kan şeklinde akıntı yoksa yarını bekleyebilirsin. Bugün iş yapma, ayaklarını uzatıp dinlen.
Haftaya Çarşamba gidicem canmVeriliyor canim nezaman gidiceksin doktora hemen başlasan iyiolur
Aaaa blmiodum doktor yapın dedigi zzman yaparız belkiAynen ya 4 senedir uğraşıyoruz hergün.
Ama hamileyken yapmak bebek için çok iyi tabi ilerki zamanlarda. O birliktelikten bebek de mutlu oluyor diye okuduydum bi yerde. O aşk bebeğe de geçiyor ❤
Doktor ilac baslamadimi o degere canimHaftaya Çarşamba gidicem canm
Evet yapmak lazımAaaa blmiodum doktor yapın dedigi zzman yaparız belki![]()
Yok anam sözde öğretim üyesine muayene oluyorum 3 saattir ultrason bekliyorum.devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi
Beklemedeyiz canımcımYok anam sözde öğretim üyesine muayene oluyorum 3 saattir ultrason bekliyorum.devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi
Ben verdim bugün idrarın ilk yarısıyla bir kap ikinci yarısıyla ikinci kabı dolduruyorsun :)Kızlar idrar kültürü veren var mı nasıl veriliyor daha önce de sormuştum iki ayrı kaba idrar mı veriyoruz yarın gideceğim korktum da
Gittin mi yeni doktora sen canım bende kültür falan deyince korktum bir kere vajinamdan sıvı almışlardı öyle bşe mi dedimBen verdim bugün idrarın ilk yarısıyla bir kap ikinci yarısıyla ikinci kabı dolduruyorsun :)