- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
Yok canım bir bilgim yokBu arada canım acıbadem fulya da banu çiftçi diye bir doktor varmış instagramda cok takipçisi var ilgimi cekti senin bilgin var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bir bilgim yokBu arada canım acıbadem fulya da banu çiftçi diye bir doktor varmış instagramda cok takipçisi var ilgimi cekti senin bilgin var mı?
Aa ilk kez duyuyorum orayı poliklinik gibi bir yer mi acaba?
sayılır 3 tane kadın doğum doktoru var 2 kat üst kat çocuk bölümü bir arastirin internettenAa ilk kez duyuyorum orayı poliklinik gibi bir yer mi acaba?
Sokağa çıkma yasağı olacak nasıl gidiyorsun ki? Doktor oluyor mu hem?Cumartesi benim canım 11+0 da.Hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
Tabi doktorlar hasta görmeye devam ediyor.Telefona gelen Randevunu gösterince sorun olmuyormuş bir defa gittik polis çevirmedi bile gerçi araba ile gidiyoruz 10 dakikalık mesafe.Sokağa çıkma yasağı olacak nasıl gidiyorsun ki? Doktor oluyor mu hem?
Veriliyor canim nezaman gidiceksin doktora hemen başlasan iyiolurAç karnima gittim canm bende başlarım o zaman 3 e bile verildiğine göre
Kızlar Banu çiftçi nin gebelik takibi uygulamasını mutlaka indirin doktora sorabileceğiniz aklınıza gelebilecek her soruyu yanıtladığı bilgilendirme videoları var çok da yararlı üstelikO doktoru bende takip ediyorum canım hatta uygulaması bile var gebelik takibi ama ankarada oturuyorum çok tatlı bayan ve takipçisi çok evet
Yok benimki terlemez hiç. Bide ben onun kendi kokusuna aşık olduğum için şimdi iki kat alıyorum o kokuyu o yüzden duramıyorumo istek bendede war yaama ter kokusunda igrenmeye basladim sanki
adam surekli banyo yapiyo kuru olarak gecirdigi gunu yok
![]()
Ben anlayabiliyorum canım burda nub teorisi diye bir topikte resimli anlatıyor herşeyi orda öğrendim.Nasıl anlıyorsunuz ki cinsiyeti
Evet tatlım burda aynı geminin yolcularıyız hepimizAlıştım güzel olmuş böyle herkesin bir arada olması yakın tarihler olunca sorulara verilen yanıtlar daha çok yardımcı oluyor begendim![]()
Bazılarında ters tepebiliyor. Hiç istek olmuyor. Am arkadaşların da dediği gibi sanırım uzunca ara verdiğim içindir bende o istekBende genel anlamda istek yok galiba siz yazdıkça kendimden şüphe ettim![]()
Ay inanırmısın bende 12.hafta bi geçse sağ salim diyorum. Sanki birazcık rahatlarım hamileliğe daha iyi adapte olurum gibime geliyor canımOlmuyo ya içinde bi can taşırken mutlaka tedirgin oluyosun , benımki benden daha çok korkuyo şu 12 hafta geçse rahatlıcaz biraz![]()
Evet canım yeni evli olunca daha da zor. Benim arkadaşım düğün gecesi hamile kaldı ve hamileliğini öğrendiğinden doğurana kadar yapmadılar. Deli misin dedim yeni evlisiniz. Yok biz artık arkadaşız ya dediYok yok korunuyoruz canım. Zaten 3 4 gün de bir oluyo eşim de ister istemez tedirgin oluyo bide biz daha 1 yıllık evliyiz o yüzden ben cok erteleyemiyorum![]()
Ay kontrolün mü var? Kaçta? Güzel haberlerle dön inşallah canımBenim gibi yarın kontrolü olan var mi?çok heyecanlandım şimdiden:)
Nub teorisi yapan kizlar bana yazarmisiniz yaaa cok merak ediyorum
Aynen ya 4 senedir uğraşıyoruz hergün.Bende oyle diom hatta yapin derse bile korkarim bisi olursa die ya en iyisi daha beklemek bebek icin hergun ikiski yaptığımız gunlere degsin nabayim![]()
Aaaa kuzum ben de göğüslerim için istiyorum ya benim de cildim çok çabuk çatlıyor. Hangi kremi kullanıyorsun? Doktorun mu dedi? Ne sıklıkta kullanıyorsun?Kızlar bu arada ben şimdiden gobegime ve göğüslerime nemlendirici sürmeye başladım kuru ve beyaz cildim olduğu için daha çabuk çatlayabilirmişim. O yüzden şimdiden basladim
Ya ben bayılıyorum Banu Çiftçiye. Türkiyede olsam onun yanına giderdim. Böyle bi tatlılık yok yaO doktoru bende takip ediyorum canım hatta uygulaması bile var gebelik takibi ama ankarada oturuyorum çok tatlı bayan ve takipçisi çok evet