• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet sagkik ocağında yaptırdım canm ordaki doktoru haftaya tekrar bakalım dedi kendi doktoruma göstermedim henüz senin nasil başladın mı ilaca
Benim de 4.08 çıktı ilaca başladım 50 mcg verdi doktor 2 hafta kullan çarpıntın olmazsa 1.5 a geç dedi 4 hafta sonra da tekrar kan ver bakalım dedi ben 8 haftalıkken başladım o zaman ögrenmiştim çünkü kullanıyorum şimdi aman ihmal etme çok önemli tsh yüksekliği

İnşAllah ya saglıklı olsun şöyle yumuk yumuk eller fındık kadar burun yaaa bian önce geçsin şu 9 ay olsun da biraz öpüp koklayalım 6 tane yegen büyüttüm şimdi benimkinde artık hep yegen kokusuna alıştık şimdi evlat kokusu zamanı :KK36::KK36::KK39:
Ay deme kız düşündükçe ağzımın suları akıyor 🤤🤤🤤🤤 bide ben bayılırım çocuk öpmeye ufak ufak ısırmaya. Kendi çocuğumu yerim herhalde 😂

Canim bana doktorum dedi eger tsh degerinde bi yukseklik var ise ac karna da ben seni aricam dedi kan verdik biz direk eve gectik kan sonuclarim çıkınca aradi doktor dedi biraz dusmus ama ilac başlayalım dedi
Recete numarasini mesaj olarak atmis bizde aldıydık isde belmi sanada oyle yapabilir suan gelemem de yazsin sana reçetesini mesaj olarak esin eczaneden alsin canim kulllanmaya baska direk
Hastane açmıyor ki telefonu reçete yazsın canm 🙄 öğlen arası bitmiş olmalı

Ay deme kız düşündükçe ağzımın suları akıyor 🤤🤤🤤🤤 bide ben bayılırım çocuk öpmeye ufak ufak ısırmaya. Kendi çocuğumu yerim herhalde 😂
Sen mi benmi valla sanırım çocugumun öpülmedik yeri kalmaz yegenimi o kadar sevdiysem kendiminkini ne yaparım Allah bilir ay bide gögsünde uyuyor ya ona ölüyorum oguz u ben öyle uzanıp gögsümde uyuturdum eli de yüzümde oynardı yaaaa o günleri tekrar yaşamak istiyorum ama büyümesinler küçük kalsınlar hep sevelim çocuklar neden bu kadar hızlı büyüyor ya haksızlık degil mi bu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Canım gidip alabilirsin hemen haloluyor zaten dahiliye ye git oradan hallet bizim burada telefon açmıyor mecbur gidip aldım ben
Aradım şükür dahiliye gitsin dedi nasıl gideyim ya bugün de eşim nobetci araç onda yarın akşama kadar ,oğlum var valla tedirgin oldum şimdi siz erken başlamışsınz ben şuan 10+2 deyim

Bende tüple kaldım da canım düzenli kullandığın ilaç var mı senin tekİl gebelikti değil mi
Tek trasfer oldum canım evet. Crinone vajinal jel, prulotex iğne kullanıyorum bir de pregno marin vitamin 12 haftaya kadar devam dedi tüp bebek doktoru. Extra bir ilaç henüz verilmedi.

Aradım şükür dahiliye gitsin dedi nasıl gideyim ya bugün de eşim nobetci araç onda yarın akşama kadar ,oğlum var valla tedirgin oldum şimdi siz erken başlamışsınz ben şuan 10+2 deyim
Bana kalırsa ben bile geç başladım ben kalp atışını 8 hafta duyduk doktor o zaman istedi testi ondan geç anlaşıldı ihmal etme yani eşin gelince git belki yazdırabilirsin degerin kaç çıktı senin

Bana kalırsa ben bile geç başladım ben kalp atışını 8 hafta duyduk doktor o zaman istedi testi ondan geç anlaşıldı ihmal etme yani eşin gelince git belki yazdırabilirsin degerin kaç çıktı senin
5,52 cnm benim doktorlar rahat mis demekki

5,52 cnm benim doktorlar rahat mis demekki
Bazı doktorlar öyle oluyor malesef sen en kısa zamanda git canım olmadı saglık ocagını ara yazıyormusun deger bakıp ilacı diye sor yazarlarsa oraya gidersin hastaneyle ugraşmazsın

Tek trasfer oldum canım evet. Crinone vajinal jel, prulotex iğne kullanıyorum bir de pregno marin vitamin 12 haftaya kadar devam dedi tüp bebek doktoru. Extra bir ilaç henüz verilmedi.
Kaçıncı haftan canım bende progestan fitille folik asit kullanıyorum kanaman falan oldu mu senin hiç prolutex i kanamam var ilken yapıyordum ben

Kaçıncı haftan canım bende progestan fitille folik asit kullanıyorum kanaman falan oldu mu senin hiç prolutex i kanamam var ilken yapıyordum ben
Ben tedaviye başladığımdan beri 2 günde bir karından yapıyorum canım. 6 hafta da oldu kanamam bir kere bir daha da olmadı.

Benim hesabıma göre 8+4'üm doktor hiç hafta söylemedi 😂

Hallettim canm aldım oğlumu yanıma sağlık ocağına gittim evime çok yakın zaten yazdırdım için rahatladi 25 lik yazdı 15 gün düzenli kullanmamı istedi benim doktor yokmuş farklı bir doktora yazdırdım Kafasikarisikbirisi Kafasikarisikbirisi
Benimki neden 50 yazdı acaba benim degerim de olan çogu kişi 25 lik kullanıyor işin kötü tarafı bu ilacı fazla kullanmak da zararlı olabiliyormuş dozu yüksek olması sorun olur mu diye merak ediyorum bana 2 hafta sonra 1.5 kullan dedi ama ben aynı tek hap kullanmaya devam edicem çünkü öyle aşırı yüksek degil deger

Kızlar bu hamilelikte ki hormonlar yüzünden 2 haftada bir agda yapmak zorunda kalan bir benmiyim ya sizde de oluyor mu böyle daha hızlı çıkıyor tüyler ve ben nefret ederim tüyden :kızgın::olamaz:

Benimki neden 50 yazdı acaba benim degerim de olan çogu kişi 25 lik kullanıyor işin kötü tarafı bu ilacı fazla kullanmak da zararlı olabiliyormuş dozu yüksek olması sorun olur mu diye merak ediyorum bana 2 hafta sonra 1.5 kullan dedi ama ben aynı tek hap kullanmaya devam edicem çünkü öyle aşırı yüksek degil deger
İnan hiç bilgim yok hamilelik öncesi kan degelrime baktirmistim hepsi çok iyidi ,şimdi tsh yüksekligi hamileliktn olmuş bakalım ama şuan çok fena kadın dogumcuma bilendim nasıl kan istemez haftaya 2li test var gitmiycem eşimle konuşayım ilçeye gidicem doğru düzgün hastaneye

Hallettim canm aldım oğlumu yanıma sağlık ocağına gittim evime çok yakın zaten yazdırdım için rahatladi 25 lik yazdı 15 gün düzenli kullanmamı istedi benim doktor yokmuş farklı bir doktora yazdırdım Kafasikarisikbirisi Kafasikarisikbirisi
Süper canim. Euthyrox25mg benimde 9 ay kulllanicaz gbi geliyor bunu duzenli olmasi.icin 2 tanidigim.9 ay kullandi cunku doktorumuz daha iyi bisi der tabi

Back
X