- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Ya şöyle birşey var babayla ne kadar yakın olursa olsun kız çocugu ergenlikten sonra öyle herşeyi anlatamıyor babasına şahsen ben babama herkesten çok düşkündüm babam evde olmasın gitmezdim eve aylarca yurtta kalırdım ama öyle sevgili arkadaş vs konuları anlatamıyorsun ne kadar arkadaş gibi olsan da çekiniyorsun anneye öyle olmuyor gerçi ben anneme de anlatamadım annem pek öyle biri degildi ha babam desen o da sonradan en büyük hayalkırıklıgım oldu babaya çok düşkün olmak da iyi birşey degil galibaÇok sağol canım benim o senin gönlünün güzelliği❤
Güldür güldürde sivasla ilgili çok skeç var çok severim ben de onların sayesinde tanıdım. Bide düğün dernek filmi sanırım Sivas'taydı. Çok severim çok tatlılar
Evet ben de kocama diyorum senle oynar arkadaş gibi ama düşüncelerini sıkıntısını bana anlatsın isterim. Çocuk babasıyla öyle çok rahat konuşmamalı herşeyi heleki kız çocuğu. Ben öyle büyüdüm yani. Babasıyla ne kadar arkadaş olsa da mesafeyi de korumalı bana göre.öyle ilişkiler daha iyi oluyor bence