• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben öncede kullanıyordum 50 mg hamile olunca gittim 75 mg yaptı 3 hafta sonra gittim 2 kusur çıktı 100 mg yaptı ne kadar düşerse o kadar iyi haftaya da kontrole gideceğim 1 aydır 100 mg kullanıyorum doktor ne dediyse onu yap kendin karar verme ne kadar kullanacağına çocuğun zekasını etkiliyor ilk 3 ayda düzene girmezse
Ben önceden kullanmıyordum ama ve degerim de çok yüksek degil ki

Kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda 9+2 yiz boyu 2.65 olmuş çok şükür Allah’ıma allah hepinize güzel haberler günler nasip etsin fotoyu yüklüyorum tahmini olan varsa bekliyorum heyecanla ♥️🥰🙏🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 46
Öyle canm ya daha uğraşıcaz Allah sağlık versin beterinden korusun toksoplzma felan yapılmadı yada haberim yok doktor kediden köpekten uzak dur demişti 🤪🤪🙄
Çiğ ete falanda dokunma yeme canim

Kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda 9+2 yiz boyu 2.65 olmuş çok şükür Allah’ıma allah hepinize güzel haberler günler nasip etsin fotoyu yüklüyorum tahmini olan varsa bekliyorum heyecanla ♥🥰🙏🏻
Yerim seni yerrr🤩 erkek gbigeldi bana eger dogruysa kizlarin dedigi yere bakdimm🤩😍

Kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda 9+2 yiz boyu 2.65 olmuş çok şükür Allah’ıma allah hepinize güzel haberler günler nasip etsin fotoyu yüklüyorum tahmini olan varsa bekliyorum heyecanla ♥🥰🙏🏻
Ben bunu kıza benzettim canım ama bir dahaki randevunda daha net olur😊

Back
X