Herkese merhaba bir aydır sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım bende nasip olursa sizler gibi Aralık annesi olacağım Allah bağışlarsa..
Neden yazmadım biraz içimi döküp anlatmak istiyorum 35 yasındayım sebepsiz interflite denildi durumumuza 8 yıllık evliyim bu yıllar içerisinde 6 yumurtlama takibi 3 aşılama 4 tüp bebek geçirdim son tüp bebek de Eylül 2019 da hamileydim ancak kalp atışını duyamadığımız için mecburi kürtaj oldum ağlaya ağlaya operasyona girdim, yıllarca beklediğimiz bebeğimize veda ettik çok zor günlerdi..
Pes etmeden yeni tedavi için toparlanmayı beklerken virüs olayları patladı ve çok üzüldüm ertelemek zorunda kaldığımız için tedaviyi ama Allah öyle büyük ki hiç beklemediğimiz bir zamanda tedavisiz doğal yolla hamile oldugumu öğrendim defalarca test yaptım kendimi zor inandırdım hamile olduguma simdi 9+2 olarak çok şükür devam ediyoruz ve ben her gün inşallah benimlesindir bebeğim diyerek güne başlıyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkumdan kendi kendime bile söyleyemiyorum ben hamileyim diye ama artık üzerimde ki bu stresi atmak ve her hamile kadın gibi güzelliğini yaşamak istiyorum bunun için öncelikle birbirimizi hiç tanımasakda belki aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımız vardır diye içimi dökmek sıfırlamak istedim..
Çok uzun gelecek bu yazdıklarım ama inanın 8 yılımı anlatmanın en kısa halidir ne yaşadığını herkes kendisi bilir bebeğim için dualarınızı rica ediyorum hayırlı ve sağlıklısını istedik hep hayırlı ve sağlıklı ise Allahım mucizesini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar