• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim ilk günden beri hep vajinal muayene oluyor. Tehlikeli olsa doktor bakmazdi canım.

Allah razı olsun canım

Evet kalçadan vuruluyorum. Morarma yok ama kizariklik ve şişlik var. Dün akşam iğneyi vurulduktan sonra sahura kadar hep buz koyup biraz baskı uyguladim çok şükür dünkü vurulan yer çok agrimiyor. Bir de hemşireyi çok tembihledim lütfen çok çok yavaş verin ilacı diye galiba o da işe yaradı.

Canım bende düşük tehlikesi yoktu ama ben 7senenin ardından aşılama ile hamile kaldığım için önlem olarak verdi doktorum . İnşallah kontrole gidince biraktirir. Ablan doğuma kadar nasıl sabretmis valla helal olsun.
Bu arada şeker çıktı demişsin canım oncesinde insülin direncin vs var mıydı.
Canım, ne yap biliyormusun, sargı bezi var ya onu tuzlu suya koy sonra çıkar sık koy ağrı olan kalçana uzerinden bi poşet falan koy suyu pantalonuna çıkmasın diye öyle yarım saat kadar yat ağrıyı ve şişliği alıyor. Bana doktorum dediydi bi ara progestan iğnesi oluyordum o da çok ağır yağlı iğneydi hep şişti yumru yumru oldu popom oturamıyordum bile. Onla geçti hemen. Bide haşlanmış lahana da koyabilirsin o bez yerine. Aynı etkiyi veriyor.

Kızlar aranızda cinsiyet öğreneniniz oldu mu? Ve çin takvimine baktınız mı? Benim ilk gebeliğimde erkek gösteriyordu 12. Haftada oğlum olacağını öğrendim. Şimdi kız gösteriyor merak ediyorum. Merak edip bakanınız var mı🙈

Canım, ne yap biliyormusun, sargı bezi var ya onu tuzlu suya koy sonra çıkar sık koy ağrı olan kalçana uzerinden bi poşet falan koy suyu pantalonuna çıkmasın diye öyle yarım saat kadar yat ağrıyı ve şişliği alıyor. Bana doktorum dediydi bi ara progestan iğnesi oluyordum o da çok ağır yağlı iğneydi hep şişti yumru yumru oldu popom oturamıyordum bile. Onla geçti hemen. Bide haşlanmış lahana da koyabilirsin o bez yerine. Aynı etkiyi veriyor.
Ben baktım canım çin takvimine erkek diyor bana da cinsiyeti hiç önemli değil gerçi ama merak işte 😂

Kızlar aranızda cinsiyet öğreneniniz oldu mu? Ve çin takvimine baktınız mı? Benim ilk gebeliğimde erkek gösteriyordu 12. Haftada oğlum olacağını öğrendim. Şimdi kız gösteriyor merak ediyorum. Merak edip bakanınız var mı🙈
Benimkini kiz gösteriyor.oglumda erkek gösteriyodu bakalım yine tutacakmi

Nuba inanirimda cin takvimine hic inanmiyorum hiçte bakmadim😅 ruyamda ata binmiş gordum kendimi gebe olan biri gorunce cocugu erkek olurmuş diyolar bakalim

Onu sanmıyorum çünkü 3-4 aydır folik asit kullanıyorum doktor önerisiyle hamilelik çok öncesinde başlamıştım

Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.

Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.

Yok bende 7. Haftada basladim canim. Ama al eczaneden bireysel kendin kullan 12 haftaya kadar herkes kullaniyor bazi doktorlar doguma kadar devam ettiriyor. Yurt disinda hep boylemi

Back
X