Canım, ne yap biliyormusun, sargı bezi var ya onu tuzlu suya koy sonra çıkar sık koy ağrı olan kalçana uzerinden bi poşet falan koy suyu pantalonuna çıkmasın diye öyle yarım saat kadar yat ağrıyı ve şişliği alıyor. Bana doktorum dediydi bi ara progestan iğnesi oluyordum o da çok ağır yağlı iğneydi hep şişti yumru yumru oldu popom oturamıyordum bile. Onla geçti hemen. Bide haşlanmış lahana da koyabilirsin o bez yerine. Aynı etkiyi veriyor.Benim ilk günden beri hep vajinal muayene oluyor. Tehlikeli olsa doktor bakmazdi canım.
Allah razı olsun canım
Evet kalçadan vuruluyorum. Morarma yok ama kizariklik ve şişlik var. Dün akşam iğneyi vurulduktan sonra sahura kadar hep buz koyup biraz baskı uyguladim çok şükür dünkü vurulan yer çok agrimiyor. Bir de hemşireyi çok tembihledim lütfen çok çok yavaş verin ilacı diye galiba o da işe yaradı.
Canım bende düşük tehlikesi yoktu ama ben 7senenin ardından aşılama ile hamile kaldığım için önlem olarak verdi doktorum . İnşallah kontrole gidince biraktirir. Ablan doğuma kadar nasıl sabretmis valla helal olsun.
Bu arada şeker çıktı demişsin canım oncesinde insülin direncin vs var mıydı.