İnşallah canım sabah eşim gider bakar.İlk sözcük olmayabilir ama yastık ve yatak daha fazlaydı kalma ihtimali yüksek canım inşallah denk gelir de alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sabah eşim gider bakar.İlk sözcük olmayabilir ama yastık ve yatak daha fazlaydı kalma ihtimali yüksek canım inşallah denk gelir de alırsın
Ben de sipariş verdim ama 1 ay sonraya teslim tarihi verdi, neden öle oldu o ki![]()
Evet canım ben 2 satıcıya da baktım 2si de öyleydi neyse artık acelem yok daha odasının diğer parçaları gelcek anca gelir o daCanım aynı modeli bikac satıcı satıyordu, sepete ekledim kasımın 12 si diyodu teslimata başka bitane ekledim hemen kargolandi. Ona da dikkat etmek lazım ne zaman kargoda olacağına. Sen de mi hepsiburadadan almıştın?
Resmen seni gaza getirdikEn sonunda bende ufakta olsa birşeyler aldım bim den![]()
Canim ben bugun budizz aldim. Bide fil alcam. Seninki geldi miBen bunlari aldim canim budizz konusunda hala kararsizim birde egitici kopekcik almayi dusunuyorum
Yok canım bir şey olcağını sanmam, bozma kalbini. Yoğurt yeyin. 1 bardak koca pizzada zaten pişti etti o.Kizlar ben bugun pizza yapmistim hamuruna 1 su bardagi sut koydum. Ben hic sut icemedigim icin tadina falan bakmadim tabi. Az once esim kahveye koyacakti azicik sutten iciyim dedi zehir gibi bozukmus yemegin tadinda hic degisiklik yoktu yedik zehirlenir miyim acaba ya![]()
umarim oyledir canim ya esimde bisey olmaz diyorYok canım bir şey olcağını sanmam, bozma kalbini. Yoğurt yeyin. 1 bardak koca pizzada zaten pişti etti o.
Ben daha 15 haftalık hamileyken tinerli çay içtim bi şey olmadı size de olmaz evelallahumarim oyledir canim ya esimde bisey olmaz diyor
Kuzum seni etkilemeyen bisey bebegi de etkilemezmis. Ben de tarihi gecmis krema yemistim. Bisey olmadi cok sukurumarim oyledir canim ya esimde bisey olmaz diyor
ayy inanmiyorum yaBen daha 15 haftalık hamileyken tinerli çay içtim bi şey olmadı size de olmaz evelallah![]()
Kezzapli derkeeeeeenBen daha 15 haftalık hamileyken tinerli çay içtim bi şey olmadı size de olmaz evelallah![]()
icimi rahatlattiniz ya cok korkmustumKuzum seni etkilemeyen bisey bebegi de etkilemezmis. Ben de tarihi gecmis krema yemistim. Bisey olmadi cok sukur
Tiner caya nasil girdiBen daha 15 haftalık hamileyken tinerli çay içtim bi şey olmadı size de olmaz evelallah![]()
Kezzap değil ya tinerli yazcaktım ahahaKezzapli derkeeeeeen![]()
Ayy geçmiş olsun kuzum. Allah korumusKezzap değil ya tinerli yazcaktım ahahaya okulda memur abla çay yapmış çay ocağında 5 ltlik su şişesinde tiner varmış o da koklamadan yapmış çayı. neyse eşim de vardı o gün yanımda, eşim dedi bu çay tinerli müdür bey falan da içti dedik bu tiner ama ben de 1 yudum içmiş bulundum
![]()
Vallahi bi de ben o gün çay içmiodum, ilk 3 4 ay içmedim. Eşim bu tinerli deyince tattım ne tineri ne alaka diye, sonra da bana çok kızmıştı ne diye içiosn bana güvenmio msn diye ama insanın aklına gelmez ki ya çayda tinerAyy geçmiş olsun kuzum. Allah korumus