• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende evde aktifim öyle yürüyüşe filan çıkamıyorum zaten en fazla 15 dk oneriliyomus bu haftalardan sonra doğumu tetiklediği için 🙂 daha benim agirlasacagim ilerde öyle yada böyle geçecek inşallah son 75😁
Ya ben hergün işe gidip gelirken toplamda bi 40 dk. yürüyorum bir zararı olur mu ki 🙄 Gerçi eskiden hızlı yürürdüm şimdi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor. Pandemiden 1 ay önce arabamızı değiştirmek için sattık şu an alamıyoruz durumlar ortada eşimde ben yürüyorum diye üzülüyor bende doğum için iyi olur diye teselli ediyordum onu ama erkenden doğurmayayım şimdi 😅 Bu arada benim son 55 🤗

Günaydın 💗 ilk nst deden selamlar 🥰 doktorum suyumu biraz sınırda dedi 18 Kasım da bile alabiliriz ama şimdilik 23 Kasım diyorum bol su içmemi önerdi su icmeye özen gostermeliyim

Eklentiler

• IMG_20201012_120609.webp
    IMG_20201012_120609.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 84
Günaydın 💗 ilk nst deden selamlar 🥰 doktorum suyumu biraz sınırda dedi 18 Kasım da bile alabiliriz ama şimdilik 23 Kasım diyorum bol su içmemi önerdi su icmeye özen gostermeliyim
Ay ta ben heyecanlandım bı sıkıntı çıkmadı ama dimi bebeğin kilosu nasıl 🥰 karpuz ve havuç suyu iyi geliyomus suyun cogalmasina

Ya ben hergün işe gidip gelirken toplamda bi 40 dk. yürüyorum bir zararı olur mu ki 🙄 Gerçi eskiden hızlı yürürdüm şimdi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor. Pandemiden 1 ay önce arabamızı değiştirmek için sattık şu an alamıyoruz durumlar ortada eşimde ben yürüyorum diye üzülüyor bende doğum için iyi olur diye teselli ediyordum onu ama erkenden doğurmayayım şimdi 😅 Bu arada benim son 55 🤗
Dün bi tanidigim gelmişti oda 33 haftada hemşire o soyledi bana en fazla 15 dk oneriliyomus kişiden kişiye de değişebilir pozisyondan da olabilir çünkü asagidaynis bebeğin kafası biraz sıkıntılı geçti onunkisi 12 yaşında bı çocuğu var onun dışında iki kere düşük yaptı sebepsizce

gunlerdr bebek kyafeti ykayp utu yapiyorum. tam bittidiyorum kaynvaldem bsey alms getirms oluyo anem bisey getriyor. arkadasm cocugunun eski esyalarndan veriyo derken basa donuyorum. eger hala bu ise girismeyen varsa yapin kzlar. cok yrucu oluyo sakn son ana brakmayn bzm camasirlar gbi degller ufack ufack tam delirmelik😂
Tabi canım bende de durum aynı 😃 şuan da iki posta tıkandı utulenecek Allah'tan kendim fazla bişey almamışım dedim . Bı süre daha utulenecekler zaten minnak minnak 😃

Günaydın canım. Lütfen olumsuz duygulara kapılma Allah'ın izniyle güzel haberlerle doneceksin. Şekerin neden yükseliyor, diyetine uyuyor musun? dikkat ettiğin hâlde yukseliyorsa doktor insülin verir canım.

Inşallah iyi haberler alırsın canım. Diyetine dikkat et. Ben de dün yatmadan acıktım bi elma yiyeyim dedim. Sabah açlık şekerim 100 cıktı, artık o kadar psikolojim bozuldu ki hamilelik şekerinden. Yinede çok şükür, az kaldı sabredecez 😇

Yazan herkesten Allah razı olsun kızlar.

cyd86 cyd86 Canm doktor beni hiç biyere yönlendirmedi kendim yapmaya çalışıyorum ama akşam yemekten sonra yükseliyor maalesef.

ladylone ladylone Sabah hiç sıkıntı yok canım akşam yemeklerinden sonra 170-180 görüyorum kii fazla yemiyorum da ekmek filan 1 dilim tahıllı. İnsülin herhalde bunun sonu. Bakalım öğleden sonra belli olacak.

Cnm ben de 1 saate yakın yürüyorum. Arkadaşım her gün fazlaca yürüyerek ancak 40. Haftada doğum.yapabildu. hatta şaşırıyorduk 40 a geldi hala yürüyor bravo falan diyordum.

Bende evde aktifim öyle yürüyüşe filan çıkamıyorum zaten en fazla 15 dk oneriliyomus bu haftalardan sonra doğumu tetiklediği için 🙂 daha benim agirlasacagim ilerde öyle yada böyle geçecek inşallah son 75😁
Kim dedi 15 dak indiriliyor diye yahu🙊 arkadaşım her gün parkta kaç tur atıyordu da 40. Hafta anca doğurdu. 🤭🤭Ben de 1 saate yani yürüyorum ama dinlenerek 😊

Kim dedi 15 dak indiriliyor diye yahu🙊 arkadaşım her gün parkta kaç tur atıyordu da 40. Hafta anca doğurdu. 🤭🤭Ben de 1 saate yani yürüyorum ama dinlenerek 😊
Onunki sanırım riskli diye öyle dedi bende şaşırdım her doktor aynı olmuyo haliyle onunda etkisi var bide sezaryan olcak 🤗

Onunki sanırım riskli diye öyle dedi bende şaşırdım her doktor aynı olmuyo haliyle onunda etkisi var bide sezaryan olcak 🤗
Evet doğru. Bazen doktorlar da risk almak istemiyor.👍 ben de sezeryan olacaklardanim. Daha ince miyom aldirdigim için. Rahmin dikiş yerlerinin yırtılma ihtimali varmis.ne ürkütücü değil mi 🤭🤭

Evet doğru. Bazen doktorlar da risk almak istemiyor.👍 ben de sezeryan olacaklardanim. Daha ince miyom aldirdigim için. Rahmin dikiş yerlerinin yırtılma ihtimali varmis.ne ürkütücü değil mi 🤭🤭
Aynen canım bende çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim göbek degiligimin çevresinde filan da hem içten hem dıştan dikişim mevcut olumsuz düşünmek istemiyorum ama bende sezaryan olacağım çok büyük bi ihtimal şuan bile baskı hissediyorum şişlik oluştu ama doktor normal diyo 😶

Aynen canım bende çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim göbek degiligimin çevresinde filan da hem içten hem dıştan dikişim mevcut olumsuz düşünmek istemiyorum ama bende sezaryan olacağım çok büyük bi ihtimal şuan bile baskı hissediyorum şişlik oluştu ama doktor normal diyo 😶
Merak etme onların bebek için bir sıkıntısı yok. En fazla sana ağrı yapar o da hiç önemli değil. Sağlıklı bir doğum olsun da

bennmde aklima bebegin ksmeti geldi kizlar bizde kabul etcez muhtemelen insalah hayrlisi olur
Bebişin kısmetiyle geliyor canım. Devamlılığı olan bir işse ve şirket de çok yeni değilse kabul etmelisiniz. Erkeğin mesai yapmasının bir önemi yok. Izin günleri vardır herhalde.

Ay ta ben heyecanlandım bı sıkıntı çıkmadı ama dimi bebeğin kilosu nasıl 🥰 karpuz ve havuç suyu iyi geliyomus suyun cogalmasina
Suyun az olması dışında sıkıntı yok canm oda canımı sıktı cokta su içerim aslında ,ilk nst çıktım şimdi ikinciye birşeyler yiyip girmemi söyledi aynı şeyleri yaşıyorum ilk doğumda aynıydı nst yüzünden hastane de bile yattım 😳

Suyun az olması dışında sıkıntı yok canm oda canımı sıktı cokta su içerim aslında ,ilk nst çıktım şimdi ikinciye birşeyler yiyip girmemi söyledi aynı şeyleri yaşıyorum ilk doğumda aynıydı nst yüzünden hastane de bile yattım 😳
Aç mı gitmiştin niye öyle oldu ki ikinci kez istedi yada sancı filan mı cikti 😶 şekerli şey tuketince de suyunda azalma oluyomus sanırım

Günaydın 🥰
Bugün doktora gideceğim inşallah bebeğimin gelişimi iyidir en son 2 hafta gerideydi.
Şekerim zaten aldı başını gidiyor onun için de gidiyorum biraz da başka bölüme yönlendirir büyük ihtimal.
Dua edin lütfen bize 😔
Tatlış haberlerle dön ınsallah

bebeğim karnımı hoppidi hoppidi oynatıyor eşime video çekmek için kamerayı açtığım anda duruyor 🤷🏻‍♀️ kameralara oynamayı sevmiyor mu hissediyor mu anlamadım 🤷🏻‍♀️
Benimki de aynı canım baya hareket ediyor eşime veya ablalarına göstereyim yada karnımı tutturayım diyorum 3 el karnımda bizimkinde tık yok 😂😂 kaç dakika öyle bekleyip bırakıyolar onlar bırakınca tekrar başlıyor 🤷🏻‍♀️😂
Günaydın 🥰
Bugün doktora gideceğim inşallah bebeğimin gelişimi iyidir en son 2 hafta gerideydi.
Şekerim zaten aldı başını gidiyor onun için de gidiyorum biraz da başka bölüme yönlendirir büyük ihtimal.
Dua edin lütfen bize 😔
Hayırlı haberlerle dön inşallah 🤲🏻

Back
X