- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
İyi bari canım %10’nu ödeyeceksen çok uygun olacak sevindim senin adınakuzum ben yuzde 10 unu odicem. saglk sgortam karsilicak insalah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari canım %10’nu ödeyeceksen çok uygun olacak sevindim senin adınakuzum ben yuzde 10 unu odicem. saglk sgortam karsilicak insalah
Neyse artık dediğin gibi hastane dr değiştirmek bu saatten sonra zor hem de senin hastane yakınında diye tercih etmiştin. Sağlık olsun memnun kal da inşallah canınız sağolsunÇok şükür canım bebiş gayet iyiMuayene ücretleri de 130 liradan 175 liraya çıktı geçen ay doğum fiyatına da 1000 TL gelmiş ve evet tek seferde çok fazla zam gelmiş bilmiyorum bu saatten sonra doktor hastanede değiştiremem mecburen devam edeceğim. Benim bildiğim yıl sonu zam yapılır ama devlet desteğini çekince bunlarda hemen zam yapmışlar devlet vermiyorsa bizde hastalardan alalım demişler sanırım
Aynen canım hem evime çok yakın hem doktorumdan memnunum hastane ücreti için de değiştirmem bu saatten sonra. Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz ücret bi şekilde karşılanırNeyse artık dediğin gibi hastane dr değiştirmek bu saatten sonra zor hem de senin hastane yakınında diye tercih etmiştin. Sağlık olsun memnun kal da inşallah canınız sağolsun
Ben yaptım geçen gün hemen bakayım canım :)Kızlar e bebekten üyelikle alışveriş yaptıysanız hesabınıza girip faturanıza bi bakın. Biz geçen 250 lira civarında bi alışveriş yaptık bize 20 liralık hediye çeki vermişler hem de limit şartı olmadan kullanılabiliyor. Ama süresi var 10 günlük bi çek.
Onu da hesaba girip faturayı inceleyince gördüm. Varsa sizin de bi kontrol edin boşa gitmesin.
Ben Minoset kullanıyorum. Parol bana etki etmiyor. İki gün önce içtim, başım çok ağrıyordu.Kızlar bu haftalarda parol kullanan var mu aranızda
NST ye bağladılar, hiç sevmiyorum bu prosedürüCanım maşallah sübhanallah kilosu da boyu da çok iyi inşallah bende pazartesi günü gideceğim artık günler geçtikçe daha da kontroller heyecanlı oluyor nst ye girmedin mı
Maşallah size benim bebek daha dönmemiş hala malat görünüyor sol tarafımda ağrı vardı nst bağlandı ama benim küçük bey izin vermedi ki tekmeledi hemşire 2 cihaz değiştirdi ufak sancı çıktı sorun edecek bir durum değil dedi
Ben daha ağırlaşmadan yapayım defim sırf elime ayağıma dolaşmasın diye Kızımı bu yüzden kreşe gönderdimOh maşallah bende beyazları yıkadım renkliler duruyor çanta da yapmadım daha günümde az çok belli ben rahatım![]()
Ay hadi inşallah vaktinde gelsinler bebişlerBenim bugün kontrolüm vardı. Oğluşum doğum kanalına girmiş, kilosu 2146, boy 43. Haftam 32+0. Doktor çok iyi dedi, kanala girmesi çok normal, artık koşmak, zıplamak, ağır kaldırmak kesinlikle YOK dedi :) böyle devam etsin rahat doğurursun dedi. Birde yürüyüşümü 25-30 dakikaya indirmemi söyledi. Birde gelişimiz 10 gün ilerde, ama bunu sorun olarak görmüyor.
aynen allah izin verirse insalah.İyi bari canım %10’nu ödeyeceksen çok uygun olacak sevindim senin adına![]()
bende dun gttgmde yaan duruyorduMaşallah size benim bebek daha dönmemiş hala malat görünüyor sol tarafımda ağrı vardı nst bağlandı ama benim küçük bey izin vermedi ki tekmeledi hemşire 2 cihaz değiştirdi ufak sancı çıktı sorun edecek bir durum değil dedi
Ben epey zaman önce almıştım bebek arabası bebek çantası zıbınlar lohusa pedi vs ama o zamanda hiç faturaya bakmak aklıma gelmemişti iyi günlerde kullanın canımKızlar e bebekten üyelikle alışveriş yaptıysanız hesabınıza girip faturanıza bi bakın. Biz geçen 250 lira civarında bi alışveriş yaptık bize 20 liralık hediye çeki vermişler hem de limit şartı olmadan kullanılabiliyor. Ama süresi var 10 günlük bi çek.
Onu da hesaba girip faturayı inceleyince gördüm. Varsa sizin de bi kontrol edin boşa gitmesin.
Daha zaman var dönmesi için ama yinede moralim bozulmadı değil yanibende dun gttgmde yaan duruyordu![]()
Şükür bitirmişsin demek ki darısı bize minik minik çok parça var bitmiyor ki ama çok keyifli yine de içleri dolu olsun da kıyafetler ütülenir okullar açılmayacak diye ağırdan almıştım açtılar şimdi hem ders hem eba hem okul karıştı iyiceBen daha ağırlaşmadan yapayım defim sırf elime ayağıma dolaşmasın diye Kızımı bu yüzden kreşe gönderdim
Benim 2. Olacak inş ama bende heyecanliyim birazcık da korkuyor muyum ne ilki çok çok zor olmuştuaynen allah izin verirse insalah.cok heycanlym yaa
Gunsydin canm hangi doktora sorsam normal dedi ama şu günler ben pek iyi degilim çok yorumluyorum onunda payı varAynenn yaa normal bir durum mu ki acaba. Kalsiyum mu azaldi vücudumuzda![]()
Benim delikanlıda sevmiyor gerilip gerilip vurdu düşsünler karnından diye hep kumanda telefon felan koyduğunda yapardı ultrason çubuğuna da vuruyor alıştık artıkNST ye bağladılar, hiç sevmiyorum bu prosedürübebiş de sevmedi, devamlı kaçtı, hemşireler 3 defa ölçtüler, uğraştılar çok. Sancılarım yok daha, Amnio suyu da yeterli, kordon da kenarda, bebeğime sarılmış durumunda değil (benim psikolojik en korktuğun durum). Sağol canım! İn şa Allah pazartesi senden de güzel haber duyarız
Birde çok mutlu oldum, bu sefer yüzünü gösterdi, gülümsedi, poz verdi... çok şaşırdı bizihep nazlanıp kaçıyordu ☺
Benim okul durumum yok ama ilk bir hevesle yıkadık utuledik öylece kaldıBende bir kısmını yıkadım ütülerim bir kısmi duruyor hala yarın biraz daha ütü yaparım kızımın dersleri başladı pazartesi de okula gidecek pek fırsatım olmuyor bebek için hazırlığa daha ne çanta hazır ne kendi kıyafetlerim hazır doğum için