Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yaptirmadim daha ama minemou design diye nir hesap var onun hediyelikleri cok hosuma gidoyor. Emin olamadigim icin yaptirmadim. Türkiyedeler ve sanirim yurtdisina siparis vericem
Ben yaptirmadim daha ama minemou design diye nir hesap var onun hediyelikleri cok hosuma gidoyor. Emin olamadigim icin yaptirmadim. Türkiyedeler ve sanirim yurtdisina siparis vericem
Kizlar iyi aksamlar. Bir sorum olacaktı . Örneğin uzaniyorum 10 dakika doğrulurken çat, oturuyorum kalkarken çut sesleri duyuyorum. Kemiklerim çatur çutur ediyir resmen. Benim yaşadığımı yasayan var mu
Bütün gün elimde bu flanel örtüye çeyizimden yastık kılıfından astar yaptım ince bir battaniye gibi olsun diye. Öldüm öldüm bir iğne kırdım. Parmaklarım uyuştu Bişeye benzemiş mi bari kızlar. El dikimi biraz kaba durdu ama üstüme örtünce yumuşacık oldu
Belli kuzucuğun seçtiği pandalı şirin bişey
Ne güzel hazırlamışsın herşeyi. Ben babamla konuştum geçen, instagramda neyi beğeniyorsan yataktan arabadan kıyafete kadar hepsinin linkini yolla bana artık ufaktan alıyım dedi. Benim de iki ayağım bi pabuca girdi şimdi. Harıl harıl imternet karıştırıyorum artık ruyalarıma giriyor arabalar yataklar
Sağol canım. Evet, kızım onu seçince kıyamadım, dedim pandalı olsun
Sana kolay gelsin, kolay iş değil bu ama çok keyifli Birde kız çocuğu için herşey o kadar güzel, o kadar ciciş
Canım ben yaptırdım hediyelik kolonya ve çikolata. Birde piramit şeklinde şekerlik yapacam ama onun malzemelerini kendim aldım Icini istediğim gibi koyayım diye hazırlar çok boş oluyor kolonyaları hayalperest_hediyeler e yaptırdım çok ilgili bi bayan. Cikolatayi da çikolata.sepetim e yaptırdım. Ikiside ınstagramda. Çok hızlı ulaştı çikolata. Resimlerini de ekledim oğluşumun adı da Yiğit Burak olacak insallah