- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Benim ki ilk çocuğum da da oldu maalesef geçmiyor ama aldıracak.kadar büyük değil rahatsız etmiyorBenimde öyle boyun kısmında önceden yoktu hamilelikle oldu geçer mi ki aldırmalımıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki ilk çocuğum da da oldu maalesef geçmiyor ama aldıracak.kadar büyük değil rahatsız etmiyorBenimde öyle boyun kısmında önceden yoktu hamilelikle oldu geçer mi ki aldırmalımıyız
Ay da, bilmiyordum ben, iyi ki söyledin. Bende sorarım haftaya doktoruma. Sağol canım.Benim ilk hamilelikte dr izin vermemişti ağdaya sen farkında olmazsan ama kr dini kasarsan bebek doğum başladı sanabilir demişti bunda bir kere gittim şimdi 35 deyim 38 de alır acaba ne zaman gitsem
Bu haftaya kadar pek bir
Son 40 a girdik cok normal kendimizi tanıyamaz hale geldik. Ama ben burda kimsenin o depresyonlara girecegini sanmiyorum 8 aydir herseyimizi paylasiyoruz iyi kotu birbirimize destek oluyoruz en onemlisi birbirimizi anliyoruz o yizden rahatım biraz sizler varsiniz ❤☺Bu haftaya kadar pek birşey yoktu bende ama son günlerde bir iç daralması yaşıyorum. En korktuğum şey lohusa depresyonuniyeyse son günlerde bu korku yerleşti içime. Bugün durup bunun için ağladım sonra da kendime 'saçmalama' dedim ay değişik bir duygu geçişi işte
![]()
Valla ben kızım da da çektim şimdi oğlumda da çekiyorum kiz erkek farketmiyorValla itiraf edeyim gerçekten kız bebek hamileliği daha zor geçiyor.
İnşaallah dediğin gibi olacaktır canımSon 40 a girdik cok normal kendimizi tanıyamaz hale geldik. Ama ben burda kimsenin o depresyonlara girecegini sanmiyorum 8 aydir herseyimizi paylasiyoruz iyi kotu birbirimize destek oluyoruz en onemlisi birbirimizi anliyoruz o yizden rahatım biraz sizler varsiniz ❤☺
Aynen öyle içi rahat etmiyo insanın ayna kullaniyolarmis öyle yada böyle alınacak birinden yardım isteyerek de olsaBende jilet kullanıyordum ama göbekten göremiyorum ki bi yeri kesmekten de korkuyorum geçen hafta kontrolde açıklığa bakıldı çok çok temiz değildim utanarak kusura bakmayın dedim asistana oda önemli değil dedi kimbilir neler görüyorlardır ama işte ben alışkın değilim böyle olmaya tertemiz olmalıyım
Benimde tam tersi kızlarda zordu ama erkek çok daha zor geçiyorValla itiraf edeyim gerçekten kız bebek hamileliği daha zor geçiyor.
Bebeğe hazırlık canım heraldeUyku da kaçınca tam kaciyo her gün aynı muhabbet ..![]()
Betülün kaç gün klmştı kiEveet görünmüyor bayadır![]()
Benim uykum çok hafiftir normalde de zaten de gerçekten vücudum artık tepki gosteriyo ağrılarım çoğaldı sersem gibi oluyorum yüzüm gözüm sisBebeğe hazırlık canım heraldedaha çok uykusuz ama güzel zamanlarımız olacak inşallah
beni de kızlar o kadar yoruyor ki hep uyuyayım istiyorum gece erkenden uykum geliyor her sabah da zor kalkıyorum
![]()
Allah razı olsun canım senden. Çok teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi benim kızda Yan pozisyonda hep.Özür dileyecek birşey yok canım,hepimiz birbirimize birşeyler danisiyoruz rahat ol.
Bebeğin pozisyonuna göre karnimizin bazı yerlerinde daha fazla hareket hissediyor olabiliriz. Ben mesela en çok alt tarafta hissediyorum çünkü benim bebeğimin ayakları asagidaymis, oraya vuruyor hep demek ki. Seninki biraz yan duruyor olabilir. Karnına giren ağrı ve ek hateketlerindrn dolayı mı yoksa bağırsak ağrısı gibi mi? Belki gaz sancısı olabilir, tuvalete rahat cikamiyorsan kabızlık ağrısı da olabilir. Bunun dışında benim.de karnımin alt bölgesi ağrıyor genelde, doktor normal diyor aşağı baskı yapıyormuş.
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun canım senden. Çok teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi benim kızda Yan pozisyonda hep.
O tarafa yatamıyorum bile.
Harbiden insan alışınca bırakamıyorBenim alışveriş işi dün gelen son kargoyla bitti eşime de bu sondu valla dedim şimdi boşluğa düştüm alışveriş yapmak istiyorum![]()
Ben tek tek almaya başladım hemen bitmesin DİEBenim alışveriş işi dün gelen son kargoyla bitti eşime de bu sondu valla dedim şimdi boşluğa düştüm alışveriş yapmak istiyorum![]()
Onun baya az kalmıştı sezaryen olacağı için ama daha doğum yapmamış olması lazım. Çok merak ediyorum keşke onu tanıyan, iletişim kuracağımız biri olsaydı. Hergün yazmış mı diye bakıyorum ama yok. Umarım iyidir kötü düşünmek istemiyorumBetülün kaç gün klmştı ki