• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Acaba kalsiyumlar kemiklerden çekildigi için mi oluyor. Bir de kalsiyum mu denesen ben kulllanıyeum. 3 aydan itibaren. Çok ağrım yok şimdilik şükür. Arada oluyor ama
Hangisini kullanıyorsun canım? Ben ocean mommy multivitamin kullanıyorum bide demir kullanıyorum başka aldığım yok varsa önerin alayım onu da

Calsiyum ve multi nin içindeki magnezyum haricinde kullanmıyorum ben magnezyum. Soda çok iyi gelir diyorlar. Bende de oluyor arada ağrı özellikle kalça içi🥺

Valla içiyorum soda ama sıfır etki kalçam zaten bıçak gibi batıyor asla uyuyamıyorum ne sağa ne sola çok yoruyor bu gebelik beni şimdiden daha 16 hafta var nasipse allah yardım etsin hepimize
Bu kalça içindeki ağrı beni de mahvetti ya özellikle sol tarafimda oluyor. Belime ve bacağımın arkasından topuğuma da gidiyor. Sola yatmamiz daha iyiymiş ama sırf bu ağrı yüzünden sağıma daha çok yatmak zorunda kalıyorum. Varisim de sol tarafta o da ayri agri yapiyor😵‍💫 Sinirlere baskı yapıyor artık ondan oluyor dedi Dr, göbek büyüdükçe de daha çok ağrıyabilir dedi hatta açık sözlü sagolsun 😅

Bu kalça içindeki ağrı beni de mahvetti ya özellikle sol tarafimda oluyor. Belime ve bacağımın arkasından topuğuma da gidiyor. Sola yatmamiz daha iyiymiş ama sırf bu ağrı yüzünden sağıma daha çok yatmak zorunda kalıyorum. Varisim de sol tarafta o da ayri agri yapiyor😵‍💫 Sinirlere baskı yapıyor artık ondan oluyor dedi Dr, göbek büyüdükçe de daha çok ağrıyabilir dedi hatta açık sözlü sagolsun 😅
Varisler benim de azdı ya😓😓 yatakta dönene kadar bir dk geçiyor 😁

Varisler benim de azdı ya😓😓 yatakta dönene kadar bir dk geçiyor 😁
Benim ek olarak genital bolgede de var ve bacağın iç kısmı avuç içi kadar mosmor bir damar ağı 🥺 maalesef normal varis değil, meslek hastalığı bizde varis zaten vardı o yüzden bu kadar kötüledi muhtemelen. Sadece gebelikte çıksa bu kadar olmazdı. İlk gebelikte pek görülmüyormuş bendeki seviyede olan🥲
Yatakta dönme olayı çok teferruatlı benim yaa 😂 3 minik yastıkla beraber bir sağa bir sola inleye inleye dönüş şeklinde 😅 biri göbek desteği biri bacak biri de kucakta😅 kocam bana bu kadar sarılmıyorsun atcam bunları diyor bebek doğar doğmaz 😂 geçen gece yastıkları unutup dönmüşüm ve eşimin belinin altında kalmış tutulmuş 2 gün şikayetlendi evin içinde 😂😂

Kızlar size bir sorum olacak , ayrıntılı ultrasona 20+6 da girdim , bebek 370 gr ve 22 cm idi küçük mü diye sonradan tedirgin oldum ama sizde durumlar nasıldı ?
Detayli ultrasona 21+1 de girdim 405 gr 24 cm di, o haftaya kadar 2 haftada 100-110 gr aliyodu, 22+6 kontrolumde 625 gr 29 cm çıktı, ama cok ceviz yiyodum kefir iciyodum iki ultrason arasi kilosu artsin diye :)

Benim ek olarak genital bolgede de var ve bacağın iç kısmı avuç içi kadar mosmor bir damar ağı 🥺 maalesef normal varis değil, meslek hastalığı bizde varis zaten vardı o yüzden bu kadar kötüledi muhtemelen. Sadece gebelikte çıksa bu kadar olmazdı. İlk gebelikte pek görülmüyormuş bendeki seviyede olan🥲
Yatakta dönme olayı çok teferruatlı benim yaa 😂 3 minik yastıkla beraber bir sağa bir sola inleye inleye dönüş şeklinde 😅 biri göbek desteği biri bacak biri de kucakta😅 kocam bana bu kadar sarılmıyorsun atcam bunları diyor bebek doğar doğmaz 😂 geçen gece yastıkları unutup dönmüşüm ve eşimin belinin altında kalmış tutulmuş 2 gün şikayetlendi evin içinde 😂😂
Öğretmen misiniz siz de 🥲 ben de genitalde yok da bacaklar hep damar damar genetik biraz da.. At kılı fırcasıyla dolaşımı destekkemek gerekiyor ama ugrasan kim tabi 😄 daha karnımı bile nemlendiremiyorum catlicam hep of

Kızlar selam, 24. Haftaya giriş yaptım. Birkaç gündür karnımın alt kısmında sürekli bi baskı var. Çekiştiriyorlar gibi. Ve bu baskı olduğunda kalbim çarpıyor. Sürekli bi tuvalete gitme hissi de geliyor o anda. Kasılma mı oluyor acaba anlamadım ki. Erken değil mi henüz.
Selamlar, bende aynı durumdayım. Kasık ağrısı, mesaneye baskı, sık idrara çıkma, arada batma şeklinde ağrı da hissediyorum karnımın sağ alt tarafında.Yine aynı şekilde kalbimin daha hızlı çarptığını hissediyorum son günlerde. Sabah uyandığımda da bacaklarımda ağrı oluyor, kalkıp işe gitmek için hiç enerjim de olmuyor. Ayrıca yürürken kasığımda ağrı oluyor, o yüzden yavaş yavaş, paytak ördek gibi yürüyorum. Dısardan bakanlar temkinli olduğum için böyle yürüdüğümü düşünüyorlar ama ağrıdan halbuki.
İnsan bir korkuyor bu kadarı normal mi, bir sıkıntı mı var diye. Benzer durum yaşayanları duymak iyi geliyor bu yüzden. Haftaya doktor kontrolüm var, doktora da danışırım. Extra magnezyum mu almalıyım diye düşünüyorum bu ağrılar için. Regenesis Max ve demir hapı dışında başka bir takviye almıyorum.

Öğretmen misiniz siz de 🥲 ben de genitalde yok da bacaklar hep damar damar genetik biraz da.. At kılı fırcasıyla dolaşımı destekkemek gerekiyor ama ugrasan kim tabi 😄 daha karnımı bile nemlendiremiyorum catlicam hep of
Sağlıkçıyım 24 saat nobetli çalışıyorum o yüzden bizde de oluyor meslek nedeniyle 🥲 ben zor kese atıyorum karnım zorluyor bi de masaj falan yapamam 😅 karnımı ben de hep unutuyordum ama artık nobetten çıktığım için max 1 gün ara versem de ertesi gün aklıma geliyor. 1 gün ara dahi artık vermesek iyi olur çünkü hızlı büyüme evresine girdik😅 benim de cildim çatlağa yatkın zaten ve muhakkak olacak ama minimuma indirmek amaç 😅 hatta sadece karın değil yanlarımı, basen ve kalçalarımı, göğüslerimi ve bikini bölgesinin üst kısmını da nemlendiriyorum. Pehlivan gibi yaglanıyorum ya 😂😂😂 Göğüslerimin alt kısmında kızarıklık farkettim çatlıyor gibi geldi hatta o yuzden de daha her gun yapmaya çalışıyorum 😅 günde 2 yapmak lazimmis ama nerdeee😅

Back
X