Teşekkür ederim cevabınız içinEvet yiyorum hatta dondurma yedim az önce doktorum kaçamak yapabilirsin dedi ama benim sınırda gebelik şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet yiyorum hatta dondurma yedim az önce doktorum kaçamak yapabilirsin dedi ama benim sınırda gebelik şekerim
Bilemiyorum ama bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz. Ne söylesek yanlış yönlendirmiş oluruz. İlk gebelikte kaç haftalıkken suyun gelmiştiAnneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt
Apar topar şuan çanta hazırlıyorum çıkıcam inşallah brzdanBekleme git canım kanama nede olsa riske atma hiç. İnşallah bi sıkıntı yoktur güzel haberlerini bekliyoruz.
34 haftalıktımBilemiyorum ama bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz. Ne söylesek yanlış yönlendirmiş oluruz. İlk gebelikte kaç haftalıkken suyun gelmişti
Bu haftalar da her kanama dikkate alınmalı bence gidin doktora illa ki bir şey söyleyeceklerdirAnneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt
Maşallah 33 haftaya göre kilosu çok.iyiBugün özeldeki dr gittim kontrole ben normalde devlet hastanesine gidiyorum cinsiyeti ve detaylı için özele gitmiştim sol kaşık alt kısmında ağrım vardı ona baktırmak için gittim oğluşum kocaman olmuş ters dönmüş sat 33 hafta ölçümde 36 hafta 2670 gr olmuş
Kadın doğum hastanesinde takip görüyorum ama pandemi dolayısıyla başdan savar gibi iş yapılıyor hafta da küçük olunca çok umursamıyorlar açıkcası o yüzden de korkuyorum başka hastaneye gitsem bakarlarmı onu da bilmiyorum açıkcasıBu haftalar da her kanama dikkate alınmalı bence gidin doktora illa ki bir şey söyleyeceklerdir
Hemen dr una haber ver durma boşunaAnneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt
Acilden giriş yap bakarlar özelde de canımKadın doğum hastanesinde takip görüyorum ama pandemi dolayısıyla başdan savar gibi iş yapılıyor hafta da küçük olunca çok umursamıyorlar açıkcası o yüzden de korkuyorum başka hastaneye gitsem bakarlarmı onu da bilmiyorum açıkcası
Bebek böyle önden gidince sat a göre mi yoksa önden gitmesine göre mi sezeryan ya da normal doğum tarihi hesaplanıyor . Maşaallah bebeğinizeŞeker bakıldı canım yok ben kg almadım bebek alıyor doğum devlette olacak inş aynen 3 hafta önden gidiyor kızımda hep önden gitti ama normal kg da doğmuştu bu biraz iri bebek olacak
Hahahaha ya kahkaha attımBizim de şimdi muhabbetimiz bebeğimizin burnu kemikli gibi görünüyor eşim diyor ki Ne bizim sülalede ne de sizin sülalede böyle burunlu kimse yok bizim çocuğumuzun burnu neden böyle görünüyor, ben de napayım senden benden olan bebek rabbim demek ki böyle yaratmış, kızımın burnu düğme gibi çok.narin o bana çekmiş babasının burnu patates gibi ama yani benim yapabileceğim birşey var mıbazen gerçekten bu ara saçmalıyor benim eşim
Erkekleri anlamak çok zor canım bi de ultrasonda o kadar farklı ki bana doktorum hep resim veriyor hepsinde farklı bi bebek gibi görünüyorBizim de şimdi muhabbetimiz bebeğimizin burnu kemikli gibi görünüyor eşim diyor ki Ne bizim sülalede ne de sizin sülalede böyle burunlu kimse yok bizim çocuğumuzun burnu neden böyle görünüyor, ben de napayım senden benden olan bebek rabbim demek ki böyle yaratmış, kızımın burnu düğme gibi çok.narin o bana çekmiş babasının burnu patates gibi ama yani benim yapabileceğim birşey var mıbazen gerçekten bu ara saçmalıyor benim eşim
Ben o ağrıları çok yaşıyorum ama canım herkesin durumu farklı olabilir. Doktorum kanama olmadıktan ve tekrar edip artmadıktan sonra korkma dediKızlar az önce evde yürürken 2 kez sol kasığım çekilir gibi oldu çok korktum bir de otururken belimin sağ tarafına 2 3 kez sızı girdi. Sonra uzandım soluma şimdi bir şey yok kızım da hareket ediyor ama korktum. İlk defa oldu böyle şeyler, normal mi siz yaşıyor musunuz?![]()
Bu haftalardan sonra olacak artik boyle seyler. Gecen gun bana da 2-3 saniye suren anlik bi sanci girdi cok fazla araba kullandigim gunler agrim oluyor benimdeKızlar az önce evde yürürken 2 kez sol kasığım çekilir gibi oldu çok korktum bir de otururken belimin sağ tarafına 2 3 kez sızı girdi. Sonra uzandım soluma şimdi bir şey yok kızım da hareket ediyor ama korktum. İlk defa oldu böyle şeyler, normal mi siz yaşıyor musunuz?![]()
Kız valla tövbe tövbe dna testi yaptıralım istersen dicem.nerdeyse kafayı yedi resmenHahahaha ya kahkaha attım
Herkes delirdi artık doğuralım sağ salim
Ya zaten ister kemikli ister kemiksiz napayım rabbim nasıl yarattıysa öyle.guzel ama çok saçma söylediği şeyErkekleri anlamak çok zor canım bi de ultrasonda o kadar farklı ki bana doktorum hep resim veriyor hepsinde farklı bi bebek gibi görünüyor![]()
Belki yeni bebek gelecek canım stres yapıyordur. Bu şekilde dışa vuruyor , tabi bebişler her şekilde çok tatlıYa zaten ister kemikli ister kemiksiz napayım rabbim nasıl yarattıysa öyle.guzel ama çok saçma söylediği şey![]()
Töbe yaaKız valla tövbe tövbe dna testi yaptıralım istersen dicem.nerdeyse kafayı yedi resmen![]()