2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geceleri bacağıma kramp girdiği için yatmadan önce içiyorum canım ben. Doktor saatiyle.ilgili bişey dememişti.

Bu arada benimki efermag suda eritiliyor. Eğer ılık suya eritirsem şerbet gibi oluyo ama soğuk suya eritince soda gibi oluyo hafif asitli gibi o şekilde daha hoşuma gidiyo benim. Sen de dene öyle istersen.
Daha ne zamana kadar icicen canim doktor birak falan dedimk sen normal dogumu dusunuyodun farkediyomus sanirim

İlk hamileliğimde gün olarak ilerde olurdu buda hafta olarak önde asıl merk ettiğim acaba hafta öne geçtikçe doğumda öne mi geliyor
Hayır canım son regl tarihin baz alınıyor haftana göre doğum gerçekleştiriliyor

Daha ne zamana kadar icicen canim doktor birak falan dedimk sen normal dogumu dusunuyodun farkediyomus sanirim
Bana gebelik sonuna kadar demişti magnezyumu kasık ağrılarım çok oluyordu sağımdan soluma dönerken bile çok acı çekiyordum tam geçmedi ama magnezyum sayesinde azaldı bana sonuna kadar devam edeceksin dedi ama tabi senin doktorun ne önerir bilemiyorum

Geçmiş olsun canım hepimize bulaşacak sanırım böyle büyük önemler alınmazsa önlemsiz tedbirsiz kaçış noktamız yok 🤷🏻‍♀️
Umarım en hafif şekilde atlatırlar 🤲🏻 Rabbim şifa versin
Kasim en tehlikeli ay diyolar ulkeler basladi zaten isleri sikilastirmaya Allahim emanetlerimizi sag saglim teslim almayi nasip etse

Geçen gittiğimde sordum 34 haftaydı kramplar devam ediyor dedim. Devam edebilirsin dedi. Hatta 1 tane içiyorum yine kramp oluyor dedim. 2 içebilirsin demişti. Haftaya çarşamba kontrol var gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.

Bana gebelik sonuna kadar demişti magnezyumu kasık ağrılarım çok oluyordu sağımdan soluma dönerken bile çok acı çekiyordum tam geçmedi ama magnezyum sayesinde azaldı bana sonuna kadar devam edeceksin dedi ama tabi senin doktorun ne önerir bilemiyorum
Normal doğumlarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun pazartesi sorucam bende doktora icmiyorum 3 4 gündür biraktim

Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artık 😔 sabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen 😔😔😔
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim biran önce şifasını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Geçen gittiğimde sordum 34 haftaydı kramplar devam ediyor dedim. Devam edebilirsin dedi. Hatta 1 tane içiyorum yine kramp oluyor dedim. 2 içebilirsin demişti. Haftaya çarşamba kontrol var gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
Kramplarim azaldi benim ya obceden 1 2 gunde bir olurdu simdi 4 5 gunde bir oluyor bende biraktim artik soricam bende pazartesi doktora

Bana da günde 2 ye çıkarabilirsin demişti sol kasığımdaki ağrı azaldı ama geçmedi benim de bazen 2 bazen 1 içiyorum ben de günde. seninle aynı ilacı kullanıyoruz benimki de efermag

Normal doğumlarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun pazartesi sorucam bende doktora icmiyorum 3 4 gündür biraktim
Anladım onu hiç duymadım bana sonuna kadar devam edeceksin dedi kullanıyorum ben o yüzden. doktora sorunca beni de bilgilendirir misin?

Bende günde iki defa magosit içiyorum magnezyumum en başından beri düşüktü ilk başta tek dozdu artmayınca ikiye çıkardı doktor. Pruluton kullananlar kaçıncı hafta bıraktınız veya bırakacaksınız?

Kramplarim azaldi benim ya obceden 1 2 gunde bir olurdu simdi 4 5 gunde bir oluyor bende biraktim artik soricam bende pazartesi doktora
Ilacin etkisiyle mi azaldı acaba. Benim olmuyor pek artık ilaca bağlıyorum o yüzden devam ediyorum.

Back
X