- 25 Şubat 2020
- 2.725
- 3.409
- 133
Allah razı olsun canım. HaklısınBenimde 31+5 de 1650 gr dı doktor gayet normal dedi kafana takma bebeğin kilo olayını sağlıklıysa kilosu hiç önemli değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım. HaklısınBenimde 31+5 de 1650 gr dı doktor gayet normal dedi kafana takma bebeğin kilo olayını sağlıklıysa kilosu hiç önemli değil![]()
Bence zor değil saniyelik birsey açıklık var mi diye bakıyorlar olması gereken birseyBen 33 de gittim yapılmadı 36 da gideceğim yapacak demek ki o zaman çatı muayenesi.. Zor oluyor mu çatı muayenesi merak ettim.
Daha ne zamana kadar icicen canim doktor birak falan dedimk sen normal dogumu dusunuyodun farkediyomus sanirimGeceleri bacağıma kramp girdiği için yatmadan önce içiyorum canım ben. Doktor saatiyle.ilgili bişey dememişti.
Bu arada benimki efermag suda eritiliyor. Eğer ılık suya eritirsem şerbet gibi oluyo ama soğuk suya eritince soda gibi oluyo hafif asitli gibi o şekilde daha hoşuma gidiyo benim. Sen de dene öyle istersen.
Hayır canım son regl tarihin baz alınıyor haftana göre doğum gerçekleştiriliyorİlk hamileliğimde gün olarak ilerde olurdu buda hafta olarak önde asıl merk ettiğim acaba hafta öne geçtikçe doğumda öne mi geliyor
Bana gebelik sonuna kadar demişti magnezyumu kasık ağrılarım çok oluyordu sağımdan soluma dönerken bile çok acı çekiyordum tam geçmedi ama magnezyum sayesinde azaldı bana sonuna kadar devam edeceksin dedi ama tabi senin doktorun ne önerir bilemiyorumDaha ne zamana kadar icicen canim doktor birak falan dedimk sen normal dogumu dusunuyodun farkediyomus sanirim
çok teşekkür ederim sağolun :)Bence zor değil saniyelik birsey açıklık var mi diye bakıyorlar olması gereken birsey
Kasim en tehlikeli ay diyolar ulkeler basladi zaten isleri sikilastirmaya Allahim emanetlerimizi sag saglim teslim almayi nasip etseGeçmiş olsun canım hepimize bulaşacak sanırım böyle büyük önemler alınmazsa önlemsiz tedbirsiz kaçış noktamız yok
Umarım en hafif şekilde atlatırlarRabbim şifa versin
Geçen gittiğimde sordum 34 haftaydı kramplar devam ediyor dedim. Devam edebilirsin dedi. Hatta 1 tane içiyorum yine kramp oluyor dedim. 2 içebilirsin demişti. Haftaya çarşamba kontrol var gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.Daha ne zamana kadar icicen canim doktor birak falan dedimk sen normal dogumu dusunuyodun farkediyomus sanirim
Normal doğumlarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun pazartesi sorucam bende doktora icmiyorum 3 4 gündür biraktimBana gebelik sonuna kadar demişti magnezyumu kasık ağrılarım çok oluyordu sağımdan soluma dönerken bile çok acı çekiyordum tam geçmedi ama magnezyum sayesinde azaldı bana sonuna kadar devam edeceksin dedi ama tabi senin doktorun ne önerir bilemiyorum
Anladım bnm ilk doğumum 34+4 oldu ö yüzden bilemiyorumHayır canım son regl tarihin baz alınıyor haftana göre doğum gerçekleştiriliyor
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim biran önce şifasını versin inşallahKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
![]()
AminKasim en tehlikeli ay diyolar ulkeler basladi zaten isleri sikilastirmaya Allahim emanetlerimizi sag saglim teslim almayi nasip etse
Kramplarim azaldi benim ya obceden 1 2 gunde bir olurdu simdi 4 5 gunde bir oluyor bende biraktim artik soricam bende pazartesi doktoraGeçen gittiğimde sordum 34 haftaydı kramplar devam ediyor dedim. Devam edebilirsin dedi. Hatta 1 tane içiyorum yine kramp oluyor dedim. 2 içebilirsin demişti. Haftaya çarşamba kontrol var gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
Bana da günde 2 ye çıkarabilirsin demişti sol kasığımdaki ağrı azaldı ama geçmedi benim de bazen 2 bazen 1 içiyorum ben de günde. seninle aynı ilacı kullanıyoruz benimki de efermagGeçen gittiğimde sordum 34 haftaydı kramplar devam ediyor dedim. Devam edebilirsin dedi. Hatta 1 tane içiyorum yine kramp oluyor dedim. 2 içebilirsin demişti. Haftaya çarşamba kontrol var gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
Anladım onu hiç duymadım bana sonuna kadar devam edeceksin dedi kullanıyorum ben o yüzden. doktora sorunca beni de bilgilendirir misin?Normal doğumlarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun pazartesi sorucam bende doktora icmiyorum 3 4 gündür biraktim
Yazarim canim ama sen doktorun ne derse onu yap senin vücudunu en iyi bilen oAnladım onu hiç duymadım bana sonuna kadar devam edeceksin dedi kullanıyorum ben o yüzden. doktora sorunca beni de bilgilendirir misin?
Tamam canım çok sağol tabi doktorun dediklerini yapacağım ama senden de bilgi almak isterim yine de :)Yazarim canim ama sen doktorun ne derse onu yap senin vücudunu en iyi bilen o
Ilacin etkisiyle mi azaldı acaba. Benim olmuyor pek artık ilaca bağlıyorum o yüzden devam ediyorum.Kramplarim azaldi benim ya obceden 1 2 gunde bir olurdu simdi 4 5 gunde bir oluyor bende biraktim artik soricam bende pazartesi doktora
Buyuk ihtimal canim depolar doldu sanirimIlacin etkisiyle mi azaldı acaba. Benim olmuyor pek artık ilaca bağlıyorum o yüzden devam ediyorum.