- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Ilk cocugun değil mi ?Ben şuan doğurmayi sabırsızlıkla bekliyorum, kolestaz yüzünden kasintidan ölücem çok kötüyüm![]()
Kolestaz ne oluyor ki , ☹
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk cocugun değil mi ?Ben şuan doğurmayi sabırsızlıkla bekliyorum, kolestaz yüzünden kasintidan ölücem çok kötüyüm![]()
Araştır canım bakalım inşallah gönlüne göre bulursun bir makine :)Biter mii aslaaaa. Ya hem ev dağılıyor. Hem kurumasi uzun sürüyor. Hem de tüy falan bırakmıyormuş kiyafetlerde. O sebeple istiyorum aslinda. Bakalim bi arastirayim![]()
edanaz geldi aklimaEşimi ikna edeyim de yanina koyacağım ismi de bilemiyorum kidegisik bi kafa yasiyorum
Kaç haftalık şuan ,Bu arada diyabetten dolayı levemir kullanıyordum onu bırakmıyorum ama oksaparı en son pazar vurulcam salı doğuma alıncam inşallah
Ben bebisin kiyafetinden bugun çıkan tozdan sonra karar verdim zatenYok canım sadece fişini takiyorsun. Çamaşır makinesindeki deterjan bölmesi gibi bir yer var orası kapalı su deposu yani kuruyan camasirdan çıkan su orda toplanıyor. Benim alerjik astımım var, bir balkonumuz vardı oradan hırsız girince kapattirdik eşim kendine atölye yapti. Evin içinde kuruyan çamaşır bana çok dokuniyor ve zamanla rutubete sebep oluyor zaten. Kurutma makinesi alırken çok araştırma yapmıştık sonra buna karar verdik, gerçekten filtredeki o camasirlardan çıkan tozu birgün çekip atarım buraya. Eşim bile şimdiye kadar eve aldığımız en faydalı eşya diyor![]()
Onlar bekar mi peki ?Benim bir abim bir de erkek kardeşim var ikisi de çok hevesliler karnımı seviyorlar Eloş kız napıyosun falan diye konuşuyorlar sürekli akılları kızımda valla :)) Edoş çok tatlı ama ya :))
Hahaha canım yaaEşimi ikna edeyim de yanina koyacağım ismi de bilemiyorum kidegisik bi kafa yasiyorum
Annemle ortak mi calisiyosunuzedanaz geldi aklima![]()
Annemde Eda Naz diyo kendi isminide koyuyoHahaha canım yaabir düşün bakalım hiçbir şey bulamasan da Eda çok hoş :))
Annemle ortak mi calisiyosunuzedanaz olsun diyo oda
dedimki bana niye koymadın naz ismini kızıma koyuyosun o zaman tecrübesiydim diyo şimdi torununa koymak istiyo
Abim evli bir kızı var o da çok hevesli Ela gelecek diye :) Erkek kardeşim bekar. Ama ikisi de çok hevesliler ya ben bile düşünmemiştim bu kadar heyecanla bekleyeceklerini :) Belki de umursuyordur da belli edemiyordur yapısı öyledir ya da doğduktan sonra gördükten sonra değişir. Ki bana öyle geliyor kesin değişir o miniği gördükten sonra :)Onlar bekar mi peki ?
Benim bi erkek kardeşim var sadece oda çok umursamıyor
Senin bebisin ismi ne olcak canimEdanaz kulaga hos geliyor annenle zevklerimiz benzer demekki
![]()
ahahaAnnemde Eda Naz diyo kendi isminide koyuyo![]()
Cem Çelik'ten memnun kalmadım memnun kalanlar elbet vardır. Benim beklentilerimi karşılamadı ilk denemem negatif ikinci pozitif oldu ama yine de memnun değilim.Peki bahçeciden memnunmusunuz
Yok kız degisik bisey oldu bu çocuk evlendigimden beri , bide sevgilisi ile sorun yasadim ben o kızda dolduruşa getiriyor farkındayım. Çok hevesli değil doğunca değişir belki dediğin gibi bilmiyorumAbim evli bir kızı var o da çok hevesli Ela gelecek diye :) Erkek kardeşim bekar. Ama ikisi de çok hevesliler ya ben bile düşünmemiştim bu kadar heyecanla bekleyeceklerini :) Belki de umursuyordur da belli edemiyordur yapısı öyledir ya da doğduktan sonra gördükten sonra değişir. Ki bana öyle geliyor kesin değişir o miniği gördükten sonra :)
Ben de kendi adımı koyacağım diyorum yaninaahahaEda Naz da güzel ama sen bir düşün bunu :))
Kaç dakikada kurutuyor ? Fiyatı uygunmuş yerim olsa düşünürdümBenim makinem bu, kurutma alcaklara şiddetle tavsiyemdir. Resmen elim ayağım gibi iyi ki de almışız. Hiç bilmediğim bir markaydı hatta eşim araştırırken o ne öyle falan demiştim, alalım bakalım beğenmezsek bi süre idare ederiz başka alırız dedi zaten beyaz eşya piyango dedi. Ama şimdi iyi ki diyorum![]()
Anladım kuzum belki de kız arkadaşıyla olan problemden dolayı böyle davranıyordur. Ama sıkma canını ya bence değişir doğunca kızını görünce değişir diye düşünüyorum. Sonuçta yeğeni illa ki gönlü akar yani merak etme. Ama kız arkadaşı da sana karşı dolduruşa falan getiriyorsa pes ne olursa olsun sizin aranıza girmemeli.Yok kız degisik bisey oldu bu çocuk evlendigimden beri , bide sevgilisi ile sorun yasadim ben o kızda dolduruşa getiriyor farkındayım. Çok hevesli değil doğunca değişir belki dediğin gibi bilmiyorum
Evet ilk cocugum olacak inşallah.Ilk cocugun değil mi ?
Kolestaz ne oluyor ki , ☹