2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
evet bu da aymı öyle oldu çiş samdım kokladım değil tutamadım da
Canım benim sakin ol anın tadını yaşa ❤ inşallah hayırlısı olsun belki geliyor belki bir kaç günü vat bilemeyiz doktor muayenesinde anlar zaten. Benim suyum geldiğinde ben 24+3 idim 😑 zaten yatıyordum hastanede ve hemen doğuma alındım. Çok minikti ama çok kolay olmuştu ve ben doğuma dair hiçbirşey bilmiyordum. Sen gayet güzel bir haftadasin inşallah sağlıcakla vaktiyle kavuşursunuz ❣

Ya betuuul, birşeyi kırk kere söylersen olurmuş kız birden suyum gelsin hastaneye gidelim pırt diye dogurayim ekşın olsun diyordun hep 🤭
Bence bebiş geliyor, korkma Allah'ın izniyle senin kızçen senin gibi güçlüdür 🤗
kız allah şu halimde güldürdün, beni yaa özel doktora gidicektim son ay muayeneye gitmedim diye kabul etmedi ama ben sosyal medyada ünlü doktırdu rezil etmem mi

Yapma be ya bunlar bende var 🥺🥺🥺🥺 benim ikinci hamileligim ama kızım da 37 haftalıkken suyum gelmişti o yüzden ne böyle sertlik ne karnımın taş gibi olması nede adet ağrılarım olmamıştı 😪 şuan gerçekten tırstım daha oğlum çok küçük 34+5 daha beklememiz lazım 38 e kadar
Peki hiç nst ye girdin mi orda var mıydı ağrı Dr um böyle tarif etti ama başka sayfalarda belden gelen ağrılar da doğum sancısı diye okumuştum dur korkma sen hemen

İşte yorulma diye söylüyorum canım Allah korusun ters bi şey olsa nolacak, kendini yormayacak kadar dinlene dinlene az az yardım alarak yap beşiği kurmayı falan olduğu kadar 🌼 sağlıktan ötesi yok
Kv diyor çıkıp geleyim aklım sende, kadın zaten rahatsız ayaklar bacaklar ağrıyor nasıl diyim ben sana gel diye dedim. Birde oğlu askere gidecek ay sonu zaten uzaklar bana başka şehirde oğluyla vakit geçirsin dedim. Annem gelirim demişti. bugün eşim il dışına çıktı is sebebi ile mecburen geldi. Bide bana diyor ki dün 1 çuval un getirttim yufka açacaktım 🙈 benim durum belli 1 çocuk var zaten riskli gidiyor aman neyse kuzum herkesin canı sağ olsun. Bende kendim yavaş yavaş yapıyorum zaten yorulunca kasılma oluyor. Az uzanip tekrar kalkıyorum bekleyecek oğlum gününü inşallah. Dediğin gibi herşeyin başı sağlık lekelenme yok hamd olsun, inşallah olmaz bide o olsa napardım bilemiyorum 🙈

Back
X