2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buna nişan mı deniliyor anlamadım ben suyun mu geldi eczanelerde ped gibi birsey satılıyormuş su ise rengi değişiyormuş
Akinti kadar az degilse ve tutamiyosan kesinlikle su dur ben de ilkinde altima işiyorum sanmiştim sonradan suyumun geldigini anladim

Ne bileyim Betül suyu gelenler de bazen bir iki gün bekliyormuş 🤣 Ama seninki 38 haftalık kilosu falan da iyiymiş bence gelir birkaç saate. Ben 36 haftalıksın sanıyorum. Senin bebiş büyümüş baya maşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Ne bileyim Betül suyu gelenler de bazen bir iki gün bekliyormuş 🤣 Ama seninki 38 haftalık kilosu falan da iyiymiş bence gelir birkaç saate. Ben 36 haftalıksın sanıyorum. Senin bebiş büyümüş baya maşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
yaw hele güldürme gülerken fırtlicak çocuk😂😂35 5 günlük sıpa ama 38 haftalık çıkıyo insan irisi fil yawrusu😂maşallah benim balık etli kızıma anası gibi tosun olcak😂

rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yıllardır hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlarımıza nasip etsin tüm gebelerede sağlıkşı dpgum nasip etsin korona illeti bitsin depremler dursun hastalara şifa versin dertlilere deva versin rabbim aha da duamı da ettim dahada dilim durmaz

Peki hiç nst ye girdin mi orda var mıydı ağrı Dr um böyle tarif etti ama başka sayfalarda belden gelen ağrılar da doğum sancısı diye okumuştum dur korkma sen hemen
Yok canım.nst ye 2 kez girdim en son geçen hafta ama hiçbirşey çıkmadı 🙄🙄🙄 bu hafta cuma kontrolüm var gidince sıkıntılarımı anlatacağım bakalım ay valla ben zaten hamileliğin başından beri korktuğum için amannn işte zamanın da gelsinler diye tek derdimiz

Kuzum kaç dk da bir olduğuna bağlı? kaç dk da oluyor kasılmalar? ona göre doktora danışabilirsin.
Öyle belli bi düzeni yok ama sıklaşmaya başladı bugün,yarında takip edip doktora danışayım o zaman teşekkürler 🍀
Ben geçen gün Dr a sordum kızımda kasılma hiç hissetmemiştim çünkü karnım bazen taş gibi oluyor o kasılma mı oluyor dedin onunla birlikte adet sancısı gibi ağrın olmalı dedi
He bende internette öyle okudum ama adet sancısı gibi bişey yok şimdilik

Akinti kadar az degilse ve tutamiyosan kesinlikle su dur ben de ilkinde altima işiyorum sanmiştim sonradan suyumun geldigini anladim
Benim de aynı olmuştu önce tuvaletim geldi dedim gittim baktım la bu ne sonra yatağa geri yattım sonra geri kalktım tekrar wc ye gittim yine aynısı gece saat 3 tabi sonra eşime dedim kalk bana birşey oluyor 🤣🤣🤣

rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yıllardır hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlarımıza nasip etsin tüm gebelerede sağlıkşı dpgum nasip etsin korona illeti bitsin depremler dursun hastalara şifa versin dertlilere deva versin rabbim aha da duamı da ettim dahada dilim durmaz
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah bebeğinle canım 🍀

Artık doğurabilirim dedi 🙈😅
Aminn canım amin

Amiiiin 😇

Back
X