- 13 Mart 2020
- 1.212
- 2.212
- 133
Canım endişe etme inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar buraya. Allah yardımcın olsunben korkuyorum diyorum daha 3 4 haftam war ya cihaza baglanırsa ya erken dogdu diye bişe olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım endişe etme inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar buraya. Allah yardımcın olsunben korkuyorum diyorum daha 3 4 haftam war ya cihaza baglanırsa ya erken dogdu diye bişe olursa
Ayyy cnm allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahevet bu da aymı öyle oldu çiş samdım kokladım değil tutamadım da
Canım benim sakin ol anın tadını yaşa ❤ inşallah hayırlısı olsun belki geliyor belki bir kaç günü vat bilemeyiz doktor muayenesinde anlar zaten. Benim suyum geldiğinde ben 24+3 idimevet bu da aymı öyle oldu çiş samdım kokladım değil tutamadım da
kız allah şu halimde güldürdün, beni yaa özel doktora gidicektim son ay muayeneye gitmedim diye kabul etmedi ama ben sosyal medyada ünlü doktırdu rezil etmem miYa betuuul, birşeyi kırk kere söylersen olurmuş kız birden suyum gelsin hastaneye gidelim pırt diye dogurayim ekşın olsun diyordun hep
Bence bebiş geliyor, korkma Allah'ın izniyle senin kızçen senin gibi güçlüdür![]()
Peki hiç nst ye girdin mi orda var mıydı ağrı Dr um böyle tarif etti ama başka sayfalarda belden gelen ağrılar da doğum sancısı diye okumuştum dur korkma sen hemenYapma be ya bunlar bende varbenim ikinci hamileligim ama kızım da 37 haftalıkken suyum gelmişti o yüzden ne böyle sertlik ne karnımın taş gibi olması nede adet ağrılarım olmamıştı
şuan gerçekten tırstım daha oğlum çok küçük 34+5 daha beklememiz lazım 38 e kadar
Yaa napıyosun haber ver bize meraktan uyuyamicamkız allah şu halimde güldürdün, beni yaa özel doktora gidicektim son ay muayeneye gitmedim diye kabul etmedi ama ben sosyal medyada ünlü doktırdu rezil etmem mi
Nasıl yaa sonucta takip ediyordu seni o. Kiz şu beyaz saçlı doktor değil mi adı neydi onunkız allah şu halimde güldürdün, beni yaa özel doktora gidicektim son ay muayeneye gitmedim diye kabul etmedi ama ben sosyal medyada ünlü doktırdu rezil etmem mi
Ya sezeryanda nasıl olacak peki bence Dr lar taksın biz takmayalımKizlar normal dogumda dogum sureci boyunca hep maske mi olcak yuzumuzde yani zaten nefes nefeseyken bi de agiz burun kapali iyice afakanlar basmaz mi acaba![]()
Kv diyor çıkıp geleyim aklım sende, kadın zaten rahatsız ayaklar bacaklar ağrıyor nasıl diyim ben sana gel diye dedim. Birde oğlu askere gidecek ay sonu zaten uzaklar bana başka şehirde oğluyla vakit geçirsin dedim. Annem gelirim demişti. bugün eşim il dışına çıktı is sebebi ile mecburen geldi. Bide bana diyor ki dün 1 çuval un getirttim yufka açacaktımİşte yorulma diye söylüyorum canım Allah korusun ters bi şey olsa nolacak, kendini yormayacak kadar dinlene dinlene az az yardım alarak yap beşiği kurmayı falan olduğu kadarsağlıktan ötesi yok
Benim de dönmüş çok hissetmedim benCanım günümüz aynıydı sanırım dün ben gittim dönmüştü yerleşmiş yani kasıkları sanciyodu hissettim tekmeleri kaburgalarimda filan hissediyorum hıçkırık ritminide kasıklarımda
evet canım eray balcan dı adı vay paracılar ağzımı bpzdurcaklarNasıl yaa sonucta takip ediyordu seni o. Kiz şu beyaz saçlı doktor değil mi adı neydi onun
Salon çizginden çıkmaevet canım eray balcan dı adı vay paracılar ağzımı bpzdurcaklar
Oy sen iki üç güne doğuruyorsun hadi bakalımbaya aktı ya hafif kanlı gibi çiş olsa tutardım ama bu çiş değil
çam sakıra şehir hastanesinde yim sıra bekliyorumYaa napıyosun haber ver bize meraktan uyuyamicam![]()
çocuk namlunun ağzında çıkıcak sancılar öttürüyo 2 3 gün dedinOy sen iki üç güne doğuruyorsun hadi bakalım![]()
Asıl şuan açık dile ne istersençam sakıra şehir hastanesinde yim sıra bekliyorumsancılar gelip gelip gidiyo anam dua kapımın açık oldugunu bileydim neler dilemezdim ki
![]()
evet canım 3072ydi kilosu 38 haftalık çıkıyodu ultrasondaOndeydi kuzum zaten betul 3000gr civarindaydi gelişimini tamamlamis olabilit
O seni stres yapma diye dedi bence sen birazdan doğurdum yazacaksin bize gibi geliyorçocuk namlunun ağzında çıkıcak sancılar öttürüyo 2 3 gün dedinoy dayanamammmmm
Doğum için sıra mı bekletiyorlar yaçam sakıra şehir hastanesinde yim sıra bekliyorumsancılar gelip gelip gidiyo anam dua kapımın açık oldugunu bileydim neler dilemezdim ki
![]()