- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 35
Günaydınlar hepinize betül kendine gelince yazar hayırlı haberleri
Günaydınnnn![]()
Of uyandm betul gelmemis
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar
Ekşınlı doğum istiyodu bizi de macerasına merakımızla kattı betülO kadar etkilendim ki rüyamda çarşafa sarılmış yeni doğan bebekler gördüm![]()

Çok güldüm buna. Resmen bize zaman geçirttirdi hamilelik boyuncaBetul kaybolur haftalarca girmez, betülü merak ederim, doğurmaya gider yine betülü merak ederim, ben bu topiğe betülü merak etmeye gelmişim anlaşılanayy cok heycanli harbiden. Ben de 35. Hafta oldum. Her carsamba sat'a göre hafta başı benim icin. Ultrasona gore de 2-3 gun falan ileride oluyor. Ama onu baz almiyorum. Bugün 35 in ilk günü. Ama bir şey itiraf edeyim son ay bi geçmiyor. Soyle faal bir isim olsa her sabah işe falan gitsem şıp diye gecerdi. Işe gidenleri bu yonuyle sansli buluyorum :) Her gun online ders verince ⏱⏱⏱ gün bitmiyor.

Çok takmican onları he dicen geçecen. Kendi bildiğini okuycan.Geceden beri meraktayım uyuyamadım hatta bir arainşallah güzel haberlerini yazar betül. Kıyafet konusunu ben de merak ettim adamda nasıl bir kafa yapısı varsa. Erkekler bazen gereksiz insanın enerjisini alıyor vala
![]()