2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydınlar hepinize betül kendine gelince yazar hayırlı haberleri

Of uyandm betul gelmemis

Günaydın hanımlar
Günaydın kızlar

O kadar etkilendim ki rüyamda çarşafa sarılmış yeni doğan bebekler gördüm 😂
Ekşınlı doğum istiyodu bizi de macerasına merakımızla kattı betül 🤣🤣
Betul kaybolur haftalarca girmez, betülü merak ederim, doğurmaya gider yine betülü merak ederim, ben bu topiğe betülü merak etmeye gelmişim anlaşılan 😆 ayy cok heycanli harbiden. Ben de 35. Hafta oldum. Her carsamba sat'a göre hafta başı benim icin. Ultrasona gore de 2-3 gun falan ileride oluyor. Ama onu baz almiyorum. Bugün 35 in ilk günü. Ama bir şey itiraf edeyim son ay bi geçmiyor. Soyle faal bir isim olsa her sabah işe falan gitsem şıp diye gecerdi. Işe gidenleri bu yonuyle sansli buluyorum :) Her gun online ders verince ⏱⏱⏱ gün bitmiyor.
Çok güldüm buna. Resmen bize zaman geçirttirdi hamilelik boyunca 🤣🤣
Geceden beri meraktayım uyuyamadım hatta bir ara 😁😁 inşallah güzel haberlerini yazar betül. Kıyafet konusunu ben de merak ettim adamda nasıl bir kafa yapısı varsa. Erkekler bazen gereksiz insanın enerjisini alıyor vala 😆😆😆
Çok takmican onları he dicen geçecen. Kendi bildiğini okuycan. 😁😁

Kontrole gittim geldim hala ses yok betülden. Inşallah koyniş koyniş emişiyolardır ana-kız onlar şimdi.
Yaaa gözümün önüne geldi o an😍😍😍 şuan Betül ü kıskandım aglicam ya bende bebegimi kucaklamak istiyorum ay nasıl şanslı hepimizden önce kavuştu kuzusuna inşallah ikisi de çok iyidir saglıklı dır herşey sorunsuz geçmiş olsun ne olur ❤️❤️❤️

İnşaallah 🤲🏻
Kontrolün nasıl gecti.?
Iyi geçti canım. 2 haftada 300 gram almış çok şükür. Suyu, kilosu, boyu herşeyi iyiymiş. Adet sancısı gibi agrım oluyor dedim. 2 dk da bir düzenli gelmiyorsa korkma yalancı sancıdır dedi.

Gece betül yüzünden bi gaza geldim erken doğururum kızçeme kavuşurum hemen diye ama herşeyi normal çıktı 🤣🤣

Kafasikarisikbirisi Kafasikarisikbirisi Haklısın canım ben duzenliycem mesajları sende diğer kızlar da düzenlesin olurmu
Düzenleme bişeyi degiştirmez alıntı vs yapıldı onlar duruyor en başta düşünülmesi gerekilen bi durumdu bu insanların arkasından çekiştirmeye bu kadar meraklı olmasanız keşke daha kız iyi mi bebek nasıl haberi gelmeden dedikodusu yapıldı burada ben sinir oldum o kız benim arkadaşım öyle iyi niyetli ki içinden ne geçiyorsa anlatıyor oldugu gibi kendini ifade ediyor kocasının durumunu da bu yüzden söyledi saklama geregi duymadı ne bilsin arkasından böyle konuşulacak kalbi temiz çünkü gerçekten kalp kırmak istemiyorum ama çok yanlış yaptınız bencilce hareket ettiniz Betül sizin yüzünüzden üzülmeyi hak etmiyor umarım herşey çok iyi gidiyordur bebegi de o da iyidir kıyafet vs 2. Planda olan şeyler hepsi çözülür eminim o bebegini kucagına aldıgında çok mutlu olmuştur üstünde bişey olup olmaması o an mutluluktan aklına bile gelmemiştir hayatta herşey çözülür eşi ile onun arasında bişey bu biz karışmamalıyız

Yaaa gözümün önüne geldi o an😍😍😍 şuan Betül ü kıskandım aglicam ya bende bebegimi kucaklamak istiyorum ay nasıl şanslı hepimizden önce kavuştu kuzusuna inşallah ikisi de çok iyidir saglıklı dır herşey sorunsuz geçmiş olsun ne olur ❤️❤️❤️
Ben de çok heves ettim ya ne güzel erkenden kavuştu inşallah 😍😍

Ayy nasıldır şimdi bebekle bir araya gelmiş midir 😊😊 ben çok heyecanlandım. Keşke aynı şehirde yaşasaydım ağlardım ben kesin mutluluktan 😊😊😁

Şuan senin yaptığın ne peki ? Çok dusunceliysen uzatma daha fazla duyar kasmaya kalkma olaylar uzerinden seninle tartışarak enerjimi boşa harcayamam hiç mune ablaya mesaj attik yardımcı olur elbette tartışmak için bahane arama .alintilamiyorum ayrıca ki sil yazdıklarını diye uzatma daha fazla.

Kızlar kıyafet meselesi o kadar sorun değil. Bazı devlet hastanelerinde böyle acil durumlarda veriliyor. Hatta ben oğlumun giyemediği yenidoğan kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hastaneye bırakmıştım kontrole gittiğimde ihtiyaç olursa verilsin diye ve kabul etmişlerdi. Ki o şehir hastanesine gitti. Muhakkak yardımcı olmuşlardır.

Umarım zahmet edip almıştır çünkü aldığını bile düşünmüyorum ütüsünü yıkanmasını geçtim 🤷🏻‍♀️ benim vicdanım çok rahatsız oldu eşi nasıl rahat anlamıyorum 🙇🏻‍♀️
ya bişey diyim o hastanenin etrafinda hiç mağaza yokki arabaları varsa merkeze inmesi gerekecek

Düzenleme bişeyi degiştirmez alıntı vs yapıldı onlar duruyor en başta düşünülmesi gerekilen bi durumdu bu insanların arkasından çekiştirmeye bu kadar meraklı olmasanız keşke daha kız iyi mi bebek nasıl haberi gelmeden dedikodusu yapıldı burada ben sinir oldum o kız benim arkadaşım öyle iyi niyetli ki içinden ne geçiyorsa anlatıyor oldugu gibi kendini ifade ediyor kocasının durumunu da bu yüzden söyledi saklama geregi duymadı ne bilsin arkasından böyle konuşulacak kalbi temiz çünkü gerçekten kalp kırmak istemiyorum ama çok yanlış yaptınız bencilce hareket ettiniz Betül sizin yüzünüzden üzülmeyi hak etmiyor umarım herşey çok iyi gidiyordur bebegi de o da iyidir kıyafet vs 2. Planda olan şeyler hepsi çözülür eminim o bebegini kucagına aldıgında çok mutlu olmuştur üstünde bişey olup olmaması o an mutluluktan aklına bile gelmemiştir hayatta herşey çözülür eşi ile onun arasında bişey bu biz karışmamalıyız
O kadar da uzun boylu değil. Biz dedikodu yapsak böyle ulu orta onun görebileceği bir yerde yapmazdık. Dedikodunun kelime anlamını sanırım bilmiyorsunuz. Biz hepimiz onun için heyecanlandık ve de hayata yeni gözünü açmış bir bebeğin kıyafeti olmayışı hepimizi tedirgin ve mutsuz etti. Evet belki de sinirimizden abartmış olabiliriz ama asla söylediğiniz ithamları hak etmedik. Ve kendiniz diyorsunuz Betül samimi içten bir kız, biz de buna güvenerek yazdık yazacağımızı. Siz de söylemlerinize dikkat edin bir zahmet. O lohusa olabilir ama bz de hamileyiz szn de bizi bu şekilde üzmeye itham etmeye hakkınız yok.

Kimsenin kimseyi kırmak gibi bir niyeti yok 🤷🏻‍♀️
herkes hassas bu dönemde bizler de etkileniyoruz elimden gelse yanında olmak isterdim hee zaten kötü niyetli olduğunu düşünsek kimse bu kadar hassaslaşmazdı zaten.. ahkam kesmenin kendisinin zaten hassas olduğunu ilettiği bir konuda şu an ne hissettiğini düşünmenin adı empati'dir kötü niyet değildir.

benim de hoşuma gitmedi Betül yokken direk kocasından laf açılması..

Biz Betül'de bu kadar heyecan yaptıysak kendimizde ne hale gelcez acaba 😱😂 ay kıyafeti de yok bebişin şimdi alınsa yıkanmadan mı giycek kafamda deli sorular. İnşallah hayırlısıyla sağ salim doğmuştur da o kısmı da halledilmiştir 🙏
Ayy hiç sorma kuzum valla ben akşamdan beri hop oturdum hop kalktım heyecan yaptım çok fena Betül doğuruyor diye günü gününe aynıydı sata göre bizim onun bebeğinin kg falan ilerideydi ama ben panik oldum o doğuruyor diye :)) kendimi düşünemiyorum herhalde heyecandan geberirim :))
Artık hepimiz her an herşey olabilir moduna girdik galiba 😆😆😁😁
Her an doğurcam gibi hissetmeye başladım Betülden sonra :)))
Benim de canım 34te dönmüş bi ara çok hareketlendi karnım bayağı bi şekil değiştirdi durmadan, bi ağrı saplandı bikaç dk kilitlendim ters bi şeyler mi var diye düşündüm hatta kordonla ilgili ama hareket devam edince doktora gitmedim daha , demek o zaman dönmüş minik, yani çok bariz değil ama az çok hissediyorsun ve fotolardan anladım birde bakıyorum artık aşağı doğru durmaya başladı göbeğim şekli bozuldu tam yatay dururken sarkık konuma geçti göğüsler gibi oldu 🙈 😀
Benim de öyle oldu bir hafta önce falan karnım çok acayip şekillere girdi ağrı saplandı nefes aldırmadıı acıdı falan karnım ses geldi üst üste 2 kere hatta eşim de duydu korktuk. Sonra hareketlere devam edince aramadık doktoru. Demek o zaman benim kız da döndü sanırım. Anladım canım benim de aşağı durmaya basladı gibi geliyo bi kaç gündür :)) ay inşallah dönmüştür :)

limpido limpido @meyyke boşverin uzatmayın bu konuda hiç bisey yazmayın.
Zaten kötü niyetli olsak ne yaptı diye düşünüp kendimizi yerine koyup üzülmeyiz bunu dedikodu çekiştirmek vs vs olarak nitelendirenin Iyi niyetinden şüphe ederim asıl.
Uzatmaya gerek yok kimse kendini üzmesin mune abla yardımcı olabilir ben yazdım zaten umarım görür

Kızlar kıyafet meselesi o kadar sorun değil. Bazı devlet hastanelerinde böyle acil durumlarda veriliyor. Hatta ben oğlumun giyemediği yenidoğan kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hastaneye bırakmıştım kontrole gittiğimde ihtiyaç olursa verilsin diye ve kabul etmişlerdi. Ki o şehir hastanesine gitti. Muhakkak yardımcı olmuşlardır.
böyle bir şey varsa çok sevindim 🤗
huzursuzum inanki sabahtan beri içim içimi yedi 🙇🏻‍♀️
Rabbim inşallah sağ salim evladıyla kavuştuğu haberini almayı nasip eder sabırsızlıkla bekliyorum gelecek güzel haberleri .. 😊

öyle bişey oluyormu hastane kabul ediyormu ikinci el kıyafet

Back
X