Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh çok şükür Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsinkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Gözün aydın canımkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Bu durum beni üzer. Keske calisabilir alsaydım60 yaş ve üzeri hamileler kronik rahatsızlıgı olan 10 yas ve altı çocuğu olan personel evden çalışacakmıs dinlediniz mi kızlar![]()
Canim gözün aydın cok sevindim bebegine kavusmana. Allah anali babali büyütsünkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Oy masallahağrılarım dayanılmicak gibi değil canım evet sütüm daha hamileyken geliyodu amin bu arada darısı sizin başınıza![]()
35 6 daydım canım ciğer geliştiriciye gerek kaç şükürOy masallahinşallah canım bize de nasip olsun
tam olarak kaç artidaydin ciğer geliştiriciye filan gerek kaldimi
Ay canım gözün Aydın Allah bize de nasip etsin sağlıklı uzun ömürleri olsun prensesin vatana millete hayırlı bir evlat olsun sende en kısa sürede toparlanırsın inşallahkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Cevabın için teşekkürler canımSağlık bakanlığından SMS geliyormuş galiba gerçi benim tanıdığım temaslı olduğu için karantinaya alınmıştı. O mesajın ekran görüntüsünü okul müdür yardımcısına yollamış. O şekilde okula gelmemişti 14 gün.
kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Doktora gitmelisin bence burda zaman kaybetme su olabilirÇok yoğun eşofmanım bile ıslanıyor aniden oluyor![]()
Gözümüz aydın canım çok şükür iyi olmanıza çok sevindimkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Çok şükür allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
İyi çok şükür bebeğin zaten kilosuda öndeydi İlk de mi erken olmuştu doğumu ne tetiklemis ilişki filan mı ?35 6 daydım canım ciğer geliştiriciye gerek kaç şükür
60 yaş ve üzeri hamileler kronik rahatsızlıgı olan 10 yas ve altı çocuğu olan personel evden çalışacakmıs dinlediniz mi kızlar![]()
Gozun aydin canim vatanina milletine ailesine hayirli bi evlat olsunkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
Allah allah ilginccc ama denemek lazim. Ne zarari olabilir kiii denemenin. Tesekkur ederim![]()
Gozunaydinn canim saglikla buyut prensesini insallahhkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()