- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Yok canım doktor yazdı ama baslama dedi baslancak kadar yükselmiyor çünkü tatlı yemiyorum ve doktor arada kaçamak yapabilirsin diyorİnsulin falan kullanıyor musun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım doktor yazdı ama baslama dedi baslancak kadar yükselmiyor çünkü tatlı yemiyorum ve doktor arada kaçamak yapabilirsin diyorİnsulin falan kullanıyor musun canim
Yarın kontrolüm var sorucam canım mutlakaCanım benim de çok kötü oluyordu ne yaparsam yapayım geçmemeye başlamıştı hatta mide bulantısı bile yapıyordu. Doktorum nexium mide koruyucu verdi gece yatarken içiyorm btn gün aşırı mide yakan bir şey yemezsem olmuyor. Doktoruna bir sor istersen.
Anladım canım dün kek yemiştim ondan bu kadar yüksek çıktı ben de sen gibi dikkat ediyordum tahmin ediyordum zaten şeker ildugunu ağzım kuruyordu aşırı derecede tatlı börek yiyince hemen fark ediyordu bn de dikkat edersem gerek kalmaz insYok canım doktor yazdı ama baslama dedi baslancak kadar yükselmiyor çünkü tatlı yemiyorum ve doktor arada kaçamak yapabilirsin diyor
Aynen canım bende bundan alcam iki kutusu daha varmış ozellikleri nasıl ama kullananlardan birebir foto aldım bu ay sonunda bende alırımBen bunu aldım ama inşallah doğrudur![]()
İnşallah çıkmaz canımBenimde 9 kasımda muaynem var ama eşimde pozitif cıkarsa muayneye bile gidemicem
Benimde 9 kasımda muaynem var ama eşimde pozitif cıkarsa muayneye bile gidemicem
Aynen iki çeşitti ben bunu aldım herkes çok memnunuz bebek çok sevdi gaz yapmıyo yazmıştı ufak aldım zaten bakalımAynen canım bende bundan alcam iki kutusu daha varmış ozellikleri nasıl ama kullananlardan birebir foto aldım bu ay sonunda bende alırım![]()
Canım oluyo bı çok kişi yasiyo bunu benim bide gastritim var daha çok etkileniyorum. Salatalık elma yiyebilirsin sürüp bı sure sonra etkisiz geliyo uyurken iki yastıkla yatmaya özen göster oda etkiliyoBenim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor![]()
Aynen canım gaz yapmiyomus bu mama en çok oneriliyo zaten bakalım inşallah çok gerek kalmazAynen iki çeşitti ben bunu aldım herkes çok memnunuz bebek çok sevdi gaz yapmıyo yazmıştı ufak aldım zaten bakalım
bende takmiycam artık doktora sordum ortalama söyledim boyunu tam ölcum olmuyor dedi moral verdi birazBu konu benımde kafamı cok bulandırıyorÇok araştırdım banu çiftçi gibi bir çok doktor ortalama bir boy ölçtüklerini net rakam olmadıgını soyluyor kız kardeşimin doğum kağıdında 46 cm yazıyor kız şu an 172 ben 51 cm dogmusum 160 boyum var
sonra dedım kı cok onemlı degıl demek kı gercekten takmamaya karar verdım
evet canım benim doktorda bugün ayni seyi söylediBenim de 36 haftalık bende bugün geldim boy kilo çok da önemli değil takılma bunlara sağlıklı olsun doğunca sen onu beslersin dedi doktorum sağlıklıyla hiç moralinizi bozmayın doktorum bugün çok moral verdi bana sağolsun. İnşallah güzel haberler alırız sizden de :)
Hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah canım20 kasım dogum yapıcam kızlarheyecan bastı simdiden valla
![]()
Oda vardı ama hipp aliverdimBen sma alcam her ihtimale karşı dursun diyebı fikrim yok açıkçası o mama hakkında
Ben de yikarim ilkini de eve getirir getirmez yikamiştim bebekler yikandikca kendilerine geliyolar rahatliyolar gerneşiyolar yikanmak onlar icin çok iyi. Bir de ne çok aç olcaklar ne çok tok yedirip bi sure sonra banyo yaptirirp uyutursaniz uzunca bi keyif uykusu cekiyolar:)Aynen bende öyle canımhayatta rahat edemem, sonra rutinde yaz bebeği olmadıkları için bikaç günde bir yıkarız ama yaz bebeği olsa her gün yıkardım, tabi sağlık sorunu veya özel bi durum olur Allah korusun o zaman farklı.
Bebek nasibiyle gelir yoksa ucuz biseyi yok ki doğru orasiiOda vardı ama hipp aliverdimbirde eşime diyorum pahalı birşey almayalım da mama severse pahalıya alışmasın
![]()
Ne güzel anlatmışsınız gözümde canlandı bi anBen de yikarim ilkini de eve getirir getirmez yikamiştim bebekler yikandikca kendilerine geliyolar rahatliyolar gerneşiyolar yikanmak onlar icin çok iyi. Bir de ne çok aç olcaklar ne çok tok yedirip bi sure sonra banyo yaptirirp uyutursaniz uzunca bi keyif uykusu cekiyolar:)
Aminn hepimize inşallahhNe güzel anlatmışsınız gözümde canlandı bi anhayırlısıyla inşallah kendimi o anı yaşarken bulsam bende, ilk olacak
Allah hepimize sağlıkla göstersin o günleri
Ben beklerim de benim anam beklemezAma bebişler yıkana yıkana büyür ya, ben düşene kadar bekleyemem göbek bağını. En fazla kuruyup edene kadar beklerim taş çatlasın eve geldkten sonra 3 4 gün olur o da dayanabilirsem tabi![]()
Betül doğurdu ben hazırlığı hızlandırdımHadi bakalım şimdi sırada ki kim merak ediyorum![]()