- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Evet normal doğum için yapacak ama korkuyorumNormal.dogum için değil mi çatı muayenesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normal doğum için yapacak ama korkuyorumNormal.dogum için değil mi çatı muayenesi
Korkma korkma rahat ol sen rahat ol ki herşey yolunda gitsinEvet normal doğum için yapacak ama korkuyorum
valla mı .. bende dün tekrar sorsaydım keşke bakalım benimki ne kadar oldu. haftaya sorayım bakalım :/Ya benim dr un doğum ücreti artmışağlamak istiyorum 3500 olmuş ya 35 hafta öncesi 3000 tl y di şansa bak bende ki
inşallah ya rahat olmaya çalışacağımKorkma korkma rahat ol sen rahat ol ki herşey yolunda gitsin
takibindeysen sorun olmaz sanırımBeni devlet hastanesine yönlendirmezler ins öyle bişeyde
Anladım canım hadi hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) bebek döner belki daha vakit var sonuçta 33 de dönmemişti benim dün 36 da gittim dönmüştü. zaten 34-35 hafta arası döndü bende hissettim. Nst sokmaması da çok ilginç neden sokmadı anlayamadımKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı![]()
Gaz yapiyomus o yüzden tercih etmedimAynen aptamil ve bebelac i seviyorlar çünkü bol şekerli o mamalarama sma evolvia tatsız ben bile hiç haz etmedim
![]()
Bende anlamadımAnladım canım hadi hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) bebek döner belki daha vakit var sonuçta 33 de dönmemişti benim dün 36 da gittim dönmüştü. zaten 34-35 hafta arası döndü bende hissettim. Nst sokmaması da çok ilginç neden sokmadı anlayamadım
Dönmez miymis artikKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı![]()
Hayırlı olsunKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
İnşallah canım benim :)) Döner ya son ana kadar bile dönüyorlarmış okudum doğum zamanı bile dönebiliyorlarmış bence döner yani :)Bende anlamadım
Neyse 36 haftaya kısmet artık![]()
Döner bence benim 34-35 hafta arası döndü dün gittim dönmüş dedi doktorum son zamana kadar bile dönüyorlarmışDönmez miymis artik![]()
Dün nst sokan kadın bana anlattı tek tek çantama ne emzik ne biberon ne de kaşık falan istemiyolarmış. Anne bebek dostu hastanemiz dedi kadın eğer sütün gelmese bile senin göğsündeyken dudağının kenarından şırıngayla veriyolar hemşirelerimiz yavaş yavaş dedi hani senden geliyormuş gibi hissetsin biberona alışmasın diye dedi. Bende almayacağım yanıma bu tarz şeyler. Sütüm gelmezse evde de aynı yöntemle doyururm gelene kadar diye düşündüm bende :)Gaz yapiyomus o yüzden tercih etmedimzaten ben oldum olası gazlıyım antikolik biberon aldım ama onuda ilk zaman vermeyeceğim bu sefer gogusu almiyomus sırf hastanede filan aç kalmaması için aldım kasık yardımıyla yada siringayla vereceğim inşallah
Gözün aydın canım maşallah her şey normal ne güzelKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Canım benide nstye almadılar 36 ve sonrası nstye alıyoruz dedi. Yani bi sonraki kontrolüme inşallah.Anladım canım hadi hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) bebek döner belki daha vakit var sonuçta 33 de dönmemişti benim dün 36 da gittim dönmüştü. zaten 34-35 hafta arası döndü bende hissettim. Nst sokmaması da çok ilginç neden sokmadı anlayamadım
Donse de donmese de sezeryan olcam sıkıntı yok takmıyorumİnşallah canım benim :)) Döner ya son ana kadar bile dönüyorlarmış okudum doğum zamanı bile dönebiliyorlarmış bence döner yani :)
Cnm 7 aralik kaçıncı haftana denk geliyor.Kızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Allah Allah çok ilginç nst işi ben 33 de gittiğimde aldılar zaten kontrol günlerini doktorum belirledi hep dün 36 da gittim aldılar yan tarafıma da başka bir kız geldi 34 haftalıkmış onu da almışlardı. Ben öyle erken girince şaşırdım almamalarına ne bileyim her hastanenin uygulaması farklı demekki :)Gözün aydın canım maşallah her şey normal ne güzel37ye kadar dönerler dedi benim doktorum da canım o belli olmaz niye hemen mecbur sezaryen dediki
bi sonraki kontrolde netleşir inşallah, ona takılma hiç sağlıklı ya çok şükür
Canım benide nstye almadılar 36 ve sonrası nstye alıyoruz dedi. Yani bi sonraki kontrolüme inşallah.
Ben yinede her ihtimale karşı koyacağım çünkü burda öyle bı uygulama yok gecen sene ablam doğum yaptı yapacağım hastanede mamasini küçük su ısıtıcı filan bile götürdü özel hastane ama degisiyo sanırım videoda gördüm beslenme sondası gibi bişey mantıklı gerçektenDün nst sokan kadın bana anlattı tek tek çantama ne emzik ne biberon ne de kaşık falan istemiyolarmış. Anne bebek dostu hastanemiz dedi kadın eğer sütün gelmese bile senin göğsündeyken dudağının kenarından şırıngayla veriyolar hemşirelerimiz yavaş yavaş dedi hani senden geliyormuş gibi hissetsin biberona alışmasın diye dedi. Bende almayacağım yanıma bu tarz şeyler. Sütüm gelmezse evde de aynı yöntemle doyururm gelene kadar diye düşündüm bende :)
Benim kızım da kolik ve süt alerjisi vardı o yüzden aptamilin özel maması ile beslendi ilk zamanlar evet benim de hala.kizimdan kalma evde kolik bebekler için kullanılan özel biberonlar var gaz yaptırmayan ama hastanede zaten eğer emmezse kendileri direk siringayla mama veriyorlar o yüzden ben mama alıp götürmeyeceğimGaz yapiyomus o yüzden tercih etmedimzaten ben oldum olası gazlıyım antikolik biberon aldım ama onuda ilk zaman vermeyeceğim bu sefer gogusu almiyomus sırf hastanede filan aç kalmaması için aldım kasık yardımıyla yada siringayla vereceğim inşallah