• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aman çevremizdekilerde bizi panik yapıyo erken mi gelcek falan diye zaten panik halindeyiz son zamanlarımız :/ Kız inşallah geri dönmez dün gece benimki de baya döndüğü gün ki gibi hareketler falan yaptı kızım bak sakın geri dönme dedim durdum bende şimdiden tembihlere başladım :D :D
Ay valla bilmiyorum çok garip hareket ediyo karnim yamuluyo artık cidden çok ağrı hissediyorum streslenmemek elde değil 😍

Ben de kontrolden çıktım minik kurbağam 2.100 gr 45 cm olmuş 🧿🥰 ama hala dönmemiş. 32. Hafta çalışamaz raporumu da aldım. Kendi doktorum izindeydi başka doktora gitmek zorunda kaldım ay adam nazi subayı gibiydi kızdı bana 3 kgdan fazla almıcaktın 12 kg çok olmuş falan, napaym yani bu saatten sonra 🙄😂 benim doktorum hiç ölçüp biçmio ki, bu tansiyon ölçtü, kg ölçtü, böbreklerime, safra keseme, bebişe giden damarlara da baktı. Benimki bebeğe bakıo resim verip yolluo. Bu saatten sonra değiştirmem zaten doktor beyle doğuma girsek bağırır bana ıkın dedim sana ıkıınnnn lanet olası falan diye ahahaha 🤦‍♀️😂😂
Benim dr da kilima kızdı ama elden ne gelir 😁 ama.onemli olan bebekler herşey yolunda 💗

Ben de kontrolden çıktım minik kurbağam 2.100 gr 45 cm olmuş 🧿🥰 ama hala dönmemiş. 32. Hafta çalışamaz raporumu da aldım. Kendi doktorum izindeydi başka doktora gitmek zorunda kaldım ay adam nazi subayı gibiydi kızdı bana 3 kgdan fazla almıcaktın 12 kg çok olmuş falan, napaym yani bu saatten sonra 🙄😂 benim doktorum hiç ölçüp biçmio ki, bu tansiyon ölçtü, kg ölçtü, böbreklerime, safra keseme, bebişe giden damarlara da baktı. Benimki bebeğe bakıo resim verip yolluo. Bu saatten sonra değiştirmem zaten doktor beyle doğuma girsek bağırır bana ıkın dedim sana ıkıınnnn lanet olası falan diye ahahaha 🤦‍♀️😂😂
Çok şükür bebeğin iyi canım ben 4 kg almıstım gecen sefer gıttıgımde 1 kg gerı vermısım 3 kg almısım hamıle kaldıgımdan berı 🤷🏻‍♀️ Bana da yemıyor musun dıye kızdı en az 12 kg almam lazımmıs hangısı dogru soyluyor bunların 🙄

Çok şükür bebeğin iyi canım ben 4 kg almıstım gecen sefer gıttıgımde 1 kg gerı vermısım 3 kg almısım hamıle kaldıgımdan berı 🤷🏻‍♀️ Bana da yemıyor musun dıye kızdı en az 12 kg almam lazımmıs hangısı dogru soyluyor bunların 🙄
Yani ben kilolu hamile kaldım ama toplamda 9 kgya kadar alınabilir diye biliyorum. Hiç 3 kg duymadım ztn bebek 3 kg doğcak nasıl olcak o ya 🙄🙄 ama sende olmuş gerçi nasıl oldu o ya 😂😂😂 ya benimki de yine iyi millet 25 30 kg alıo 15le kapasam öpüp başıma koycam

Bende ilk başta öyle düşünüyorum da sonra biz nasıl uykuda donuyosak onlarda hareket halindeler ama o kadar harekete uyanması da bı muamma 😁
aa bu aklıma gelmemişti mantıklı 🤣 hamılelıkle zeka sevıyemde azalma hıssedıyorum bılıyo musun doktora soledım guldu ama cok cıddıydım herseyı unutuyorum adapte olmakta zorlanıyorum falan 🤔

Canım almaman güzel bişey doktor senin açından demiştir bel ağrım filan çok olur gibisinden bı tarafa yük biniyo cunku zaten bebek plasenta suyu kilo ediyo 😁

Yani ben kilolu hamile kaldım ama toplamda 9 kgya kadar alınabilir diye biliyorum. Hiç 3 kg duymadım ztn bebek 3 kg doğcak nasıl olcak o ya 🙄🙄 ama sende olmuş gerçi nasıl oldu o ya 😂😂😂 ya benimki de yine iyi millet 25 30 kg alıo 15le kapasam öpüp başıma koycam
Abımın esı 27 kg alıp doguma gıttı benı goren hamıle degıl gıbısın dıyor 🤷🏻‍♀️
erkek bebek kız bebek farklı kg aldırıo olabılır mı acaba anneye 🤷🏻‍♀️
ben manda gibi yiorum da çünkü 😂

aa bu aklıma gelmemişti mantıklı 🤣 hamılelıkle zeka sevıyemde azalma hıssedıyorum bılıyo musun doktora soledım guldu ama cok cıddıydım herseyı unutuyorum adapte olmakta zorlanıyorum falan 🤔
Bana da gulmuslerdi 😁 Erkek miydi bebek bı yerde okumuştum daha fazla unutkanlık oluyomus nedense 😶 canım kansizliktan vitamin eksikliğinden olur unutkanlık normal bence 🥰 bebekler zekayı anneden alırlar öyle bı söylemde var 😁 yada çok hirpaladigimiz için unutuyoruz bı çok şeyi kafa yoğun olunca

Kızlar kontrolden geldim, herşey normal çok şükür. 26 Kasım'da inşallah doğum olacak. Nst filan temiz çıktı, ağrılarımı filan söyleyince yine iltihap olabilir dedi. Sezeryan için kan tahlili verdim, enfeksiyon için idrar tahlili vereceğim. Anesteziyi sordum, spinal anestezi defi, ilki de öyleydi zaten.
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Benim de ilk spinal di çok rahat ettim.

Abımın esı 27 kg alıp doguma gıttı benı goren hamıle degıl gıbısın dıyor 🤷🏻‍♀️
erkek bebek kız bebek farklı kg aldırıo olabılır mı acaba anneye 🤷🏻‍♀️
ben manda gibi yiorum da çünkü 😂
Senin erkek mi kuzum? Kızlar daha çok aldırıomuş diye duydum ama bilemiyorum tabi yine de almayan da almıyor bence tamamen bünye meselesi. Ben dikkat ettiğim halde aldım mesela, demek yesem manda gibi 30 olurdu 😂😂😂😂🙈🙈

Bana da gulmuslerdi 😁 Erkek miydi bebek bı yerde okumuştum daha fazla unutkanlık oluyomus nedense 😶 canım kansizliktan vitamin eksikliğinden olur unutkanlık normal bence 🥰 bebekler zekayı anneden alırlar öyle bı söylemde var 😁 yada çok hirpaladigimiz için unutuyoruz bı çok şeyi kafa yoğun olunca
Evet erkek ama aptal gibi oluyorum bazen dinlediğimi okuduğumu anlamıyorum sinirleniyorum kendime 🤷🏻‍♀️😂
Zeki bebeğin gerizekalı annesi olmayayım da bu işin sonunda biraz bana da kalsın kız 😄

Senin erkek mi kuzum? Kızlar daha çok aldırıomuş diye duydum ama bilemiyorum tabi yine de almayan da almıyor bence tamamen bünye meselesi. Ben dikkat ettiğim halde aldım mesela, demek yesem manda gibi 30 olurdu 😂😂😂😂🙈🙈
Evet erkek benımkı 😬
Kız bebeği olan butun arkadaslarım cok pofidik oldu benım sadece yuzum şişio burnum falan 😂 gel bölüşek aldıgın kg'yu ne sen uzul ne ben

Evet erkek benımkı 😬
Kız bebeği olan butun arkadaslarım cok pofidik oldu benım sadece yuzum şişio burnum falan 😂 gel bölüşek aldıgın kg'yu ne sen uzul ne ben
Ah keşke canım 6 sana vereydim bana da 6 kalaydı ama nerdee 😂😂😂😂 yıllardır benim kiloma ortak olmak isteyen çok arkadaşım oldu ama nafile 🤦‍♀️😂😂😂 neyse bir dirhem et bin ayıp örter deyip doğumdan sonraya saklıorum kendimi yine diyet yine spor pof 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X