- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kilo ne allah aşkına abartmışYani ben kilolu hamile kaldım ama toplamda 9 kgya kadar alınabilir diye biliyorum. Hiç 3 kg duymadım ztn bebek 3 kg doğcak nasıl olcak o yaama sende olmuş gerçi nasıl oldu o ya
ya benimki de yine iyi millet 25 30 kg alıo 15le kapasam öpüp başıma koycam
Boyu başı da kilosuna orantılıdır canım. Ben araları çok farklı olsa daha çok endişe ederdim. Yapı olarak minyon olacak demekkş. Sağlıklı olsun gerisi önemli değilSüt, ayran, kuruyemiş, meyve balık yemediğim kalmadı zaten şu son 2 aydır. Doktor değiştirdim 31. haftamdan sonra ama bu doktorum da aynı şeyi söylüyor cihazdan kaynaklı değil yani ikisinde de geri çıktı çünkü. Sadece zayıf bir bebek olacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim ama karın çevresi haricinde baş çapı ve boyu da haftasına yetişmiyor artık, onlar da 1 hafta geriden gelmeye başladı
34+4 canimAmin canım.insallah senin tam kaç haftalık şimdi
Ben hoover 10 kg kurutma kapasitelisini aldim 1 ay oldu henuz cok memnun kaldim cekme gibi bi sorun filan yasamadm tavsiye ederimKızlar bana bi kurutma makinasi önerebilir misiniz? Kullananlar memnun olanlar yardımcı olursa sevinirim![]()
Ben o kadar ücretsiz izin alamam.en azından bu dönem için alayım dedim.ama bir süre rapor sonra izin olurmu acabaDoğumdan sonra zaten 8 hafta ücretli izinli oluyorz. O bitince de 24 aya kadar ücretsiz izin alabiliyoruz.
Bende aynı şekilde düşünmüştüm demekki oluyomuş sağol canim8 haftanın bitiminden itibaren 2 yıla kadar alabiliyorsun. Bizim arkadaş öyle yaptı. Ücretli izni bitti dönem sonuna kadar rapor aldı. Seminer döneminde geri döndü yazın maaş almak için. Sonra tekrar 1 dönem daha ücretsiz izne ayrıldı. Yani o hakkını kullanabiliyosun istediğin an 2 yıl içinde
Bende istemiyorum almak ama mecburum kredi ödememiz var.ilk defa alicam memuriyet hayatımda.inanin şimdiden stresim doktordan nasıl istiycem diye.Doğumdan sonra ücretli izin hakkımız bitince hasta olmadan rapor alma hakkımız yok diye biliyorum. Bu normal gibi karşılanıyor ama hastalık olmadan rapor alınmasında rapor iptal edilip doktoru ve çalışanı zor durumda bırakır
Doktor sorun çıkarabilir özellikle pandemi döneminde raporları hakem hastaneye gönderiyorlarBende istemiyorum almak ama mecburum kredi ödememiz var.ilk defa alicam memuriyet hayatımda.inanin şimdiden stresim doktordan nasıl istiycem diye.
Benim de ilkinde hep öyleydi anlamıyorum hiç bu işten. Öyle hareketsiz çıka çıka da sezaryen sebebi oldu bu nstKızlar bu nstnin iyi olup olmadığına neye göre karar veriyor doktor biliyor musunuz? İlkini beğenmedi tekrar girdim şimdi, tokta girmiştim hatta 2.den önce meyve suyu içtim tekrar ama neden hareketsiz anlamıyorumbilmediğim bişey olunca daha çok stres oluyorum
Evet dediğin şey prosedüre göre doğru canım. Ama bi şekilde alıp kullanılıyor canım. Hatta özel hastanede 2 bin civarında para verip heyet raporu alanlar da var. Maaşını alamamaktansa raporu parayla hallediyolar.Doğumdan sonra ücretli izin hakkımız bitince hasta olmadan rapor alma hakkımız yok diye biliyorum. Bu normal gibi karşılanıyor ama hastalık olmadan rapor alınmasında rapor iptal edilip doktoru ve çalışanı zor durumda bırakır
Sancılar 2 dk bir olmadıkça önemli değil dedi benim doktorum da. Düzenli olması önemli olanAy ben daha 36+2 deyim doktor ne nst ne de cati muayenesi yaptı. Yalanci sancılarımda var ama Dr önemli değil diyor sık sık olmadıkça. Egzersiz verdi bunlati yap diye o kadar
Dedikleriniz doğru ama devlet ücretsiz izin hakkı vermiş. İnşaallah bebeğim sağlıkla doğunca ücretliden sonra direk ücretsize geçicemEvet dediğin şey prosedüre göre doğru canım. Ama bi şekilde alıp kullanılıyor canım. Hatta özel hastanede 2 bin civarında para verip heyet raporu alanlar da var. Maaşını alamamaktansa raporu parayla hallediyolar.
Biraz sistem mecbur bırakıyor anneleri. 2 aylık bebeği bırakıp işe başlamak zor. Süt izni var diyorlar ama çoğu öğretmene müdürleri kullandırtmıyor çalışma saati az diye. Zaten idarenin inisayitifine bırakılmış durumda. Böyle olunca da usulsüz davranmak zorunda kalıyor anneler.
Ben aspirini 33 te bıraktım canım harekette hiçbir azalma olmadı. Belki psikolojik olarak sana öyle gelmiştir kafanı çok takmamaya çalış gün içinde ara ara hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Yine de için rahat etmezse doktoruna da bir sorabilirsinCoraspin ve kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar, coraspini kesince bebeğinizin hareketleri azaldı mi? Dün içmedim artık birakacam diye bugün bebeğim çok az hareket etti. Endişeliyim32+4 haftadayım. Doktora ki gitsem acaba kontrolüm pazartesi ama bekleyemicem sanırım
![]()
Alabilirsin canım bende öğretmenim kamuda ve seneye kısmet olursa eylülden sonra 9 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum .Kızlar benim merak ettiğim bir durum var.kamuda öğretmenim.dogumdan sonra rapor almayı düşünüyorum peki rapordan sonra ücretsiz izin alabilirmiyim acaba.
Geçmiş olsun canım nabtın da öyle oldun yaKızlar selamDün gece sırtımda tutulma ağrısı vardı sabahtan beride çok fena ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaten karnımdan dolayı hareketlerim kısıtlı şimdi hiç birşey yapamıyorum deliricem
Eşim masaj yaptı ama şuan çok ağrıyor. Hamilelikte kas gevşetici krem kullanımı yasakmış az önce baktım internetten ama belki kullanılan kremler vardır aranızda kullanan oldu mu hiç? Eşim eczaneye gitti parol ve bulursa sıcak su torbası alacak ama nasıl geçicek bu ağrı nefes alırken bile sırtıma bıçak saplanıyor resmen