Teşekkür ederim cevap içinBen Lansinoh marka aldım onu çok tavsiye ettiler doğal diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevap içinBen Lansinoh marka aldım onu çok tavsiye ettiler doğal diye
Rica ederim :)Teşekkür ederim cevap için
Ben lansinoh aldım ama denicem iyi gelmezse başka bir marka daha alabilirim. Hindistan cevizi yağı falan gibi bitkisel şeyler de kullanabilirim. Kimi lasolin iyi geliyor kimi gelmiyor diyorMerhaba arkadaşlar göğüs kremi olarak hangi marka aldınız
Ben de özellikle sordum bana da doğuma kadar devam dedi, sadece multivitamini 33te kes kan sulandırma etkisi var dedi.Bana doğuma kadar devam demişti magnezyuma kullanıyorum hala 36. haftadayım
İnşaallah iyi gelir cnm benim şimdiden ağrıyorBen lansinoh aldım ama denicem iyi gelmezse başka bir marka daha alabilirim. Hindistan cevizi yağı falan gibi bitkisel şeyler de kullanabilirim. Kimi lasolin iyi geliyor kimi gelmiyor diyor![]()
herkes ayva cekirdeginden jele cok iyi diyor ben ondan yapip denicem krem almadim gumus kalkan almistimMerhaba arkadaşlar göğüs kremi olarak hangi marka aldınız
Sağol cnm inşaallah hepimiz ağrısız emziririzherkes ayva cekirdeginden jele cok iyi diyor ben ondan yapip denicem krem almadim gumus kalkan almistim
Anladım canım devam edicez napalım doğuma kadar doktorumuz ne derse onu yapacağız artık. Bana daha onu bunu kes demedi bakalım devam ediyorum.Ben de özellikle sordum bana da doğuma kadar devam dedi, sadece multivitamini 33te kes kan sulandırma etkisi var dedi.![]()
Bende kızımda onu denemiştim krem falan kullanmadım. Bence zaten pek çözümü yok gibi ister istemez çatlıycak. Bebekler emsinde o acıya da razıyımherkes ayva cekirdeginden jele cok iyi diyor ben ondan yapip denicem krem almadim gumus kalkan almistim
Burada dün akşam bir arkadaş paylaşmıştı hastane çantasına koyduklarını liste yapıp fotosunu atmıştı ona bir bak istersenKızlar doğum çantasını hazırlıyorum içine ne koymam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz
Ay vallahi canım bu aralar karamsar modumdayım doğum da yaklaştı. Tuhaf tuhaf rüyalar da görüyorum.Ay bende aynı aşırı duygusalım bu dönemde ota b... ağlıyorum ya
Eşime dedim ki bana birşey olursa sakın çocuklarıma.uvey anne getirme
Aminnn aminn sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah canım ❣
Benim de hiç krapm olmadı ama kasılma Görmüştü doktor 16 haftalıkken başladım 28 e kadar kullandım. Bıraktıktan sonra kasılmalarım arttı. Bu ara daha iyiyim. Ama sağ bacağım ağrıyor onu sorucam bir dahakineMagnezyum kullanmiyorum kramplarim olmuyor, kasilmalarda gecti cok sukur o ara kendimi yordum herhalde bilmiyorum neden oyle oldu. Benimki de 2 hafta kadar onden gidiyor boyu da uzunmus belki de ondan erken basladi![]()
Lansinoh aldım canım doğuma yakın kullancam uyarmamaai için kimi iyi geliyo kimi kötü diyo deneme yanılma işi sanırım. Onun dışında şuan nemli tutuyorum hindistan cevizi yağıyla inşallah yara filan olmaz bilemiyorum.Merhaba arkadaşlar göğüs kremi olarak hangi marka aldınız
Benimde yandan genisleme var hareket oluyor ama cok rahatsiz etmiyor ondan mi acabaİlk gebeliğimde de böyle kk’de grubumuz vardı ben çok üzülürdüm hıçkırığını hiç bir hareketini hissetmezdim. Doktora sorardım hiç hareket etmiyor diye. O hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyordu. O zaman yanlara doğru genişlemiştim. Şimdi göbek füze gibi öne fırladı ve yok böyle bişey durmadan tekme yumruk sürekli hissediyorum valla bilemedim her gebelik kendine has demek ki![]()
İnşaallah cnmLansinoh aldım canım doğuma yakın kullancam uyarmamaai için kimi iyi geliyo kimi kötü diyo deneme yanılma işi sanırım. Onun dışında şuan nemli tutuyorum hindistan cevizi yağıyla inşallah yara filan olmaz bilemiyorum.
Benim doktorum o zaman da birşey dememişti şimdi de dönmez daha demedidr a tekrar doner mi diye sordugumda donmez artik bidaha demisti
Pandemi sebebiyle kimseyle yüzyüze görüşmüyorum canım. O da kalcak artık öyleMalzemelerini alıp birine versen o sana yapsa olmaz mı ben öyle yaptım
Senin yaklaştı doğumun. Kullan bence kalkanı artık. Krem için 37 den sonra diye biliyorum canım.Kalkanı bende mi kullansam birde göğüs ucu kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor acaba