- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 30
Tamam canım çok sağolPenye sabahlığımı koydum yeterli olur diye düşündüm. Doğum yapacağım hastanede odadan ısıyı ayarlayabiliyoruz ister sıcak ister soğuk. O yüzden gerek duymadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sağolPenye sabahlığımı koydum yeterli olur diye düşündüm. Doğum yapacağım hastanede odadan ısıyı ayarlayabiliyoruz ister sıcak ister soğuk. O yüzden gerek duymadım.
O suphe hep var sonucta bilmiyormkiendiselendirmek istemem ama esimle korona oldugumuzda belim sirtim dayanilmaz agrimisti oyle bi suphen var mi canim?
Dogum yaklastikca vucut kendini hazirlamak icin bizi yokluyor galiba boyle ara siraKızla bugun uyandıgımda o kadar sancım vardıki belim kasığım ve özel bölgemde bıcak saplandı sankı bi yarım saat hareket edemedim dogurcam diye cok korktum sonra biraz evde dolanıp yurudum uzandım düzeldi ama dayanılmıcak kadar şiddetli bi sancıydı neydi ki bu simdi![]()
Bu hamileliğin de serklaj yapmadılar mı önlem içinBnm enfeksiyon var birde ilk bebeğimde erkn doğum rahim ağzı kısalığı o yüzden
Canım.dr una bir sor istersenKızla bugun uyandıgımda o kadar sancım vardıki belim kasığım ve özel bölgemde bıcak saplandı sankı bi yarım saat hareket edemedim dogurcam diye cok korktum sonra biraz evde dolanıp yurudum uzandım düzeldi ama dayanılmıcak kadar şiddetli bi sancıydı neydi ki bu simdi![]()
Ben hamileliğinin başından beri tursu yerim ayrıca eşime de özel tursu suyu aldırıp içerim mutlaka bulunur evde , baş ağrılarım için de limonlu suyumu eksik etmem Allah hepimizi korusun inşallahAlıntı.....KORONOVİRÜSE YAKALANAN KİM OLURSA OLSUN AŞAĞIDAKİ YAZILANLARI 10 GÜN BOYUNCA UYGULASIN ESER BIRAKMIYOR KAYNAK İÇ HASTALIKLARI PROF DR. DAN
GÜNLÜK SUYU ÇOK İÇSİN
ILIK SUYA 1 TAM LİMON SIKIP İÇSİN
BİR KASE YOĞURTA SARIMSAK KARIŞTIR SAKIZ GİBİ ÇİĞNEYEREK YESİN
1 SU BARDAĞI SUYA AZ ELMA SİRKESİ KATIP İÇSİN
TURŞU YESİN VEDE SUYUNU İÇSİN KORONOVİRÜSE ÇOK ETKİLİ KÖKÜNÜ KAZIYOR
SİZLERDE HIZLA PAYLAŞIN SEVAPTIR HERKEZE YARDIMCI OLALIM
(Alıntı) Fakat bir zararı olmaz denemekte fayda var. Sadece bir limon fazla gelebilir midesi rahatsız olanlara
Yarın limon yeterli olur sanırım
Kızlar böyle bi yazı gördüm hamişlerde ne kadar kullanılır bilmiyorum ama kocalar için sanırım kullanılabilir inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız şu günleri
7 ile carpacaksin canimKizlar usg kağidinda fl yazan yerden boyunu hesapliyoduk dimi nasil yapiyoduk onu
6,43 yaziyo 45 cm cikiyo o zaman7 ile carpacaksin canim
0,7 ile çarpacaksın canımKizlar usg kağidinda fl yazan yerden boyunu hesapliyoduk dimi nasil yapiyoduk onu
Ben her sabah yaşıyorum onu adet sancısı gibi sanırım kasıklarda gaz sıkışması oluyo ona bağladım bide idrar beklediği için oladabiliyo doktora sorsam her şey normal zaten şu 50 günüm bı gecseydiKızla bugun uyandıgımda o kadar sancım vardıki belim kasığım ve özel bölgemde bıcak saplandı sankı bi yarım saat hareket edemedim dogurcam diye cok korktum sonra biraz evde dolanıp yurudum uzandım düzeldi ama dayanılmıcak kadar şiddetli bi sancıydı neydi ki bu simdi![]()
Alıntı.....KORONOVİRÜSE YAKALANAN KİM OLURSA OLSUN AŞAĞIDAKİ YAZILANLARI 10 GÜN BOYUNCA UYGULASIN ESER BIRAKMIYOR KAYNAK İÇ HASTALIKLARI PROF DR. DAN
GÜNLÜK SUYU ÇOK İÇSİN
ILIK SUYA 1 TAM LİMON SIKIP İÇSİN
BİR KASE YOĞURTA SARIMSAK KARIŞTIR SAKIZ GİBİ ÇİĞNEYEREK YESİN
1 SU BARDAĞI SUYA AZ ELMA SİRKESİ KATIP İÇSİN
TURŞU YESİN VEDE SUYUNU İÇSİN KORONOVİRÜSE ÇOK ETKİLİ KÖKÜNÜ KAZIYOR
SİZLERDE HIZLA PAYLAŞIN SEVAPTIR HERKEZE YARDIMCI OLALIM
(Alıntı) Fakat bir zararı olmaz denemekte fayda var. Sadece bir limon fazla gelebilir midesi rahatsız olanlara
Yarın limon yeterli olur sanırım
Kızlar böyle bi yazı gördüm hamişlerde ne kadar kullanılır bilmiyorum ama kocalar için sanırım kullanılabilir inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız şu günleri
Geçmiş olsun canım kuzucuk biran önce iyileşip evinize geçersiniz inşallah dikkat et kendine toparlanmaya çalış bu aradayok, canım mama verirsem karnı daha uzun tok duruyo diye düşünme her saat başı uyandırmaya çalıs emzir ister mama ver insanın evladıyla imtihanı zor oluyomus biz şimdi sarıloktan hastanede yatıyoruz ışın tedavisi görüyo kızım dua edşn bize![]()
Bebek için mi cikarmadilaramin inşallah canım saolasın ya dinlenme nedir unuttum artık o ladar yorgunum ki evde yatıp dinlenmem gereken zamanları hastanede geçiriyorum kızım iyi olsunda herseye razıyım ameliyat yerim acıyo 5 gün oldu hala hastanedeyiz![]()
Allah korusunNe zor gebelik geçiriyoruz . Korona olacağız diye korkuyoruz ama olsak kendi doktorumuza sezeryan olamayacağız inşaallah öyle bi şey olmaz