- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma biz de geçen ay doğrudüzgün göremedik geçen hafta da ensesini gördük ancak prensesimin dönmedi yüzünüÇok sağol canım, inşallahbir aydır yüzünü göstermiyo saklaniyo minnosum
![]()
Canım muhtemelen döndüğü için öyle benim.de öyle çünkü batıyor gibi falan. Artık baya baya kafasını hissediyorum özel bölgemin üstünde. Resmen orda yani sanki böyle top varmış gibi kasıklarımın arasında yürümem falan da garipleşti benim de.Kızlar kasıklarımda yanma batma gibi sancılar oluyo bebek doğum pozisyonunu aldığı için mi böyle hissediyorum bir haftaya yakın yürüyünce filan artiyo aynı zamanda çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim sanki içten yirtiliyomus hissi olusuyo.
Yarın doktora mesaj atıyım bari 30 da gideceğim de tedirgin oldum ağrım artıkça gece sancısına filan da uyanıyorum çünkü benim için erken ya o yüzdenCanım muhtemelen döndüğü için öyle benim.de öyle çünkü batıyor gibi falan. Artık baya baya kafasını hissediyorum özel bölgemin üstünde. Resmen orda yani sanki böyle top varmış gibi kasıklarımın arasında yürümem falan da garipleşti benim de.
Kızlar kasıklarımda yanma batma gibi sancılar oluyo bebek doğum pozisyonunu aldığı için mi böyle hissediyorum bir haftaya yakın yürüyünce filan artiyo aynı zamanda çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim sanki içten yirtiliyomus hissi olusuyo.
İdrar verdin mi cnm , yalancı kasılma da olabilir
Anladım.. Bizde ikimizde istiyorduk aslında ama dr baya birşey soyledi baglatmayalım diye spiral takariz filan dedi napcaz bilmiyorumben baglatmayı istiyodum eşim istemedispirali denicez artık
@Tubaaaa81 1 hafta önce bakıldı canım her seyim normaldi kan idrar çok su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmuyum diye
Fitille krem verdi kullancam mecburLökosit sayısı çok oluyor mu 6-7 ise pek önemsemiyorlar genelde kadınlarda oluyor benim 6-7 olunca bol su deniyor hep
Fitille krem verdi kullancam mecburgebelikte akinti hep oluyorya ordan kapiyoruz enfeksiyonu bence, ne kadar dikkat etsek de cok hassaslasiyo bedenimiz sanirim
Geçmiş olsun size tekrarFitille krem verdi kullancam mecburgebelikte akinti hep oluyorya ordan kapiyoruz enfeksiyonu bence, ne kadar dikkat etsek de cok hassaslasiyo bedenimiz sanirim
![]()
Bi sure eşim korunur sanirim sonra da emzirme doneminde kullanilan dogum kontrol haplari var kizimda da kullanmistim yine oyle yaparim sanirimDoğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyorsunuz arkadaşlar doğumda tüplerini bağlatmayı düşünen var mı?
Sabah mı doğum olacak canım ?Kızlar iyi niyetleriniz işin sağolun ben Dr dan izin kağıdı imzalayıp eve gittim şimdi tekrar hastaneye geldim nst ye bağladılar duşumu abdestimi aldım kızımı gördüm acil yoldan ağda bile yaptırdım ben yarın olacak bugün sabah kan verip gelicem diye düşünmüştüm öğleden sonraydı kuaför randevum siz siz olun belli bir haftadan sonra hep hazırlıklı olun lohusa yatağımı bile acele serdim
Hiç sorma biz de geçen ay doğrudüzgün göremedik geçen hafta da ensesini gördük ancak prensesimin dönmedi yüzünübakalım bu perşembe ne yapacak hanımefendi görebilecek miyiz
![]()
Tamam canım at bari aynen erken daha hadi ben perşembe 37 olcam. Ama senin daha erken sanırım kaçtaydın tam.Yarın doktora mesaj atıyım bari 30 da gideceğim de tedirgin oldum ağrım artıkça gece sancısına filan da uyanıyorum çünkü benim için erken ya o yüzden![]()
İnşallah canım benim :) Kaç haftalıksın sen? Benim perşembe 37+0 olcak o zaman gitcez yine biz :) Zaman yaklaştıkça kontrollere de gergin gidiyorum ya.Bende hevesle gittim bugün görürüm diye canım ama kafasının arkası dönükmüş hiç göremedim. Umarım sen görürsün2 hafta beklicem artik
![]()
Erken canım 33 +2 deyim geçen haftaydi kontrolüm her şey yolunda diye bu ayın sonuna verdi kontrolü ama niyeyse arttı ağrılarımTamam canım at bari aynen erken daha hadi ben perşembe 37 olcam. Ama senin daha erken sanırım kaçtaydın tam.
Kullanmadım canım zararlıdır belki kolonya filan deneHamileyken buğuseptil kullananınız var mı![]()
Allah Allah anladım canım erken daha aynen sen en iyisi yarın konuş doktorunla. Haber et bana da merak ederim.Erken canım 33 +2 deyim geçen haftaydi kontrolüm her şey yolunda diye bu ayın sonuna verdi kontrolü ama niyeyse arttı ağrılarım