- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Ben boyamadım bembeyaz geziyorumSaçımı boyatmak istiyorum hamılelıkte boyatan oldu mu aranızda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boyamadım bembeyaz geziyorumSaçımı boyatmak istiyorum hamılelıkte boyatan oldu mu aranızda![]()
Tamam canım daha iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olursun dikkat et.bitki cayi icip terleyince biraz iyi geldi bugunu de boyle atlatiyim yarin kotu olursam gidiyim bari
benim 30. haftada 40-50lerde cikmisti dr gayet iyi dedi bende anlamadim nasil gayet iyiSelam kızlar salı günü kontrolüm vardı gittim gittiğimde 33+1 di kilosu 2.295 di boyunu söylemedi ben de unuttum sormayı nst ye bağladı ufak sancılar çıktı normal falan dedi ama yine de ilaç verdi akıntım var diyince de fitil verdi benimle aynı haftalarda olup ufak sancısı çıkan var mı o kafama takıldı biraz
Aynen benimki de 40 50 lerde çıktı sancım normal dedi ama ilaç da verdi yine debenim 30. haftada 40-50lerde cikmisti dr gayet iyi dedi bende anlamadim nasil gayet iyi
Masallah boyuda yaklaşık 45 cm vardır canım . Benimde sancım oluyo hepsi normal dedi nst ye baglandim iki kez 30 40 larda çıktı hiç bişey yokmuşSelam kızlar salı günü kontrolüm vardı gittim gittiğimde 33+1 di kilosu 2.295 di boyunu söylemedi ben de unuttum sormayı nst ye bağladı ufak sancılar çıktı normal falan dedi ama yine de ilaç verdi akıntım var diyince de fitil verdi benimle aynı haftalarda olup ufak sancısı çıkan var mı o kafama takıldı biraz
Ben almadım ama tül parcasi varsa torba şekilde yapıp içinde yikayabilirsin canım bişey olmazUyku fili alan arkadaşlar fili yıkadınız mı ya da yıkamayı düşünüyor musunuz?
İçim biraz rahatladı ya teşekkür ederimMasallah boyuda yaklaşık 45 cm vardır canım . Benimde sancım oluyo hepsi normal dedi nst ye baglandim iki kez 30 40 larda çıktı hiç bişey yokmuş![]()
Ben yikadim canim bir sey olmadiUyku fili alan arkadaşlar fili yıkadınız mı ya da yıkamayı düşünüyor musunuz?
Aynen bende gittim böyle adet sancısı gibi bir biseyler oluyodu bebekle ilgili değilmiş kasık fıtığı ameliyatli olduğumdan yoğun hissediyomusum doğum pozisyonunu aldığındanİçim biraz rahatladı ya teşekkür ederimdemek bu haftalarda ufak sancılar olabiliyor
Aman sağlıkla hayırla zamanında gelirler inşallah biz de ufak şeylerden nem kapmaya başladık iyiceAynen bende gittim böyle adet sancısı gibi bir biseyler oluyodu bebekle ilgili değilmiş kasık fıtığı ameliyatli olduğumdan yoğun hissediyomusum doğum pozisyonunu aldığından![]()
bana ilac falan vermedi gayet iyi 1 ay sonra gel dedi yolladi. Ozel hastane o kdar para veriyoruz ama yeterince ilgi yok sankiAynen benimki de 40 50 lerde çıktı sancım normal dedi ama ilaç da verdi yine de
Ben aldım indirimde a101 de denk gelmişti nolur nolmaz diye almıştımReflü yatağı aldınız mı arkadaşlar bebekler kusabiliyor
Evet bazı doktorlar özel de olsa pek tatmin etmiyor insanı ama benim doktoru seviyorum baya ilgilibana ilac falan vermedi gayet iyi 1 ay sonra gel dedi yolladi. Ozel hastane o kdar para veriyoruz ama yeterince ilgi yok sanki
bende seviyordum ama son kontrolumde aklimda soru isaretleri kaldi biraz sogudum doktordan ama yine de ona gidicem tekrarEvet bazı doktorlar özel de olsa pek tatmin etmiyor insanı ama benim doktoru seviyorum baya ilgili
Ben reflu yatagi ve yatas juno aldim. Reflu yatagi ilk aylarda alt degistirirkende cok rahat oluyormusReflü yatağı aldınız mı arkadaşlar bebekler kusabiliyor
Ben de alayım cnm sağolBen reflu yatagi ve yatas juno aldim. Reflu yatagi ilk aylarda alt degistirirkende cok rahat oluyormus
Doktorun bi sıkıntı olsa zaten söylerdi bence ya bizler çok takıyoruz galiba bazı şeyleribende seviyordum ama son kontrolumde aklimda soru isaretleri kaldi biraz sogudum doktordan ama yine de ona gidicem tekrar