• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar biri sormuştu neden havlu konuyor hastane çantasına diye. Kuzenimin eşine banyoda sıcak su tutmuşlardı açılması artsın diye. Ben o yüzden koyarım diye düşündüm ama sezaryene girersem gerek olmaz sanırım havluya. Bilemedim🤷‍♀️

Senin kesin sezaryen olacak o zaman canım öyle mi?
Benim ilki normal bakalım ikincisini de öyle istiyorum kısmet. Doğumhane bana soğuk gelmemişti. Bir de kızımı yanıma getirene kadar 1 saat falan geçti. O kadar süre beklemek istemiyorum aslında en kısa sürede emmesi gerekiyor diye biliyorum. Ama doktorum ne derse ona uyacağım yine de bu dönemde başka şansım yok gibi
Benim sezeryan ilki de öyleydi. Normal doğum olsa zaten kesin verilir kucagina. 1 saat bebeği çocuk doktoru muayenesi giydirmeye aşıları sürmüştür belki senin.ama bunlardan önce emzirmeyi isteyebilirsin tabi hele normal olursa

Olanların sonucu cnm çok çok zor gebelik geçiridmm şeker kolestaz kistler . Ultrasonlarım bile kavga konusu oldu . Artık patlama noktasına geldim . Hep ikna etmeye çalışmaktan yoruldum
Canım bende oda yapmadım sadece beğendiğim takımın karyolasını aldık lohusalıkta odayı iyice daraltmak istemedim fazla eşya da beni bunaltıyor kendi gardrobumda yer açtım. Gelecek sene kıyafetleri biriktikçe inşallah takımın geri kalanını ihtiyaca göre alırım diye düşündüm, sağlığımıza odaklanalaım geri kalan her şey zamanla hallolur, hassasız durduk yere bile ağlayabiliyoruz inan hepimizin eşinde var aynı durumlar, tarih yaklaştıkça eşlerimizde de gerginlik stres artıyor karşılıklı patlamalar yaşıyoruz şu süreci olabildiğince sakin atlatmaya bakmak en iyisi. Olduğu kadar...

Canım bende oda yapmadım sadece beğendiğim takımın karyolasını aldık lohusalıkta odayı iyice daraltmak istemedim fazla eşya da beni bunaltıyor kendi gardrobumda yer açtım. Gelecek sene kıyafetleri biriktikçe inşallah takımın geri kalanını ihtiyaca göre alırım diye düşündüm, sağlığımıza odaklanalaım geri kalan her şey zamanla hallolur, hassasız durduk yere bile ağlayabiliyoruz inan hepimizin eşinde var aynı durumlar, tarih yaklaştıkça eşlerimizde de gerginlik stres artıyor karşılıklı patlamalar yaşıyoruz şu süreci olabildiğince sakin atlatmaya bakmak en iyisi. Olduğu kadar...
İnşaallah cnm sağlıkla gelsin bebeklerimiz . Bazen işte kızgınlığı yansıtmak oluyor bunlar

Bu sayfayı takip ediyormusunuz bilmiyorum ama faydalı şeyler paylaşıyolar kızlar haberiniz olsun ☺️

Eklentiler

• A5942F40-34CF-44EE-947D-2D64077EB777.webp
    A5942F40-34CF-44EE-947D-2D64077EB777.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 66
çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda🙈
Ağrın sizin nasıl canım genel.anestezi olmuştun değil mi

Herkese merhaba,
Bugün kontrole doktorum hazırlıklı gel dediği için doğum yapacakmış gibi gittim. Eski arkadaşlar bilir; gebelik kolestazı teşhisim var bu yüzden bebek için riskli bir durum oluştuğunda hemen sezaryene alinacagim.
Muayene oldum, nst'ye de girdim ama bugün doğum olmadı. Bebeğin durumu iyiymis çok sukur, tahliller de iyi çıktı o yuzden bekleyelim ciğerleri biraz daha gelişsin dedi doktorum.
Nasipse, bir aksilik olmazsa eğer şimdilik planımız 20 Kasım'ı beklemek.
Bugünkü ölçümlere göre bebeğim 2775gr, boyu 48cm. Haftamiz 36+1.
Maşallah canım sağlıcakla kavuşun inşallah 🤲

ucuna basmıs sanırım ağırlık eşit dağılmayınca ortadan ikiye ayrılmış 😰
Çok geçmiş olsun canim Allah şifa versin o kadına da inşallah çabuk toparlar😞 Aklıma ne geldi geçen hafta bende dolap üstlerini sildim hemde kendim bu olay önceden olsaydı ve ben burda okusaydim silmezdim asla 😬😬
Aman kızlar son zamanlar dikkat edelim benim yaptığım delilikleri yapmayın 😞

Back
X