Bazen küçük küçük birikimler sonrası böyle büyük patlamalar olabiliyor maalesef.bizde yaşıyoruz bazen.Ancak sakinken karar ver sakinken tart evliliğinizi zaten zor bir süreç geçirdik birde hamilelik sabırla ama ikinizde ders alarak daha özeverili sakin olmaya calisarak bundan sonrası için bazen bu tarz şeyler silkelenme oluyor.Bak evladınız olacak bu mutluluğunuzu kizginliklarinizla örtmeyin .Bazen eşimi tanıyamıyorum bugün kayinvalidem ve kayinpederimin yanın da çok kötü birbirimize girdik ama öyle böyle değil boşanma muhabbetine kadar gitti kavga sonra da geldi yine özür diledi benden ben utandım resmen kavgamızdan çünkü bende eşim de aşırı sinirli insanlarız ikimiz de alttan almayı bilmiyoruz eğer haklı olduğumuzu düşünüyorsak ben bi ara boğazına sarıldım sonra elimi tezgaha öyle bir vurdum ki avcumun ici şişti ama gerçekten kadınla adam bizi ayırmaya uğraştılar ama yok sonra ben odama gittim sakinleşmek için bazen neden evlendim diyorum bazen de olur geçer diyorum ki genel.de ikinci oluyor çocuk elimi kolumu bağlıyor daha neler.geciyor içimden bir bilseniz 7 yılı kalbime nasıl sığdırdım neyse işte böyle.....