- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Tam bilmiyorum ama 37'nin içinde diye hatırlıyorumAllah yardimcisi olsun Kac hftlikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bilmiyorum ama 37'nin içinde diye hatırlıyorumAllah yardimcisi olsun Kac hftlikti
Amin canım benim, insaallahAllah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun, canım sağlıkla al bebeğini kucağına bize de güzel haberlerini ver inşallah![]()
Bazı arkadaşlarla özelde de görüşüyoruz canım.
Bende bunu düşünüyordum hislerime tercüman oldun
Anladım canım hani 1 2 kişi tamam da 3 de olunca dedim nasıl yaniBazı arkadaşlarla özelde de görüşüyoruz canım.![]()
Gerçekten ya bende onu soracaktımBazı arkadaşlarla özelde de görüşüyoruz canım.![]()
Kardeşim pozitif çıktığı halde aynı evdeki tansiyon hastası anneme bile yapmadılar abim hastaneye götürüp yaptırdı ve sonuç pozitif onlara kalsa hala evde çekiyodu şimdi ilaç vermişler ama ağır geçiriyor yine de hiç sormamışlar temaslı var mı yok mu bende hep gelecekler diye bekledim ama malesef hastanede de yapmadılar Bursada yaşıyorum yoğunluk vardır mutlaka ama yine de dikkat edilmeli sıkı takip edilmeli canım ben yaptıramadığım için kesin bir sonuç veya karantina şartı yok eşim işe gidiyor umarım yoktur onda başkalarına yayılmaz böyle giderse bu ekiplerle bu virüs azalmaz. Ailedeki herkeste çıktı bende de belirtiler var malesefCanım öncelikle çok geçmiş olsun umarım pozitif değilsindiryaklaşık 2 hafta önce anneme arkadaşları gelmiş oturmaya 2 gün sonra oğulları pozitif çıkmış test için ekip gelmiş eve onlardan annemin adını vermişler 2 gün içerisinde anneme de geldi filyasyon ekibi evde test yaptılar negatif çıktı çok şükür ama 14 gün karantinada kaldı yarın bitiyor. Şehirde ki yoğunluğa göre mi değişiyor acaba sende belirti de varmış gelmeleri gerekiyordu
Çok üzüldüm canım umarım en kısa sürede atlatırsınızKardeşim pozitif çıktığı halde aynı evdeki tansiyon hastası anneme bile yapmadılar abim hastaneye götürüp yaptırdı ve sonuç pozitif onlara kalsa hala evde çekiyodu şimdi ilaç vermişler ama ağır geçiriyor yine de hiç sormamışlar temaslı var mı yok mu bende hep gelecekler diye bekledim ama malesef hastanede de yapmadılar Bursada yaşıyorum yoğunluk vardır mutlaka ama yine de dikkat edilmeli sıkı takip edilmeli canım ben yaptıramadığım için kesin bir sonuç veya karantina şartı yok eşim işe gidiyor umarım yoktur onda başkalarına yayılmaz böyle giderse bu ekiplerle bu virüs azalmaz. Ailedeki herkeste çıktı bende de belirtiler var malesef
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsünSelam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
Nişan olduğunu nasıl anladın canım peki? Nasıl bir şeydi?Avm de tulavete girdimmm sanırım nişanım geldi ama pembe ve hani sümüksü bi yapıda değildi böyle bi durum yaşayan varmıı?
Peçeteyle temizlerken pembemsi geldi peçeteye sümüksü bi yapısı yoktu amaNişan olduğunu nasıl anladın canım peki? Nasıl bir şeydi?
Al benden de o kadar ağzım ayrılıyor şuan da bile ve yorgun olduğum için de elim kolum kalkmıyor
Senin 37+6 olman gerekiyor canım yazdığın sata göre yanlış hesaplamadıysam2 hafta önce 35 haftaliktim 2kilo 644 gr di bu cuma 37 haftalık olacağım kontrole gideceğim bakalım kaç kilo almış bugün 36+6 yim
Pembe akıntı olması normal bir durum değil nişandır büyük ihtimalle, doktorunla irtibata geç istersen. Hayırlı haberler inşallahPeçeteyle temizlerken pembemsi geldi peçeteye sümüksü bi yapısı yoktu ama
Amiin nedense hiç beklemiyordum bakalım nolcakPembe akıntı olması normal bir durum değil nişandır büyük ihtimalle, doktorunla irtibata geç istersen. Hayırlı haberler inşallah![]()
Canım şuan 36+6 yim kesin belki 35 yanlış yazmış olabilirim 2 hafta önce diyerekSenin 37+6 olman gerekiyor canım yazdığın sata göre yanlış hesaplamadıysam
Amin canımAllah hepimize güç kuvvet versin inşallah![]()
Hayırlı olsun canım, ömrü bahtı güzel olsunSelam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.