• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ultrason ölçümlerinde mm kaydırma kısa veya uzun çıkabiliyormuş 🤷🏻‍♀️
Ben çok kafama taktım artık Allahtan ne gelirse saldım gitti bi kısa dedi çocuğuma bi hiç bişi demedi 🤷🏻‍♀️ Banu Çiftçi videolarında boy ölçümü kafanızda ortalama bişi oluşsun diye söylenir hiçbir zaman net rakam değildir diyor 🤷🏻‍♀️ Kime inanıp güveneceğimizi de şaşırdık..
Sen herhalde çocuğu çektirme programında tutmuşsun bu kontrole kadar 😂😂😂
Benimkine iki hafta önce 44 cm demişti 47 cm doğsun öpüp başıma koyacağım
Oyyy kuzum derdimiz bu olsun ben hiç takmadım kızım 35 cm doğdu be büyümedi şuan 4 yaş ama maşallah 7 yaş boya sahip 🧿
Önemli olan sağlıcakla doğsun miniklerimiz. Doktora demedim bile iki hafta önce 49 du diye 😬😅

Oyyy kuzum derdimiz bu olsun ben hiç takmadım kızım 35 cm doğdu be büyümedi şuan 4 yaş ama maşallah 7 yaş boya sahip 🧿
Önemli olan sağlıcakla doğsun miniklerimiz. Doktora demedim bile iki hafta önce 49 du diye 😬😅
Tecrübeli anne olmak böyle bir şey işte bayılıyorum sizlere 😍
Ben cımbızla olumsuzluk çekiyorum kelimelerinden kafama takıyorum resmen 🤓

Tecrübeli anne olmak böyle bir şey işte bayılıyorum sizlere 😍
Ben cımbızla olumsuzluk çekiyorum kelimelerinden kafama takıyorum resmen 🤓
Şimdiden yapma bunu kendine annelik tam delilik 😬
Prematüre annesi olmak çok zor o yüzden bu kıvamdayım. Kuvozde iken aldığı 20 gr için havalara uçuyor verdiği 10 grda oturup ağlıyordum 😅 şimdi o halime gülüyorum iste

Benim bebise 2 hafta önce 49 cm dedi doktor. Bu hafta dedi 47 cm 😅 kısaldı mi acaba içerde cocum çekti mi ne 🙈😅
Kız benimkisini doktor söylemedi ben kağıda bakıp hesapladım yanlış mı hedapladım ki bilemedim hele bi bakın 🤔

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 53
Ultrason ölçümlerinde mm kaydırma kısa veya uzun çıkabiliyormuş 🤷🏻‍♀️
Ben çok kafama taktım artık Allahtan ne gelirse saldım gitti bi kısa dedi çocuğuma bi hiç bişi demedi 🤷🏻‍♀️ Banu Çiftçi videolarında boy ölçümü kafanızda ortalama bişi oluşsun diye söylenir hiçbir zaman net rakam değildir diyor 🤷🏻‍♀️ Kime inanıp güveneceğimizi de şaşırdık..
Sen herhalde çocuğu çektirme programında tutmuşsun bu kontrole kadar 😂😂😂
Benimkine iki hafta önce 44 cm demişti 47 cm doğsun öpüp başıma koyacağım
Aslında doğduğu boy hiç önemli değil . Oğlum 49 cm di doğduğunda hemde 41. Haftanın içinde doğduğu halde. Şu anda 120 cm yaşı 5 i üç ay geçti 😁 yani doğum boyuna çokta takılmayın yeter ki sağlıkla doğsunlar kilo da alıyorlar boyları da uzuyor. Allah sağlık sıhhat versin gerisi kendiliğinden oluyor 😍

Şimdiden yapma bunu kendine annelik tam delilik 😬
Prematüre annesi olmak çok zor o yüzden bu kıvamdayım. Kuvozde iken aldığı 20 gr için havalara uçuyor verdiği 10 grda oturup ağlıyordum 😅 şimdi o halime gülüyorum iste
Bende bu hallerime güleceğim sizin gibi insanlara moral vereceğim günleri iple çekiyorum 😊 doğumdan çıkıp çocuğun sağlıklı desinler döktüğüm her gözyaşı için uykusuz gecelerim için alnımdan öpeceğim kendimi iyi direndin diyeceğim.

Aslında doğduğu boy hiç önemli değil . Oğlum 49 cm di doğduğunda hemde 41. Haftanın içinde doğduğu halde. Şu anda 120 cm yaşı 5 i üç ay geçti 😁 yani doğum boyuna çokta takılmayın yeter ki sağlıkla doğsunlar kilo da alıyorlar boyları da uzuyor. Allah sağlık sıhhat versin gerisi kendiliğinden oluyor 😍
Oyy maşallah 😍 bebım esım 190 ben 160 erkek bebek oldugu ıcın uzuluyordum bana mı cektı acaba dıye moral oldu 🥰

Bende bu hallerime güleceğim sizin gibi insanlara moral vereceğim günleri iple çekiyorum 😊 doğumdan çıkıp çocuğun sağlıklı desinler döktüğüm her gözyaşı için uykusuz gecelerim için alnımdan öpeceğim kendimi iyi direndin diyeceğim.
Kendini alnından opmeyi nasıl başaricaksin sen şimdiden onu duşun gerisini düşünme 😅😅😅

Back
X