- 13 Mart 2020
- 1.212
- 2.212
- 133
Millet doğuruyor biz anca lak lak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet doğuruyor biz anca lak lak![]()
Hahahhaha kahkaha attımMillet doğuruyor biz anca lak lak![]()
İçtim bileKekik çayı hamileler içemiyor diye hatırlıyorum sankigeçmiş olsun kuzum
Allah güç kuvvet versin hepimize kuzum insallahİçtim bilegerçi fayda etmedi hala midem ağrıyor ve arada yanıyor da. Ayrıca ayıptır söylemesi hafif ishal gibiyim
neyse bugünüme şükür. İnşallah yarın dinç uyanırım da temizlik yapabilirim . Yapmam lazım çocuk doğupta bu eve gelmeden
![]()
Yok canım hiç üzülme senin boyunda kısa değil bu arada ortalamanın üzerindeOyy maşallahbebım esım 190 ben 160 erkek bebek oldugu ıcın uzuluyordum bana mı cektı acaba dıye moral oldu
![]()
Gaviscon şurup al bi tane cidden çok rahatlatıyo ağrıya da iyi geliyo çekme benim gibi bende 1 aydır çekiyorum keşke başta alsaydımİçtim bilegerçi fayda etmedi hala midem ağrıyor ve arada yanıyor da. Ayrıca ayıptır söylemesi hafif ishal gibiyim
neyse bugünüme şükür. İnşallah yarın dinç uyanırım da temizlik yapabilirim . Yapmam lazım çocuk doğupta bu eve gelmeden
![]()
Amin canım inşallahAllah güç kuvvet versin hepimize kuzum insallah
Yarın da geçmemiş olursa muhakkak alacağım gaviscon. Kızkardeşim hamileliği boyunca hep kullandı gavisconu. Kimsem yok yardım edecek kardeşim var onun da bebeği var 7 aylıkGaviscon şurup al bi tane cidden çok rahatlatıyo ağrıya da iyi geliyo çekme benim gibi bende 1 aydır çekiyorum keşke başta alsaydımtemizlik içinde allah yardımcın olsun tek yapıyosan zor oluyo bende dün bitirdim 1 hafta sürdü bi gün dinlendim diğer gün bi odayı yaptım çok yorucuydu
![]()
Herkes süprizli resmen Aralık grubunda
Ben doktor değiştirdim son dakika 1-2 hafta önden giden çocuğum 2 hafta geri çıktı 37 haftalıkken tekrar detaylıya girdim herşey normal çıktı gelişimi boyu kilosu bu kadar cihaz farkı nasıl oluyor anlamış değilimBenim bebise 2 hafta önce 49 cm dedi doktor. Bu hafta dedi 47 cmkısaldı mi acaba içerde cocum çekti mi ne
![]()
Yavaş yavaş yaparsan halledersin dinlene dinlene yap. Bi gün bi odayı yap iki gün dinlen. Dikkat et ama kasılma falan çok oluyo çok yoruluncaYarın da geçmemiş olursa muhakkak alacağım gaviscon. Kızkardeşim hamileliği boyunca hep kullandı gavisconu. Kimsem yok yardım edecek kardeşim var onun da bebeği var 7 aylıkannem başka şehirde getirmiyorum onu da nolur nolmaz diye . Yani tekim resmen eşim de işten akşam 7-8 de ancak geliyor. Mecburen kendim yapacağım. Temizlik için kadın almaya da korkuyorum doğum zamanı yaklaştığı için. Arkadaşlarımla bile görüşmeyi kestim onlar çalışıyorlar diye
![]()
Bebeğin o anki duruşu ile alakası da var bence. Sende durum ciddiye gidiyormuş durduk yere bakBen doktor değiştirdim son dakika 1-2 hafta önden giden çocuğum 2 hafta geri çıktı 37 haftalıkken tekrar detaylıya girdim herşey normal çıktı gelişimi boyu kilosu bu kadar cihaz farkı nasıl oluyor anlamış değilim
İnan hiç ciddiye almadım doktoru detaylıda ki doktor da çok şaşırdı canm hiç merak etme kilosu da 3,300 hatta fazlası bile olabilir dedi bende orda başladım sohbeteBebeğin o anki duruşu ile alakası da var bence. Sende durum ciddiye gidiyormuş durduk yere bak![]()
Doğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağımYavaş yavaş yaparsan halledersin dinlene dinlene yap. Bi gün bi odayı yap iki gün dinlen. Dikkat et ama kasılma falan çok oluyo çok yorulunca
Kendini yormadan yapmaya bak canımDoğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağım![]()
38+0 ama doğsun istiyoruz çok herkes bekle annesi diyor da bu pandemide bu hamilelik işlerini iyi bile getirdik diyorum buraya kadarHerkes süprizli resmen Aralık grubunda
Kesinlikle haklısın38+0 ama doğsun istiyoruz çok herkes bekle annesi diyor da bu pandemide bu hamilelik işlerini iyi bile getirdik diyorum buraya kadar![]()
Ben de öyleHerkes süprizli resmen Aralık grubunda