Allah bilebilir onu cicegimO zamanlar yimirta bile yoktu ki neynen döllenecek bizim velet
Evet çok güzeldir kızım ama sen güzel demiş demek istedin galibaKızın gercekten cok güzel
Bugün çok az kahve bi leke geldi devamı yok tamam dedim sevindim adet oldum diye e ultrasonda yumurtalıkların gayet güzel dedi e madem güzel çatlama oldu demekki döllenme olup tutuunmasa ona bile sevinicek hale geldimCanım öyle bir süphen varsa sakııın o hapıııı kullaaaanmaaaaaa
Hayirlisi boyleymis isyan etme cok erken daha uzulcek birsey yokNe biliyim kız emindim yani hislerim doğru çıkar her zaman aslında ama artık varya soğudum çocuktan falan dünyam karardı resmen evliliğimin tadını çıkaramadım daha yeni 1 yıllık oldum ben
Hayırlısıı olsun canım tez vakitte inşallah ne dersek diyelim Allah nasip edicekCanim ben 6 senelik evliyim 3 sene korundum ameliyat olmam gerekti yunyrtaliklarimdan ondan sonra bebek dusunmeye basladim
Insallah isteyen herkesede banadaHayırlısıı olsun canım tez vakitte inşallah ne dersek diyelim Allah nasip edicek
Benim tüm sorun kendimde benimle evlenen herkes hamile ve bi ortama girdiğimizde herkes çocuktan bahsediyor ben sadece dinliyorum üzülüyorum içten içe aslında beni yoran bunlar yoksa ben kendi halime kalsam eminim unutucamda ama çevrem buna asla müsade etmiyorHayirlisi boyleymis isyan etme cok erken daha uzulcek birsey yok
Sen bir hafta bekle adetin gelirsede gelmezsede o ilacları kullanma zaten regl döneminde kullanılmıyor o haplar bekle bir bakalım bir hafta icinde gelmezse ve betana baktırırsın negatifi görürsen kullanırsın ilacları tamammı cicegimBugün çok az kahve bi leke geldi devamı yok tamam dedim sevindim adet oldum diye e ultrasonda yumurtalıkların gayet güzel dedi e madem güzel çatlama oldu demekki döllenme olup tutuunmasa ona bile sevinicek hale geldim
Bende adet geçince hergun test yaptım.yine bi umutla 1 hafta sonra kan testi yaptım ama.negatiftiHadi yaa senindemi öyle oldu☺ Aynen ya sorma negatifi göre göre artık ezberledim
Ah yavrum birde beni dusun benim tandiklar 2 3 dogurdu ve evin en buyuk ogluyla evliyim sonradan evlenen oldu hemen kaldi vs takilma bunlara lutfen o onlarin kaderi bu senin yirtsanda kendini rabbim kun fe yekun demeden olamayacak. Ol ediyse ikiser ucer olacak buda bir kader tevekkul et kabullenmeye calisBenim tüm sorun kendimde benimle evlenen herkes hamile ve bi ortama girdiğimizde herkes çocuktan bahsediyor ben sadece dinliyorum üzülüyorum içten içe aslında beni yoran bunlar yoksa ben kendi halime kalsam eminim unutucamda ama çevrem buna asla müsade etmiyor
Ah nana buda beni umutlandırır işte gerçekten uyusam 5-6 ay uyanmasam diyorum dün eşime herşey üst üste geldi sanki artık sadece rabbimden dayanma gücü istiyorumSen bir hafta bekle adetin gelirsede gelmezsede o ilacları kullanma zaten regl döneminde kullanılmıyor o haplar bekle bir bakalım bir hafta icinde gelmezse ve betana baktırırsın negatifi görürsen kullanırsın ilacları tamammı cicegim
Canım umutlanacak bir sey yok sonucta bugün lekelenme olmus devamı gelecekmi onu bekleyeceksin bu sekilde düsünAh nana buda beni umutlandırır işte gerçekten uyusam 5-6 ay uyanmasam diyorum dün eşime herşey üst üste geldi sanki artık sadece rabbimden dayanma gücü istiyorum
Çok haklısın benim eşimde tek çocuk ve benden bi torun beklentiside var ama tabi bunu bana yansıtmıyorlar çünkü eşim baştan gidip kv ye söyledi hamilelikle ilgili sakın bişey sormayın stres yapmasına etki edicek hiç bir konuyu açmayın dedi onun sayesindede kaynanam bana bişey sormuyorAh yavrum birde beni dusun benim tandiklar 2 3 dogurdu ve evin en buyuk ogluyla evliyim sonradan evlenen oldu hemen kaldi vs takilma bunlara lutfen o onlarin kaderi bu senin yirtsanda kendini rabbim kun fe yekun demeden olamayacak. Ol ediyse ikiser ucer olacak buda bir kader tevekkul et kabullenmeye calis
Cok erken daha zaten bir sene beklemeliydin bence tedavi icin yasin kacÇok haklısın benim eşimde tek çocuk ve benden bi torun beklentiside var ama tabi bunu bana yansıtmıyorlar çünkü eşim baştan gidip kv ye söyledi hamilelikle ilgili sakın bişey sormayın stres yapmasına etki edicek hiç bir konuyu açmayın dedi onun sayesindede kaynanam bana bişey sormuyor
İllaki vericek olan rabbim benim içimi benden daha iyi biliyor ama inanın çok zorlu süreçten geçtim ne dediğimide pek bilmiyorumCanım umutlanacak bir sey yok sonucta bugün lekelenme olmus devamı gelecekmi onu bekleyeceksin bu sekilde düsün
Evlat sevgisini yüregimize salan rabbim mutlaka dayanma gücüde verecektirr bir senedir bekleyen biri olarak söylüyorum veriyorda isyan etme ve hakkınızda hayırlı zamanı bekle kuzucum
Bolbol yasin oku canım dagıldın sen biraz iyi gelirİllaki vericek olan rabbim benim içimi benden daha iyi biliyor ama inanın çok zorlu süreçten geçtim ne dediğimide pek bilmiyorum
Salağım işte hemen doktorlara gittim biri prolaktin yüksek dedi biri pco var dedi biri polip var dedi biri testesteron yüksek dedi inanın ben o hastaneden her çıktığımda ağlayarak eve geldim... 24 yaşına girdim 2 ay önceCok erken daha zaten bir sene beklemeliydin bence tedavi icin yasin kac
Daha bu zor degil baslabgic rabbim cok aratmadan versin saglikli hayirli evlat olsunİllaki vericek olan rabbim benim içimi benden daha iyi biliyor ama inanın çok zorlu süreçten geçtim ne dediğimide pek bilmiyorum
Çok hemde geçen aylar bu kadar umutlı değildim ama bu ay emindim o dereceBolbol yasin oku canım dagıldın sen biraz iyi gelir
Belkide ben elimdekilerin kıymetini bilemiyorum herşeye kaygılı bakıyırumDaha bu zor degil baslabgic rabbim cok aratmadan versin saglikli hayirli evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?