İyi bi doktora gidiyorum aslında tavsiyeyle gittim ama sinirim bozuldu biraz belki bi doktora daha danışırım aynen.Bir doktorla kalma bence ben hormin testnden snra iyi kadin dogum doktru var onada gidicem hemde testleride gostercem tek doktorla kalmaaa
Üstteki iki gun onceydi snrm alttaki bugün golge gibi ama gormeyebilirsnzTmm cnm bekliyorum ins
E nabizdanbakiyorum da yoohh cikmamis dahaL Loriklorik kan vermisin hadi ins guzel sonuçlar alirsin cnm
Olue insallah bende de akinti var adetime 3 gun varo da olur ınslllah yaaa bakalım benım yumuslar hala inadını korudular mı
Esim alicakti sonucları e nabiza da düşmemiş daha baktim yeniL Loriklorik aldinmi cicegim sonuclari
Uzulmuyorum kiiizzz zaten adet olur olmaz asilama koscazL Loriklorik çıkmıştır bu saate kız hala yazmadım negatif de üzülme sakin canim ama pozitif se gözün aydın canim
Heyecanla senin sonucu bekliyorum lorikcim,E nabizdanbakiyorum da yoohh cikmamis daha
Olue insallah bende de akinti var adetime 3 gun var
Esim alicakti sonucları e nabiza da düşmemiş daha baktim yeni
Uzulmuyorum kiiizzz zaten adet olur olmaz asilama koscazo yuzden dilesveyyyaa eyniii huuurrraaa huurraaaaaa
Kiizz yok bekleme degilimdir ben beklemiyorumHeyecanla senin sonucu bekliyorum lorikcim,
Hayırlısı bklmKiizz yok bekleme degilimdir ben beklemiyorumsansim olsaydi simdi e nabiza girdim bana DAHA IYI HİZMET VEREBILMEK ICIN BAKIMA GIRDI demezdi
E devlet sifren yok muHayırlısı bklmben hic giremiyorum o e nabiza
Canım ilkinde olabilir bir ay ara ver dedi doktor.1 ay ara verdim.spnraki ay tekrar kimyasal oldu.doktor pihtilasma testi yaptir dedi.ama ben bu ay zaman bulamadım yaptırmaya.ve korunmadim yine.fakat yum.zamanimdan itibaren coraspirin 100 'luk içtim.simdi 2 günde bir içiyorum ama acaba her gün mü içsem bilemedim valla.biraz kendi kafama göre yapınca.zarari olur mu bilmiyorum.ama 2 kez düşük olunca bazı doktorlar test yapmadan veriyor coraspirin.neyse 20 si bat günüm.bakalim göreceğiz.tahminim yine hamileyimdir.ama kimyasal mı değil mi allah biliyor.hayirlisi....bi neden yok mu dediler sana da bi de böyle üst üste olunca hani bilsek şundan şundan diye de önlem alsak.
ben gördüm kuzumÜstteki iki gun onceydi snrm alttaki bugün golge gibi ama gormeyebilirsnzefekt yaoinca azıcık belli gibi tlfnda
Hmm anladm canimm ben sey diye duydum rahim flminde ilac yolluyorlarms iceri bes dk suruyormus ve ilac yollaynca tupler aciliyoms hamile kaliniyoms fln yaziyordu buralar.bakalm bnde neolckCanım test sonucum bir gün sonra çıkmıştı. İlaç vermedi, prolaktin hormonum azcık yüksekti ama önemsemedi. Rahim filmini istedi. Tüpler açık mu diye bakıcak, eşimin de sperm testi sonucuna göre değerlendirecekmiş durumu.
Bencede danis tabikiİyi bi doktora gidiyorum aslında tavsiyeyle gittim ama sinirim bozuldu biraz belki bi doktora daha danışırım aynen.
Insallah doludur gobusunHeyecanla senin sonucu bekliyorum lorikcim,
Yok kuzum malesef eşime erken gebelik aldrcam insAllah pazartesi yaparım belki salı günü kanda net belli olur dedi doktorumben gördüm kuzum
bak sen umudunu yitirme
testin varsa her sabah yap
testi yaparken idrarını biraz yap sonrasında devam ederken idrarın kaba al
daha net çıkıyormuş sonuç
Cnm zaten saygi duyuyor nana aksini demedi ki.
Ben de gordm cnm insllh saglkla gelir . Hayrlisi olsn insllhİnsAllah hepimizin cnm
Ptt veriyoMalesef
canım sonucun çıkmadımıPtt veriyo
insAllah cnm saolasinBen de gordm cnm insllh saglkla gelir . Hayrlisi olsn insllh
Evet cnm gidemedim bi türlüPtt veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?