- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Git kesinlikle bir doktorun dediğiyle psikolojini bozma ağlama daha da etkilenirsin hasta olursun canımBaskasina gitcem insallahdunya basima yikildi basim agriyor aglamaktan
Dua seklinde oldugu icin okuyabilirsin tatlımKizlar bu gün gül kuruşu renginde akıntı geldi yani bu sayfada rengin açık tonu geldi galiba regli geliyor bu durumda duayı okuya bilir muyum ne yapım bilemedim
TamamOlsun yazalım yinede
Insallah cok tesekkur ederom Allah rqzi olsunCanım moralini hiç bozma lütfen allahtan ümit hiçbirzaman kesilmez.. moralini hep yüksek tut pozitif ol bu herşey için geçerli..hastalıklar bile üzüntüdenkederden stresten oluyor lütfen iyi düşün dua et..allah ol derse olur önüne ne engel çıkarsa çıksınHayatımız hep sınav sabret dua et rabbim mükafatını elbet verir Hiç ummadığın anda olucaksın biliyorum sakın ama sakın karamsarlığa girme olucak de iyi düşün iyi olsun dualarım seninle canım benim rabbim hiçbir kulunu bebesiz bırakmasın derdi veren rabbim sabrınıda verir lütfen lorikcim yüksek moral iyi düşünceler
Doktora gittik asilama isin amh 0.91 oldugu icin asla asilama tutmaz normal yolla da gebe kalamazsin anca tup brbrk dedi o %40 ihtimalKuzummm geçmişi çok okuyamadım noldu
Zaten bademciklerim sismis butun vucudum agriyor ooff hersey ust uste geliyoGit kesinlikle bir doktorun dediğiyle psikolojini bozma ağlama daha da etkilenirsin hasta olursun canım
Peki neden öyle oldu diye sordun mu yaşın küçük daha şimdiden menopoz mu oluyor saçmalığa bak yaYaaa doktor dedi ki yukselmez
O oyle diyince soramadimPeki neden öyle oldu diye sordun mu yaşın küçük daha şimdiden menopoz mu oluyor saçmalığa bak ya
Bi de sey dedi bazilari 1 elma ile bazilari 2 elma ile gelir dunyaya dedi zamanlae elmalar kaybolur dedi ne alaka anlamadimPeki neden öyle oldu diye sordun mu yaşın küçük daha şimdiden menopoz mu oluyor saçmalığa bak ya
Ama neredeyse bes gün önce test yaptın daha batına üc gün var hatta iki gün kala kan testi verecem diyosun erken ögrenmenin buradaki yararı ne olacak simdi besgün öncemi ilaclara basladın?Aslında sana gönül koydum cunku pozitif testime kırmızılar koydun
Benim her daim erken öğrenmem gerekiyo iğneler ilaçlar baslamam için
Kan olayını yarin vericem
Allahım yardım etsin inşallah canım. Nolur kafana takıp yıpratma kendini inşallah hayırlısı olsun hakkındaO oyle diyince soramadim
İstanbuldayım cicegimKız adresini ver gece kapına dayancam demedimil ilçe olarak sordumdu sadece ama yanlış anlamıyorum tabi
Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş sınarmış sen şükretmeyi sakın bırakma..ama sana tavsiyem biraz kafanı dinle istersen burdada olma bi süre topla kendini başka doktorada git biraz dinlen kendine zaman tanı ve akışına bırak evinizin içindeki enerjiyi sakın kötüye çevirmeyin pozitif olmayı unutmayın sakın yüksek moralInsallah cok tesekkur ederom Allah rqzi olsun❤saka gibi hersey aklima gelmezdi hic asilama tup bebek vs. En korktugum seyler basima geliyor
Temizlik yapıver hemen belirtiler geliyor cicegim benimde 20sinde damlar misafirimTünaydın tatlı su portakalımm halsiz ve yorgun yarın bat günüm ama hiç hiss yok gene gecikme olcak batımda ya offf
Kuzum buralarda neler okuduk kimlere kimlere neler demiş o doktorlar rabbim ol der olur bu söze okadar güveniyorum ki bence sen doktor değiştir tedbirini al takdiri Allah'a bırak kuzum üzme kendini kimlere böyle dedilerde doğan yoldan hamile kaldılarDoktora gittik asilama isin amh 0.91 oldugu icin asla asilama tutmaz normal yolla da gebe kalamazsin anca tup brbrk dedi o %40 ihtimal
Zaten bademciklerim sismis butun vucudum agriyor ooff hersey ust uste geliyo
Insallahhh insallah esimle yikildik resmen bi de wn iyi doktora gittik . Bize dedigi seye aklim almiyorAllahım yardım etsin inşallah canım. Nolur kafana takıp yıpratma kendini inşallah hayırlısı olsun hakkında
Insaaalllahhhh yine de cok sukur Allah beterinden korusun hepimizi . Evlat hasreti cok zor artik gucume gidiyoe parklarda civil civil anneleri ile oynayan cocuklar gormek . Cocuk ile ilgili herseuden sogudum . Ya millet korunarak bi le hamile kaliyorRabbim sevdiği kuluna dert verirmiş sınarmış sen şükretmeyi sakın bırakma..ama sana tavsiyem biraz kafanı dinle istersen burdada olma bi süre topla kendini başka doktorada git biraz dinlen kendine zaman tanı ve akışına bırak evinizin içindeki enerjiyi sakın kötüye çevirmeyin pozitif olmayı unutmayın sakın yüksek moralHayırlısını dile hep sıkma canını olucak öyle bi zamanda olucakki doktora gittiğinde hamile olduğunu öğreniceksin böyle düşün
Ben doğal yoldan kalmak istiyorum herkes gibi . Ah insallah bi yerlerde bi mucize yanlislikla beni bulurKuzum buralarda neler okuduk kimlere kimlere neler demiş o doktorlar rabbim ol der olur bu söze okadar güveniyorum ki bence sen doktor değiştir tedbirini al takdiri Allah'a bırak kuzum üzme kendini kimlere böyle dedilerde doğan yoldan hamile kaldılar
Ah çiçeğim göbecazımda acaba bir bebiş varmıdır diye temizlik yapamıyorum kafayı yedirdi bana bu psikolojiTemizlik yapıver hemen belirtiler geliyor cicegim benimde 20sinde damlar misafirim
Kuzum sıkma canını sen bi. Her doktor ayrı birşey diyor. Bazı ozel doktorlar oara için gelip tüp bebek yaptırsınlar die boyle soyleyebiliyor. Keşke kanuni ye devam etseydin. Buraya ara verme konusunda haklısın bana belki kızacak okuyanlar ama biz bebek isteyenleri burası kötü etkiliyor die duşünüyorum. Burda 1 cocuk 2 cocuk sahibi olan var işi gucu olup yani çeşitli uğrasu olanlar var ama bzim gibi tek odak noktası bebek olanlar için kötü etkiliyor. Bende arada sırada bakıyorum.Aynen oyle Allahin dedigi olur sonucta .ama doktor o bi de yikildim oyle diyince
Ben de artik oyle yaparim cunku psikolojim su an hoc iyi degil her kafadan ayri bi ses cikiyor dolayisi ile etkilemiyor insan ister istemez ah cok zoe cookkk imtihanin en agiri resmenKuzum sıkma canını sen bi. Her doktor ayrı birşey diyor. Bazı ozel doktorlar oara için gelip tüp bebek yaptırsınlar die boyle soyleyebiliyor. Keşke kanuni ye devam etseydin. Buraya ara verme konusunda haklısın bana belki kızacak okuyanlar ama biz bebek isteyenleri burası kötü etkiliyor die duşünüyorum. Burda 1 cocuk 2 cocuk sahibi olan var işi gucu olup yani çeşitli uğrasu olanlar var ama bzim gibi tek odak noktası bebek olanlar için kötü etkiliyor. Bende arada sırada bakıyorum.
Bilmezmiyim canım ben evlenmeden önce hemen istiyorum çocuk diyodum böyle zor olduğunu bilmiyordum meğer ne zormuş ama vardır bi hikmeti diyorum bende doktora gidip kontrolleri yaptırıcam bu ayda olmucak eşim bedelli askerliği var gidicek ama hiç moral bozmuyorumInsallahhh insallah esimle yikildik resmen bi de wn iyi doktora gittik . Bize dedigi seye aklim almiyor
Insaaalllahhhh yine de cok sukur Allah beterinden korusun hepimizi . Evlat hasreti cok zor artik gucume gidiyoe parklarda civil civil anneleri ile oynayan cocuklar gormek . Cocuk ile ilgili herseuden sogudum . Ya millet korunarak bi le hamile kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?