Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden öyle oldu diye sordun mu yaşın küçük daha şimdiden menopoz mu oluyor saçmalığa bak ya

Hayır hayır sakın böyle düşünme ve deme çok iyi hatırlıyorum ben daha 7. 8. sınıflardayken birini 20 yaşında menapoza girdiğini duydum ne güzel adet sorunu yok derdim cahillik işte, annemler kızardı saçma sapan konuşma biz ne kadar üzüldük daha kaç yaşında kız diye. Şimdi benimde durumum olmasa belki de bikac aya belki bikac seneye bende aynı durumu yasayabilirdim diye düşünüyorum.

Ah insallah olucak olucak neden bizde diger insanlar gibi normal yolla kalamiyoruz

Ah insallah olucak olucak neden bizde diger insanlar gibi normal yolla kalamiyoruz
çok takıyoruz çünkü bundan..benim akrabam evlendi çocuk bikaç ay istemiyoruz demişti ilk geceden hamile kalmış..bizim aklımızda fikrimizde çocuk çocuk aman karnım ağrıdı acaba hamilemiyim aman midem bulandı aman kasığım aman aman aman..kendi kendimizi yiyip bitirmekten başka bişey değil..her belirtiyi ona bağlıyoruz kafayı yedik..burdada okuypruz aa acaba bendede bu belirtiler var hamilemiyim sonra kırmızılar hüsrann..takma bacım takma en önemli salmak kendimizi yoksa hem psikolojimiz gidicek hem moraller sıfır..sabırsoz insanlarız hemen oluversin istiypruz ama öyle hop oluvermiyor işte bizleride imtihan ediyor rabbim ölçüyor. Yumurtlama zamanlarını değerlendirip geçicem bende olursa olur zaten o psikolojiyle ilişki yapmak bile etkliyor bıraktım akışına amannnnnn de geç

bende katılmak istiyorum aranıza 2.denemem olacak buay

canımm çok üzüldümm
ama ne olur moralini yüksek tut
yaşın çok küçük
neden böyle olurmuş peki birşey dedimi doktor
sen hiç yumurtlamanı ovulasyonda falan takip ettin mi görüyormuydun pik
amh değeri düşük olup okadar çok hamile varki bu forumlarda
ne olur bozma moralini

Doktora gittik asilama isin amh 0.91 oldugu icin asla asilama tutmaz normal yolla da gebe kalamazsin anca tup brbrk dedi o %40 ihtimal

Zaten bademciklerim sismis butun vucudum agriyor ooff hersey ust uste geliyo
Kendi sağlığından olursun güçlü ol ki güzel şeyler olabilsin canım

Hiç düşünme bunu bazen en iyi dediğin doktor aslında hiçbir şey bilmeyen doktor olabiliyor nerden bilecen dimi sen inşallah içini gönlünü ferah tut tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan olur inşallah Rabbim ol der olur

Insallllllllaaahhhhhh demekten baska bisey gelmiyor gonlumden

Pik goruyordum gecen au hatta ovu denedim pik gordum.
Demedi bisey neden duser dedim dedi ki bazilari 1 elma ile bazilar2 elma ile dunyaya gelir . Anlamadim ne demek istedigini p an doktorun

Demedi bisey neden duser dedim dedi ki bazilari 1 elma ile bazilar2 elma ile dunyaya gelir . Anlamadim ne demek istedigini p an doktorun
Canım o şu demek zannımca her kadın belirli yumurta rezerviyle dünyaya gelir ve ömrü boyunca her ay bir veyahut daha fazla olmak koşuluuyla o yumurtayı , yumurtanın bittiği döneme ise menopoz diyor.

Canım doğuştan itibaren belli bir yumurta rezerviyle dünyaya geliyoruz. Yaşadığımız süre boyunca da bu yumurtalar her ay atılıyor adet kanamasıyla. Yani biz yumurta üretmeye devam etmiyoruz, doğuştan getirdiğimiz yumurtalar büyüyüp olgunlaşıp çatlıyor. Onu demek istemiş.

Ah benim gulummm
Bende pihtilasma var iğne baslanazsam tutunmasi zorlaniyo
Tabiki herşey takdiri ilahi sadece tedbir benimki
Evet yarin bata 2 kala olucak tahlil vericem ilerler ilerlemez rabbim bilir ama en azindan elimden geleni yaptım derim
Iğne aldım eczaneden bakalım rabbim ne diledi hakkimizda

Canisi bence bosuna uzuluosn.bi kere senin yasin kucuk ve duznli adet goruosn. Yumlarla ilgili bi operasyon falan da gecirmedin cok sukur.Bunlr onmli faktrler. Ve bi drla sinirli kalma bence de. Cogu kisiye imkansz dedikleri halde hamile kalmislr. Once bi deneyin her syi bklm gerisi Alllha artk.

Insallah cok tesekkur ederom Allah rqzi olsun ❤saka gibi hersey aklima gelmezdi hic asilama tup bebek vs. En korktugum seyler basima geliyor
Cnn benim hiiiiic uzulmuyosun hatta moralini yüksek tutuyosunilk işin bitkisel olarak bunu ne yukseltebilir onun araştırmasını yap ve testini tekrarla sen hep cabala elinden ne geliyosa yap ama karalar baglama ve rabbim ins verecek mujdeni ben inanıyorum
Ve 2 tupbebek yaptırdım sebepsizdi bizimki ikiside tutmadi ama kendiliğinden 6 gebelk var şimdi şimdi şimdi %40 vs şansa bakma benim oda 40 bile değilmiş baksana 0 mis
Yani elbetteki boyle bi ihtimalle de gebe kalacaksan neden olmasinki oda senin verilen olur

Cok tesekkurler ozelden verebilir misin bilgilrrini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…