Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok zor ya evet duymak resmen kahrettti bizi
Canım ama bence de hemen kendini koyverme amh değeri düşüklüğü belki daimi değildir dimi amh menopoz durumunda bakıyorlar senin yaş küçüktü değil mi inşallah hiç ummadığın bir anda hamile olduğunu öğrenirsin Allah ın işi canım kimse bilemez ben öyle insanlar biliyorum 9 10 sene çocuğu olmuyor bir anda oluveriyor sen de sakın umudunu kaybetme doktorun dediğine bakma başka doktorlara gerekirse git ve yine denemelerden vazgeçme biz bilemeyiz Allah bilir

Aynen oyle Allahin dedigi olur sonucta .ama doktor o bi de yikildim oyle diyince
Kuzum tek bir doktorla kalmayın başka dindarlara da gidin üzülme sakin allah büyük bazen bazı doktarlar çözüm bulamıyorlar bulamıyorlar ama içlerinden bir tanesi çıkıyor umut veriyor ve çözümlüyor sorunu tek doktorda kalma

Yani en yakınım ablacımın tüp bebek tedavisi oldu baya da yaş olarak senden büyüktür 41inde sapasağlam oğlunu aldı kucağına. Hem de ikincisi de yine yumurta geliştirici iğneler ve tüp bebek ile denedi yine tuttu oldu. Şimdi maşallah iki oğlu var bilimden öte biraz da inançları kuvvetlidir sen de yıkılma ve bu süreci Rabbime dua ederek geçirmeye niyet et bitanem..
Allah yardımını esirgemesin ve her daim hakkında hayırlısı olsun canım

Aynen oyle Allahin dedigi olur sonucta .ama doktor o bi de yikildim oyle diyince

En büyük yanlışımız hemen umutsuzluğa kapılmak. Sen enerjik, neşe dolu bir kadınsın. Daha yaşın çok genç, önünde aslında çok uzun yılların var. İmkansız diye birşey sözkonusu değilken kendini bu kadar yıpratman hiç doğru değil. En kısa zamanda anne olacağına inan, kendini eksik hissetme. İnançla neler başarabiliyor insanlar. Sen hemen kendini bir kutuya koyup kapatıyosun, yapma. Herşeyde bir hayır var de, senin için en doğru zamanı Allah biliyor. Akışına bırak, neler yapabileceğini öğren ve uygula. Gerisi Allah’ın izniyle gelir zaten. Sadece lütfen umutsuzca düşüncelere kapılma.

Ne zamandır yazıcam burdaki herkese, demek ki doğru zamanı bugünmüş. Kızlar burda çoğunuzu okuyorum, hep umutsuzca konuşmalar görüyorum. Biraz olumlu düşünelim lütfen. Bu ay olmadı, nasip öteki aya diyelim. Kendimizi yıpratmakla hamile kalamayız. Aksine kötü etkiler. Hep güzel düşünelim, olumlu düşünelim ve doğru zamanı geldiğinde hepimizin hayırlısıyla anne olacağını düşünelim. Olmuyo, olmuyo değil, olacak inşallah. Bugün olmadı, bir dahakine inşallah diyelim. Süreç evet yıpratıcı, ama güzel şeylere çoğu zaman zor yollardan geçerek ulaşabiliyoruz.

Evet yasim 24 amh degerim 0.91 insalllahh insalllah

Canm bu değer yaşa bakmıyor maalesef günümüzde erken menapoz durumları da oluyor biliyosunuz, bende aynı durumdan muzdaripim bi nevii yaşım 24 ama erken menapoz durumum var mesela... Kendimde yaşadığım için herkese hormon testini özellikle Amh ye baktırılmasını tavsiye ediyorum. Tabiki Allah'ın işi belli de olmaz kulum bu imtihana ne kadar dayanacak diyodur belki, inşAllahh en kısa zamanda güzel sonuçlar alabiliriz hepimizde. Lorikcim de başka doktorlar bakıyo inşallah güzel şeyler de duycak, hiçbişey imkansız değildir yeterki Rabbim ol desin.

Eğer reflü gastrit veya ülser varsa rahatsz etmiş olablr. Ben aslanpencesi ve hayıt otu kullandm soğam kürü ve civanperçemi içiyorm şuan coook yararı var ama sen dikkat et bünyen kaldırmıyorsa
Bebeginin gelmesine vesile olsun birisinden biri tatlım

Ayy inşallah canımm arkadaşımın da lekelenmesi oldu aynı dediğin gibi bat tarihi leke leke geldi diyor
Ayy bide fotisini atmış maşallah yaa minicik
Allahım bizede nasip etsin
İmkansız gibi ama mükemmel bir mucize insallah birgün gelir bizide vurur tatlım

Oyle yapicam insallah
Ama insan olumsuz seyler duyunca kendinden vazgeciyor resmen ne demek cocuk sahibi olamiycaz.
Insalllah insalllah

Nasıl ya nr demekmiş o başka doktora git umudunu kesme sakın canım

Canım moralini hiç bozma lütfen allahtan ümit hiçbirzaman kesilmez.. moralini hep yüksek tut pozitif ol bu herşey için geçerli..hastalıklar bile üzüntüdenkederden stresten oluyor lütfen iyi düşün dua et..allah ol derse olur önüne ne engel çıkarsa çıksın Hayatımız hep sınav sabret dua et rabbim mükafatını elbet verir Hiç ummadığın anda olucaksın biliyorum sakın ama sakın karamsarlığa girme olucak de iyi düşün iyi olsun dualarım seninle canım benim rabbim hiçbir kulunu bebesiz bırakmasın derdi veren rabbim sabrınıda verir lütfen lorikcim yüksek moral iyi düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…