Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hangi hastane canm.? Bende cuma günü oldum aşılama beklemedeyim. Senin baya uygun olmuş ben iğneyle başladım direkt gonal f sonrasında catlatma iğnesi sonra da aşılama

Ya birdk ben hicbirsey anlamadım sen erken gebelik testi yaptın kızdım sonra kan testini ne zaman verdin nerde kacırdım? Gebemisin gercekten?
Aslında sana gönül koydum cunku pozitif testime kırmızılar koydun
Benim her daim erken öğrenmem gerekiyo iğneler ilaçlar baslamam için
Kan olayını yarin vericem

Cok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladim hala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya

Ne kadar düşükmüş canm.?
Öyle bisey olur mu hiç ya ilaçlarla yumurta gelistiriliyo sonucta hemen neden moralini bozuyosun sonuclarla başka doktora da gitmeni tavsiye ederim. Amh değerin kaç?

Ciddi misin canım ya çok üzüldüm ben de vardır bunda da bir hayr çok zor bir durum haklısın doktor bana da amh testi yaptırmamı söyledi ama cesaret edemedim belki de benim de ondan dolayı gebelik olmuyordur

L Loriklorik

Ahh kuzucum belki gittiğiniz dr.un da bir insan olduğunu unutmayın onun da bir yanlışı vardır belki de senin psikolojindrn anlayamadı ne kadardır bebek istiyorsunuz bilmeden hatalı bir yorum yapmış olabilir belki de değeri az görebilir bu tür bir durum yine de hamileliği imkansız hale getirmez ki değerler yükseltilmeye çalışılır birden bire yazdığın mesajı okuyup çok üzüldüm aramızdaki neşe kaynağımızsın ben senin için özellikle dua ediyorum Allah büyüktür hayırlı haberlerle yeniden buraya gelmeni temenni ediyorum o dr. NE dediyse olmazz Allah'ın dediği olurr..

Ciddi misin canım ya çok üzüldüm ben de vardır bunda da bir hayr çok zor bir durum haklısın doktor bana da amh testi yaptırmamı söyledi ama cesaret edemedim belki de benim de ondan dolayı gebelik olmuyordur
Cok zor ya evet duymak resmen kahrettti bizi

Aynen oyle Allahin dedigi olur sonucta .ama doktor o bi de yikildim oyle diyince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…