Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım üzülme yumurta sayısı da önemli tabi ama bir ay kaliteli bir yumurta oluşur o yeter gebe kalmana, neden moral bozmuş anlamadım hadi diyelim aşılama olmuyor tüp bebekle bebek sahibi olan bir sürüninsan var benim arkadaşımında amh değeri düşüktü tüp bebekle ilk denemesinde oldu, illa doğal yoldan olsaydı deme kendini yıpratma herkesin sınavı farklı, başka doktora da git bakalım ona göre bakarsınız artık..

Bizimkiside Allahın imtihanı iste cok okuduk burada senelerce tedavi deneyip dogal yollarla hamile kalanları hatta aramızdada var onlardan ben artık olmuyor diye üzülmüyorum olmasın ne zaman yazdıysa rabbim ozaman olur belkide hic yazmadı rabbim hic olmayacak yeterki saglıgımdan yeterki esimin anlayısından almasın bunada cok sükür diyorum artık canım hersey Allahın takdiri sonucta herkes kısmetini yer bu dünyada elimizden birsey gelmiyor ne yazıkki

#Nana2222 canım benim batayı yazmışmıydınnn bu ay pek umutlu değilim çünkü eşim pazartesi askere gidiyor 20 gün yok yumurtlama dönemimde yok yani kocişim bata 11 ekim ama boş geçicek
Yazdım herhalde kuzum aman olsun kalsın orda benimkide kaldı regl oldum beklemiyodumda zaten

Yazdım herhalde kuzum aman olsun kalsın orda benimkide kaldı regl oldum beklemiyodumda zaten
Beklemeyelim zaten artık ya beklemeden gelsinler bekletilmeyide hiç sevmem normalde bak kırmızılar hiç bekletiyomu maşallah pat geliyor hiç sormuyor müsaitmisin geleyimmi diye hiç şaşırtmıyor

Beklemeyelim zaten artık ya beklemeden gelsinler bekletilmeyide hiç sevmem normalde bak kırmızılar hiç bekletiyomu maşallah pat geliyor hiç sormuyor müsaitmisin geleyimmi diye hiç şaşırtmıyor
Doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay kontrol yaptırmaya ama adetin 2nci günümü gidilmesi gerekiyor illaki yani normalde gitsem bakılmıyormu

Kormızı görmekten sıkılan masum köylüler gibi olduk

Doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay kontrol yaptırmaya ama adetin 2nci günümü gidilmesi gerekiyor illaki yani normalde gitsem bakılmıyormu
Hormon testlerin adetin 3.günü bakılıyor canımm o güne gidersen hemen kan testlerini alırlar

Ya adet günlerim 2 aydır cumartesi pazara denk geliyor ondan normal gitsem başka kontrol yapılıyormu illa adetliykenmi bakılıyor herşeye
Evet canım bazı hormon testleri adetliyken yapılıyor degerler ozaman daha saglıklı sonuc veriyormus öyle denk gelirse ikinci veya dördüncü günüde gidebilirsin

Evet canım bazı hormon testleri adetliyken yapılıyor degerler ozaman daha saglıklı sonuc veriyormus öyle denk gelirse ikinci veya dördüncü günüde gidebilirsin
Hımm ozaman öyle yapayım önümüzdeki ay adetliyken gideyim.. o değilde artık beklenti yokya önümüzdeki ay adet olucağımı falan nasıl biliyorum

Valla benimde öyle dısarda derdimi anlatacagım tek bir kimsem yok herkes bebekli herkes halden anlamıyor hepsi sap dediklerinde gebe kalıyor burada en azından hepimizin derdi aynı anlıyoruz birbirimizi sahsen bana iyi geliyor
Aynen öyle şuan bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyo mesela

Aynen öyle şuan bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyo mesela
Ben korunmuyorum diyorum ne zaman kısmetiyse ozaman gelir diyorum
En yakınların bile bebek haberini sana vermiyor o cok acı ya sanki kem gözlüymüsüz gibi ona cok sinir oluyorum Kimiside düsüncesizce hemen yapıstırıyor hamileyim bak senden önce oldu diye Allahın bela diye verdikleri bunlar herhalde

Kizlar denedik olmuyor dr gidicem muane için ama ne zaman gitmeliyim adetliyken mi yok sa herhangi bir günde olur mu

Okadar haklısınki aynen böyle düşünüyorum kuzucum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…