KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Bagırsak mide hassaslıgın varsa kesinlikle baslama canım ben basladım ogün bugündür tüm bagırsak hareketlerimi hissediyorum ve siskinlik yasıyorumSeninde geldi demek
Hayırlısı olsun canım
Soğan kürğ denedin mi hiç
Ben bu ay adetim bitsin başlıcam 2.gün başlanıyormuş
Sende başla hatta topikçe başlayalım
Yani ibrahim saraçoğlu öyle bi anlatoyı ki diyosun tamam yaa bunu dğzenli yaparsam kesin hamile kalırım
Eşime de keçiboynuzu kürü uygulıcam inşallah
Bi olauım da reglll
Vermedim kuzum bekliorim sabah erken gebelik yaptim ama negatif bugün yine çok halsizlik uyku hali var mide bulantisi da artti adet olacak gibi karın agrim var 3 gun kahverengi akıntım oldu kesildi beklicem bi kac gun daha kan vermek icin yerlesme falansa cikar degilse adet olacamFit mutlu anne canım bugün tekrar kan verecektin verdin mii nasılsın
Kız valla çok sevindim, yüreğimizi ağzımıza getirdin biz de senin kadar üzülmüştük şimdi bir gülümseme yayılıyor çok şükürKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Bugün bat tarihi olan ciceklerim son durumunuz ne?Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@bocek345 bat 19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
S Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
N Nana Ana bat 17
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Anladım canım adette başlıyo olabilir benimde öyle başladı geçen.. canım bebek düşünüyorum genel muane olcam de seni altan muane ediyo yumurtalıklara bakar kist varmı yokmu :)10 ay oldu canim bugün yumurta ali kıvamında gül kuruşu renginde akıntı geldi galiba adet başlayacak yine onun için sordum birde muaneye gittigimizde nasil muane ediyor bilgin var mi
Vermedim kuzum bekliorim sabah erken gebelik yaptim ama negatif bugün yine çok halsizlik uyku hali var mide bulantisi da artti adet olacak gibi karın agrim var 3 gun kahverengi akıntım oldu kesildi beklicem bi kac gun daha kan vermek icin yerlesme falansa cikar degilse adet olacam
Bugün bat tarihi olan ciceklerim son durumunuz ne?
Çok sevindim canım bak bir doktorla kalmamak şazım demekki o doktor tam deliymiş demekki hemen umutsuz konusuyor iniallah güzel olur herşey canımmmKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Aynen sormaları çok yanlıs sanki herkesin hemen çocugu olmak zorunda duymamazlıktan gel hiç takmaaaiyi sormadiklari daha iyi strese girmiyorsun en azindan bana aile içini geçtim kolu komşu arkadaş çevresi de baskı yapar oldu sinirlerim bozuluyor hemen olmuyor iste bir de demezler mi elalem kaciniyo doğurmuş uyanın halimizden diye
Bagırsak mide hassaslıgın varsa kesinlikle baslama canım ben basladım ogün bugündür tüm bagırsak hareketlerimi hissediyorum ve siskinlik yasıyorum
benim kızımda da cok gec çıkmıştı cnm belki yine oyle olir arkadaşım falan da erken bekle bnmde gec cikti dedi bilmiorum esimde umudunu kesmedi var bence acele etme dikkat et dio yoksa da baska dr gideriz sikma canini dio bklm bekliorumHayırlısı olsun canım hamile de olabilirisn idrat testlerine takılma arkadaşım da çıkmadı hiç ve 8 haftalık gebeymiş meğerse
InsAllah gelemez cmm hayırlısıylaYok canım daha gelmedi benimde uykum var :) ağrım yok şimdilik
Test alacak gibi oldım ama almadım artık haftasonuna kadar olmazsam bakıcaö bende
benim kızımda da cok gec çıkmıştı cnm belki yine oyle olir arkadaşım falan da erken bekle bnmde gec cikti dedi bilmiorum esimde umudunu kesmedi var bence acele etme dikkat et dio yoksa da baska dr gideriz sikma canini dio bklm bekliorum
InsAllah gelemez cmm hayırlısıyla ☺ bekle bklm insAllah vqrsa net cikar testte
L Loriklorik nerdesin bak üzülmüyorsun
Evet gittigin cok iyi bir doktor olabilir
Herkes ondan cok memnun olabilir
Fakat insanlıgı fazla gelismemis bir doktor bence
Ve hicte alanında uzman falan degil
Belki diger arkadasın dedigi gibi direkt tüp bebek icin senin cocugun olmaz muhabbetlerine girdi kim bilebilir
Böyle birseyin senin gibi duygusal bi kadına denk gelmesi üzücü olan
Ben olsam küfür edip cıkardım böyle mi konusulur be ............ diyip.
Herkesin yapısı farklı tabi
Oyüzden üzülmek yok
Farklı doktor arayısına bir giirin mutlaka halden anlayan daha tatlı dilli daha isiyle ilgili bir doktorun size yardımcı olacagını göreceksiniz dualarım senin ve esinle bebegim
Su an da mutluktan ağlıyorumAğlayarak okudum tatlimbhakkinda hayirlisi bak bir dr kalmamak lazım zaten demiştim çok sevindim sanki kendim için olumlu bir olay olmuş gibi tatlım
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dediCanım bak gördün mü elhamdülillah çok sevindimmm
İnsanın o doktoru dava edesi geliyor resmen
Sen ne hakla benim moralimi bozup hayat sevincimi evlat sevincimi umudumu elimden alırsın
Manevi tazminat davası görevi kötüye kullanma
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su anYaaa çokkkkkk sevindimmmm bak gördünmüüüü üzülmene değmedi rabbim bi kapı kapatır bir kapıyı sonuna kadar açarrr ay ne mutlu oldum kızzzzz tüm kalbimle hemde❤❤❤ Hadi hayırlısı olsun tez vakitte inşallahhhhhhhhhh
Sagda 7 tane solda 4 taneKactane yumurtan varmıs
Hayırlısı olsun gülüm bak gördünmü o salak doktorun ters bir anına denk gelmissiniz belliki cok sevindim baska bir doktora gitmenedee icini rahatlatmasınadaaainsallah bebisi kucagına aldıgındada cok sevinicem kuzucum
Oyy canım benim Rabbim hepimizden razı olsun inşAllah olumlu sonuçlar almak da nasip olur da aynı günlere randevu alıp birlikte gebelik takipleri yaptırırız doktorumuza
Bende bu doktora gidene kadar bi çok doktorda muayne oldum konuşmaları davranışı hoşuma gitti gerçekten hiç bi doktor bana aşılama bile dememişti yaşın genç yaşın genç derlerdi hep bu sağolsun zaman kaybetmeyelim dedi sende de olduğu gibi. Allah'ım inşallah güzel sonuçlar almayı da nasip etsin aminnnn
Allah rqzi olsun hepinizdenKız valla çok sevindim, yüreğimizi ağzımıza getirdin biz de senin kadar üzülmüştük şimdi bir gülümseme yayılıyor çok şükürAllahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş
İşte bunu diyorum canım. Bak daha gündüz üzüntüden kendini ne hale sokmuştun. İnşallah ilk seferde güzel sonuçlarla geliceksin buraya, inan.❤
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para isteÇok sevindim canım bak bir doktorla kalmamak şazım demekki o doktor tam deliymiş demekki hemen umutsuz konusuyor iniallah güzel olur herşey canımmm
Biraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .
Su an da mutluktan ağlıyorumdaha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su angebe olsam bu kadae sevinmem
Sagda 7 tane solda 4 tane
Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi
Allah rqzi olsun hepinizdencok sukur yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
Smdi de sevincten agliyorumgaliba ben hep ağlıcam
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para istegitmedi kopege
Aymen öyle canım allah büyük işte kötülüğü çıksrtıyo inşallah gönlünce olsun herşey bebiş haberi al en kısa zamandaBiraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .
Su an da mutluktan ağlıyorumdaha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su angebe olsam bu kadae sevinmem
Sagda 7 tane solda 4 tane
Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi
Allah rqzi olsun hepinizdencok sukur yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
Smdi de sevincten agliyorumgaliba ben hep ağlıcam
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para istegitmedi kopege
Tam anlayamistim senin dueumu bu mesajinda aydinlandim bazilari doktor degil bence ya cok sevindim sonuclarinin guzel olmasına bende bu ay ki doktorumdan pek emin degilim adet olursam başka doktora gidicem snrm bana da rezervin düşük dedi bi kac ayda hemen düşüyor mu rezerv bilmiorum daha once hic soyleyen olmamıştı bi de bu ay ki tedavide biraz hatalar var snrm ilac konusunda cok erken igne yapıldı snrm bklm doktor degistirmekte fayda var keisnlikle insAllah daha guzel sonuclar alirsnz bu ayin sonundaAllah rqzi olsun hepinizdencok sukur yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?