- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İşte bazıları düşünceli üzülür diye söylemiyor demekki napsınlar vallaBen korunmuyorum diyorum ne zaman kısmetiyse ozaman gelir diyorum
En yakınların bile bebek haberini sana vermiyor o cok acı ya sanki kem gözlüymüsüz gibi ona cok sinir oluyorumKimiside düsüncesizce hemen yapıstırıyor hamileyim bak senden önce oldu diye Allahın bela diye verdikleri bunlar herhalde
Ne kadardır denediniz? Adet bitince git muane ol cnm bişey olmazKizlar denedik olmuyor dr gidicem muane için ama ne zaman gitmeliyim adetliyken mi yok sa herhangi bir günde olur mu
sormadiklari daha iyi strese girmiyorsun en azindan bana aile içini geçtim kolu komşu arkadaş çevresi de baskı yapar oldu sinirlerim bozuluyor hemen olmuyor iste bir de demezler mi elalem kaciniyo doğurmuş uyanın halimizden diyeİşte bazıları düşünceli üzülür diye söylemiyor demekki napsınlar vallaAynen bazılarıda göbeklerini çekip çekip atıyolar gıcık oluyorum ben hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyorum valla kimse sormuyo zaten
Ağlayarak okudum tatlimbhakkinda hayirlisi bak bir dr kalmamak lazım zaten demiştim çok sevindim sanki kendim için olumlu bir olay olmuş gibi tatlımKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Yaaa çokkkkkk sevindimmmm bak gördünmüüüü üzülmene değmedi rabbim bi kapı kapatır bir kapıyı sonuna kadar açarrr ay ne mutlu oldum kızzzzz tüm kalbimle hemdeKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
canımmm çok sevindim yaaa şükürler olsunKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
aynen kuzum yaaCanım bak gördün mü elhamdülillah çok sevindimmm
İnsanın o doktoru dava edesi geliyor resmen
Sen ne hakla benim moralimi bozup hayat sevincimi evlat sevincimi umudumu elimden alırsın
Manevi tazminat davası görevi kötüye kullanma
10 ay oldu canim bugün yumurta ali kıvamında gül kuruşu renginde akıntı geldi galiba adet başlayacak yine onun için sordum birde muaneye gittigimizde nasil muane ediyor bilgin var miNe kadardır denediniz? Adet bitince git muane ol cnm bişey olmaz
İyi yapmıssın canım bende sekiz haftalık gebe degilmisim zaten regl geldi bugün bosver sallaKızlar selamlar nasılsınız takvimimin dediğine göre bugün bat günüm
Sanki biraz ağrım oldu gibi
Herkes nasıl iyi mi
Hamile haberi varmı
Test yapan varmı
N Nana Ana bugün dışardayken eczaneye gitmeyi düşündüm ve dedim ki boşuna ümidini kırma zaten bi iki günw regl olursun bışuna paranı harcama dedim ve almadım 8 haftalık gebe olanda çıkmayan bende mi pızitif çıkıcak
Kactane yumurtan varmısKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Reglin ücüncü günü git kan testi yaptırt canım hormonlarına bir baksınlar10 ay oldu canim bugün yumurta ali kıvamında gül kuruşu renginde akıntı geldi galiba adet başlayacak yine onun için sordum birde muaneye gittigimizde nasil muane ediyor bilgin var mi
Devlette o güne denk gelen randevu yok özel de pahalı çalışıyorum birde sürekli izin de alamıyorumReglin ücüncü günü git kan testi yaptırt canım hormonlarına bir baksınlar
aynen kuzum yaa
resmen maddiyat olmuş herşey
resmen tüp bebek yapmak için muayene etmiş
insanlık kalmamış yazık yaaa
İyi yapmıssın canım bende sekiz haftalık gebe degilmisim zaten regl geldi bugün bosver salla
Ozaman normal bir tarihe randevu al onlar sana yazar reglin ücüncü günü gel kan ver diye kontrol kaydı acarlar o ücüncü günde kuzumDevlette o güne denk gelen randevu yok özel de pahalı çalışıyorum birde sürekli izin de alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?