Canım büyük duygu değişimleri yaşadınız bugün, eşinle birbirinizi rahatlatacaksınız artık ağladık deyince ben de üzüldüm, kıyamamBiraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .
Su an da mutluktan ağlıyorumdaha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su angebe olsam bu kadae sevinmem
Sagda 7 tane solda 4 tane
Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi
Allah rqzi olsun hepinizdencok sukur yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
Smdi de sevincten agliyorumgaliba ben hep ağlıcam
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para istegitmedi kopege
Canim hamile kalmak icin bir saglikli yumurta bir saglikli sperm yeter henuz menopoza girmis degilsin gonlunu ferah tut sen 2 gunde bir gorevini yap gerisini Rabbime birak nice insanlar var seneler sonra cocuk sahibi olan stres yaparsan hormonlarin yumurta buyumesini catlamasini baskilar biliyorum zor ama kafana hic biseyi takmaEvet yasim 24 amh degerim 0.91insalllahh insalllah
Aynen oyle cnm vala son günler bana da zor geçiyor
Ben dha 1 buçuk aylik evliyim benimkini bile millet sormuş kayinvalidem diyorAynen sormaları çok yanlıs sanki herkesin hemen çocugu olmak zorunda duymamazlıktan gel hiç takmaaa
1.5 aylik evli bi insana böyle birsey hangi mantikla soruluyor ben onu anlamiyorum böyle insanlari sopayla kovaliyasim geliyorBen dha 1 buçuk aylik evliyim benimkini bile millet sormuş kayinvalidem diyor
Vallahi bilmiyorum Biz geç evlendik 32 yasindayiz eşimle hatta gorumcem halasiyla konuşurken o sormuş lafı öyle açtı kayinvLidem de ya millet cenazeye gtmis herkes geline sormadin mi Yok mu bişey demiş Artık onlar mi öyle ağız aradı bilmiyorum ama bu bile beni sitrese soktu zaten genç kızlarından beri en büyük korkum bu çünkü kilo tuylenme problemim vardı doktorum ultrosonda kist görünce pco demişti o yüzden korkulu rüyam bu çocuk mevzusu1.5 aylik evli bi insana böyle birsey hangi mantikla soruluyor ben onu anlamiyorum böyle insanlari sopayla kovaliyasim geliyor
Ohhhhh agzına saglık kocanın iyi yapmısBiraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .
Su an da mutluktan ağlıyorumdaha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su angebe olsam bu kadae sevinmem
Sagda 7 tane solda 4 tane
Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi
Allah rqzi olsun hepinizdencok sukur yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
Smdi de sevincten agliyorumgaliba ben hep ağlıcam
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para istegitmedi kopege
Sakın şimdiden stres yapma, o bebek soranlar yaştan filan değil boşboğazlık yani ne konuşacağını bilmiyorlar canları sıkılıyor herhalde garip çünkü, durun bakalım bismillah deVallahi bilmiyorum Biz geç evlendik 32 yasindayiz eşimle hatta gorumcem halasiyla konuşurken o sormuş lafı öyle açtı kayinvLidem de ya millet cenazeye gtmis herkes geline sormadin mi Yok mu bişey demiş Artık onlar mi öyle ağız aradı bilmiyorum ama bu bile beni sitrese soktu zaten genç kızlarından beri en büyük korkum bu çünkü kilo tuylenme problemim vardı doktorum ultrosonda kist görünce pco demişti o yüzden korkulu rüyam bu çocuk mevzusu
Ben insanları anlamıyorum cidden herkesin kizi bu sorunu yaşayabilir kalp kirmak niyeSakın şimdiden stres yapma, o bebek soranlar yaştan filan değil boşboğazlık yani ne konuşacağını bilmiyorlar canları sıkılıyor herhalde garip çünkü, durun bakalım bismillah dedaha düşünmüyoruz filan de karıştırma şimdiden herşeye
Yuh yani insanlar ne değişik ne ilgilendiriyosaBen dha 1 buçuk aylik evliyim benimkini bile millet sormuş kayinvalidem diyor
Hep yoğun muydu normalde kiKızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
Yaaaaa lorikooooooKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAHHEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
İlk iki gün evet canım yogun olurdu son iki aydır cok az geliyorHep yoğun muydu normalde ki☺☺
Ya sen yorumunu begeneyim derken hep beni takvim uygulamasına atıyor bu bir isaretmi acabaYaaaaa lorikoooooocok sevndiiiimm yemnlee. Cok sukur bak dedgimz gibii. Bundan sonrasi cok guzl guzl gecsin. Hayrli haberini alalim insllh bu sefr
Kuzum benim ya vaktim olmadığı için msjların hepsini okuyamıyorum atlayarak okuyorum. İki msj ına da denk geldim ilkinde çok üzüldüm çok kötü oldum. İnsanları bu kadar kolay harcıyor bazı kendini doktor sananlar.KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAHHEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Benim bir bilgim yok. Bende merak ediyorum. Benim de son iki aydır çok çok az kanamam var. Ve 2 3 gün tek sürüyor. Eskiden iyiydi 6 sürerdi. Son iki aydır ne oldu anlamıyorumİlk iki gün evet canım yogun olurdu son iki aydır cok az geliyorneden kaynaklanır acaba bilgisi olan yokmu
Bana da ole olidiiiYa sen yorumunu begeneyim derken hep beni takvim uygulamasına atıyor bu bir isaretmi acaba
Mevsim degisimi desek bir ay etkilenir diger ay düzelirdi benimkisi cok tuhafyaBenim bir bilgim yok. Bende merak ediyorum. Benim de son iki aydır çok çok az kanamam var. Ve 2 3 gün tek sürüyor. Eskiden iyiydi 6 sürerdi. Son iki aydır ne oldu anlamıyorum
İsaret diyorsun yani hadi insallahBana da ole olidiiiinsllh sana da yakndaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?