Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
varoş bilmiyorum bu ay adet olursam farklı doktora gidicem Allah izin verirse bu mevzuyu da soylicem amh hiç bakılmadi benim de baktiririm büyük ihtimal ultrasonda baktı rezervin düşük dedi ama artık doktorlara da güven yok vala
InsAllah adet olursam farklı doktora gidicem baktırcam canım konuşcam ultrasondan baktı rezervin düşük dedi ama amh bakmadi dr bende

Ben bir bakayım e devletime daha önceki adet ücüncü gündeki degerlerde amh varmıymıs birdk
Herhalde bakılmıyor yaa amh özel mi isteniyor anlamadm vallahi L Loriklorik diyince akluma takıldı kuzmmm için temizdir senin kuzmm desene sence bende anne olurmym pek yakında

Bende bende

Herhalde bakılmıyor yaa amh özel mi isteniyor anlamadm vallahi L Loriklorik diyince akluma takıldı kuzmmm için temizdir senin kuzmm desene sence bende anne olurmym pek yakında
Yoo bakılmıs amh diye parantezde degildi
Antimüllerien hormon yapmıslar adetin ücüncü günü gecen sene bu zamanlarda degerim 4.30 cıkmıs referans aralıgı 0.02-10.3 yazıyor normal cıkmıs yani varmıs yani seninde öyledir insallah lorikomunda öyle olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…