Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım keseyi görmedimi doktor zaten

Ciddimisin bn inanmiorum baska doktora gidin bnm esimede sperm sayisi az dedi doktor baska hastaneye gittik iki kez verdi cok cok ii nasil kotu derler dedi doktorlar ve hatta gecen ay bana nerdeyse kanser dedi doktor öle bisey yokmus sukurki.
baska hastaneye git cidden tek doktorda kalma emin ol en azindan , insallah ii olursun cnm bnm insallah guzel hberini aliriz , dusugun oldumu senin ?
Hem kac dusuk yasio millet hic bisey olmuo nasil olmaz der hemn ya sakin kalmaya calis bitnm baska doktiru dene tek tavsiyem bu

Gorduk cnm onda sıknti yok.icinde bebek var mi yok mu goremedi. O yuzden ozele aldm randvuyu belki makineleri yenidir diye bi umutla
Kiz insallah skntim yoktur ama duyumlarima gore devlet hastanelerinin makineleri daha ust duzeydeymis tabi yeni hastanelerin cogunlugunla insallah guzel hberle gelirsin

Yazılanlardan okuduğum kadarıyla şuan herşey yolunda sanırım inşallah bundan sonra iyi haberlerini alırız sabah ki doktora da bakma sonraki doktor a devam et inşallah

Mal ya resmen doktor icime sinmedi adi o kadar duyulmus biri ama tirt
Kuzum bn daha 16 yasindayken guatirim cikti ve doktor anneme bu kizi hemen ewlendirin cocugu olmaz demis annem doktordan aglaya aglaya cikmisti dedim buyuk bi sey var ama simdi doktorlar guatirin sorun olmadigini soluo dusun ve gittigimiz yer gata di cok ii doktorlar vardi baska doktora git uzulme bide sen bu ovulasyn mu ne o testleri yapmadinmi madem bu kadar kotu nie catladigi gozukuo ?
Adetin duzenli oluo ? Bna cok sacma gelio

Bu amh a bakmadım ultrasonla anlayamıyorlar mı? Bana hiç bakılmadı yumurtalıkların hep iyi deyip geçiyorlar

Tabi bn geriden geldigim icin yeni goruom ay ii cok sewindim sayfayi actigim gibi yazini gorunce şoka girdim noluo die insallah hersey guzel olur naptiniz asilamada

Kızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hep Ama canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
Bnde cogaldi 3 ay once 7 gun 2 ay once 7 gun bu ay once 7 gun 2 gun mola sonra 7 gun ay gulmeden edemiom herkez konyaya gidio bn anyaya

Kızlar herkese iyi geceler memlekete gittiğim için hiç giremedim. Ne var ne yok kimler de güzel haber var. Ayrica loriklik cook sevindim bazi doktorlar gercekten yok yere üzüyorlar insanı. Dayıma da öyle demişlerdi kapatın bu mevzuyu diye simdi bir kizi var. Bülent Tıraş a gittiler ve cok cok iyi bir doktor

Kiz insallah skntim yoktur ama duyumlarima gore devlet hastanelerinin makineleri daha ust duzeydeymis tabi yeni hastanelerin cogunlugunla insallah guzel hberle gelirsin
Bnm gittgim hastned3 cok eskiydi. Keseyi zor gordu. 6+6ydim bide. Millet o gunlrde kalbini duydu bebginin. Gidince gorucem tabi oranin nasilmis. Devlt hastnelrinin de yeni mi eski mi diye bilmem icin her hafta baska bi hastnye gitmm lazm o da imkansz

Tabi cnm guzel bi yer kesfet ve dewam et sadece cogu kisi öle dio die dedim tekerleme gibi oldu minigimiz insallah iyidir kuzum sagliginiz eksik olmasin

Aynen ben ilk 5+3 de gittim kese gördüm 6+4 de kalp atışını duydum devlet hastanelerinin çoğunun cihazları iyi değil

Aynen ben ilk 5+3 de gittim kese gördüm 6+4 de kalp atışını duydum devlet hastanelerinin çoğunun cihazları iyi değil
Hic deme yaa. Degerimin yuksek olmasina ragmen zorla gordu yine keseyi kucuck dedim daha tobe

Selam guzel hanımlar iki arkadasim icin isim ariyoruz biri elenay ismini duymus anlamini bilmyr bilen varsa farkli ve anlamli isimlerde olabilir digeri oglan doruk ve batu begenmis ama oda isim onerisine acik begendiginiz isimler varsa yazar misiniz

Hic deme yaa. Degerimin yuksek olmasina ragmen zorla gordu yine keseyi kucuck dedim daha tobe
Hem öyle hem de detaylı inceleyip de bilgi vermiyor. Ben ilk devlete gittim inan 2 dk sürdü sonra özele gittik inceledi bilgilendirdi. Ayrica kitapçık verdi beslenme konusunda.

Senin mide durumun nasil bulantı falan var mi ya da kasiklarinda sanci

Kuzum daha 23 yaşındasın emin ol o doktor sana sirf daha fazla para harcayin diye boyle söylemiştir özeller hep boyle cok nadir gerçekten tedavi eden git devlette de baktır sakin vazgeçme daha cok cok gencsin yumurta rezervi 40 tan sonra azaliyor sakin onun lafina bakipta vazgeçme eger devlettede oldu ki ayni sey cıktı ki sanmiyorum bana ozelden yaz sana bi doktor önericem oda özel hastanede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…