Normalde regl öncesi olur muydu cnmAyy Amin amin inşallah cnm bugün akıntım çok geldi tek fark bu idi daha
Ne güzel yapmıssın sen öyle balım benim ben biraz müsade isticem sen burdasın dimi birkac isim kaldı gelecem bitiripDuygular karşılık eşim evdeydi bugün bakamadım buraya halende uyanık dedim bnm gece kuşum yatmamıştır bi selam vereyim hasret gidereyim
Aa bakayım o zmanValla hatırlamıyorum belki cep onaylı girebilirsin canım
Hiç hatırlamıyorum ki cnmNormalde regl öncesi olur muydu cnm
Yok yavrum eşim gelir şimdi yatağa diye çıkarım bnde şimdiden iyi geceler mucksssNe güzel yapmıssın sen öyle balım benim ben biraz müsade isticem sen burdasın dimi birkac isim kaldı gelecem bitirip
Test yapıcam bizede at inşallah seninledir bebişin bekliyorum güzel haberiniHiç hatırlamıyorum ki cnm
AyyyTest yapıcam bizede at inşallah seninledir bebişin bekliyorum güzel haberini
Dayanabilecek misinAyyyinşallah kuzum hemen haber vereceğim hemde hemen sadece birazcık sabır edecgm erkenden yapmayacgm
Ayy kuzum ağzından bal damlıyor sanki ya çok teşekkür ederim sözlerin için bebemTest yapıcam bizede at inşallah seninledir bebişin bekliyorum güzel haberini
Göğüs ağrım kasık ağrım ve sağ tarafta sislik var ve göğüs ağrım 2 haftadır hatta 3 haftadır var nerdeyse. Her zaman günü gününe olurumBelrtin felan varmı gecikirmydn hiç
Sonu güzel olsunda bekliyelim bakalım müjdeyiBu sefer dayanacagim insallah
İnşallah olur canım.. Allah herkese nasip etsinİnşallah olur cnm bende heyecan yok bu sefer ama hissediyorum galiba insallah
Amin cnm Amin inşallahİnşallah olur canım.. Allah herkese nasip etsin
Aynı durum bende de var canım. Hem çok üşüyorum hem de sıcak basıyor ve aşırı gaz durumu var. Ve 4 gün kaldı adete. İnşallah ikimizde de bebiş vardır canımAy canımm bu ay bendede bi üşümr var özelliklr ataklqr ama bi üşüyorum bi yanıyorum bugünde anlamadım bide aşırı gazım oldu bugün
Geçen gecede canım tarhana çorbası çektii inşallah bendede vardıırr
Hayırlu olsun gözğn aydın inşallah sağlıkla ilerler
Test yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor benceGöğüs ağrım kasık ağrım ve sağ tarafta sislik var ve göğüs ağrım 2 haftadır hatta 3 haftadır var nerdeyse. Her zaman günü gününe olurum
Bilmiyorum ki eşimi de heveslendirmek istemiyorum ona da doktor normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demişTest yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor bence
Neden böyle bir şey demiş test sonucu mu iyi değilBilmiyorum ki eşimi de heveslendirmek istemiyorum ona da doktor normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demiş
Bilmiyorum ki eşimi de heveslendirmek istemiyorum ona da doktor normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demiş
Ondan da gizli yapmak istemiyorum herşeyimiz bir olsun beraber öğrenelim beraber heyecanımızı yaşayalım istiyorum o yüzden 4 5 gün daha beklicemTest yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?