Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygular karşılık eşim evdeydi bugün bakamadım buraya halende uyanık dedim bnm gece kuşum yatmamıştır bi selam vereyim hasret gidereyim
Ne güzel yapmıssın sen öyle balım benim ben biraz müsade isticem sen burdasın dimi birkac isim kaldı gelecem bitirip

Aynı durum bende de var canım. Hem çok üşüyorum hem de sıcak basıyor ve aşırı gaz durumu var. Ve 4 gün kaldı adete. İnşallah ikimizde de bebiş vardır canım

Göğüs ağrım kasık ağrım ve sağ tarafta sislik var ve göğüs ağrım 2 haftadır hatta 3 haftadır var nerdeyse. Her zaman günü gününe olurum
Test yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor bence

Bilmiyorum ki eşimi de heveslendirmek istemiyorum ona da doktor normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demiş

Test yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor bence
Ondan da gizli yapmak istemiyorum herşeyimiz bir olsun beraber öğrenelim beraber heyecanımızı yaşayalım istiyorum o yüzden 4 5 gün daha beklicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…