Evet test sonuçları bayağı kötü evlilik arifesinde öğrendik, ayrılmaya kalktı ama ben onu hiç bir zaman yalnız bırakmadımNeden böyle bir şey demiş test sonucu mu iyi değil
Ğaybı birtek Allahım bilir bakk senn testini yap eşini mutlu et hatta ben olsam eşim uyusa bile içm içime sıpmaz deger dersi. Kalk acile gidip kan testi yapalm yada nöbetçi eczane bulup test alalaım ne kaybederz ki zatennn sonuc değişmiyor aynı kalıyorEvet test sonuçları bayağı kötü evlilik arifesinde öğrendik, ayrılmaya kalktı ama ben onu hiç bir zaman yalnız bırakmadım
Orası da öyle aslında , Allah bir kere verdi ben düşük yaptım. Oda bi kere oldu bi daha olmazsa diye bayağı stresli valla napıcam bilmiyorum olmadı yarın eczaneye gidip ben kendim alıcamĞaybı birtek Allahım bilir bakk senn testini yap eşini mutlu et hatta ben olsam eşim uyusa bile içm içime sıpmaz deger dersi. Kalk acile gidip kan testi yapalm yada nöbetçi eczane bulup test alalaım ne kaybederz ki zatennn sonuc değişmiyor aynı kalıyor
Yarn sabah ilk idrarla yap kuzmm inşaAllah vRdr ve o dr azckta olsa utansnnn ve inanki inşaAllah ki vardr sen al sabah yap hemn beklyom güzel haberiniOrası da öyle aslında , Allah bir kere verdi ben düşük yaptım. Oda bi kere oldu bi daha olmazsa diye bayağı stresli valla napıcam bilmiyorum olmadı yarın eczaneye gidip ben kendim alıcam
İnşallah abla eşim çıksın arkasından ben çıkar alırımYarn sabah ilk idrarla yap kuzmm inşaAllah vRdr ve o dr azckta olsa utansnnn ve inanki inşaAllah ki vardr sen al sabah yap hemn beklyom güzel haberini
Allahin takdiri herşeyHerhalde bakılmıyor yaa amh özel mi isteniyor anlamadm vallahi L Loriklorik diyince akluma takıldı kuzmmmiçin temizdir senin kuzmm desene sence bende anne olurmym pek yakında
İyi uykular cicegimYok yavrum eşim gelir şimdi yatağa diye çıkarım bnde şimdiden iyi geceler mucksss
Bebekomm bogazim agriyor yaNiye uyumadın L Loriklorik om
Dün igne yaptırmamısmıydın kuzum yaBebekomm bogazim agriyor ya
Yaptirdim ya gecmez ki sadece o gun rahatlatti . Ilac vermisti .antoboyotik bilerek almadim . Asilamaya basladihim icin yan etki yapabilir diye dusundum . Sadece spery var elimde su anDün igne yaptırmamısmıydın kuzum ya
Benim adetim kesildi sanki .Dün igne yaptırmamısmıydın kuzum ya
Anladım gecmis olsun tekrar .Yaptirdim ya gecmez ki sadece o gun rahatlatti . Ilac vermisti .antoboyotik bilerek almadim . Asilamaya basladihim icin yan etki yapabilir diye dusundum . Sadece spery var elimde su an
Serumdan kaynaklanıyor olabilirmi?Benim adetim kesildi sanki .
Serum kullanmadim tatli kadinSerumdan kaynaklanıyor olabilirmi?
Benim hic gelmedi desem yeridir ya
O seninde tatlılıgın noktalara odaklanınca karıstırmısım pardonSerum kullanmadim tatli kadinsadece agri kesici igne yaptirdim gecen gece.
Evet agri kesici normalde 1. Gun alirim yarisini . Ama yine de sakir sakir gelirO seninde tatlılıgın noktalara odaklanınca karıstırmısım pardon
Agrı kesicide kesiyor regli iki gün önce baslamıstı regl senin degilmi?
Problem degil bende aynısını yasıyorum stresten etkileniyor herhalde yaa tüm düzeni bozduk neyapsakEvet agri kesici normalde 1. Gun alirim yarisini . Ama yine de sakir sakir geliruyuyamazdim gece kalkip degostirirdim . Biraz acik oldu ama aferdersin
Allak bullak oldu herseyProblem degil bende aynısını yasıyorum stresten etkileniyor herhalde yaa tüm düzeni bozduk neyapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?